Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

senin abin de artık susasın diye sesini kesesin diye saçma sapan yüzde falan bildirmeye başlamış. inşallah karısı da evde ne demek %30 falan diye kavga çıkartmamıştır yoksa adamcağız cinnet geçirecek

haklılık degıl kızım senınkı hastalık hastalık!!!!bıde sınıf ogretmenı olcakmıssın umarım yarın bırgun ogrencılerınede bunları ogretmeye kalkmazsın gıt dama gıbı bı tedavı ol!!!!

Yengeniz bu davranışı ile sizi yine alt etmiş .
Her şeye, her ayrıntıya gereğinden fazla değer veriyorsunuz.
Bu düşünce ömrünüzden çok şeyler alır , götürür.

Edit: Abinizin kalbimin %70'i sana ait ,gerisi yengene sözüne ve yemin etmesine hiç mi hiç
inanmadım.

Son düzenleme:
eğer bu konun fake ise sende yazmışsın ya bu dünyanın diğer tarafı da var diye orda görüşürüz o zaman..

kıskanç seni. hamama git bence. kendinle birlikte düşüncelerini de ovdur . vücut kiri nasıl akar giderse, düşünsel kirlerinde akar gider belki..

birincisi dün bütün gece burda abuk subuk konular açtın.aynı anda nası hastanede olabildin ilginç.ayrıca da bence sen hastasın.bu olanlara inanmıyorum ama şu düşüncelerin bile bende duygusal ensest düşüncesini uyandırdı..

sen bu tiyatrocu kabiliyetinle buralarda harcanma güzelim..git başka yerlerde yaz çiz oyna buralarda yazık oluyo sana..

doktorunda hadi kizim söyle bayilmana birsey mi sebep oldugunu da ilk defa duydum:))

bunlar gercek olamaz cok amatörce yazilmis sacmaliklar,aciyorum sana aciyorum

yenge kavga etmez abiyle çünkü o bir sabır taşı o bir güzellik örneği..o konu sahibinin yengesi,kolay mı bu hiç?

senin benim gibi sıradan bir insan değil.

Allah vermesin kimseye.

kitabına isim önereyim "yengemle maceralarım"

yengenin ailesi senin bu yazdıklarından haberdar olsa keşke !!!

benim kızımın senin gibi görümcesi olacak bu dediklerinin 3/1ini diyecek.

alnının çatına sıkarım kurşunu...

defolu he !!!

bide karadenizde yaşıyorsun sen ....

sen karadenizliysen ben kütüğümü sildiricem

gecen gün ekşi ye baktım kadınlar kulubu dıye baslıkları varya oraya.. salagın bi tanesı yazmıs aralarına sızdım.. önce guvenlerını kazanmam gerek vs dıye.. bı cok erkek te üye oluyo ordan buraya.. gelip konu acıp ortalıgı karıstırıp sonra ızleyıp dalga gecıyolar kendı aralarında..

kesınlıkle böyle bi insanın yeryüzünde hala nefes alacagına inanmıyorum bu kıskançlıkla coktan birinin elinde kalmıs olması gerekıyodu.. nefes alıyosada mucize

doktorunda hadi kizim söyle bayilmana birsey mi sebep oldugunu da ilk defa duydum:))

bunlar gercek olamaz cok amatörce yazilmis sacmaliklar,aciyorum sana aciyorum

önceki konuları da oldukça ilginç. akrabaları konu sahibi için sıradan bir sınıf öğretmeni olcak uçakla gelsin demişler :)

Evet doğru ben aileme aşık birisiyim ailem de bana aşık!
abine aşık mısın diyenlerin babalarına farklı gözle baktıklarından eminim
bu sitede 13 14 yaşında çocuklar var

Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım . . ve ekler ; onsuz yaşayamam deme,seni onsuz da yaşatırım .

Allah akıl fikir versin

bundan sonra açacağın konu şu olsun
yatay geçiş yaptırdım şimdi abimin evinde kalıyorum ve yengemi delirtiyorum..
en sonunda evi terk edecek :2::2::2:
merakla bekleniyor

Hastalıklı bir ruha sahipsin bence tedavi olmalısın davranışlarının normal sanılması için tek bir bulgu yok.Yengeciğinin kalbi temizmişki hoşgörüyor ya da hikaye yazmya çalışıyosun burda popüler olmak için...Dilerim sensiz senden çok uzakda abin ve yengeciğin huzurlu bir hayat yaşarlar vede çok çok sevecikleri bebekleri(o da yengeciğine benzesin)

evet güven çok önemli... onların anlayamadığı türde zihin yapısı olduğu için bizde hala saçmalıklarını ortaya dökebiliyoruz..

milletin işi gücü kk olmuş yahuu :13::13::13: neydi o söz ;" kızlar yine kazandık ":13::13::13:

Arkadaşlar bu kişi bir kere yazıp çekiliyor kenara tasası da bize düşüyor bence bu üyenin açtığı konulara yorum yapıp prim vermeyelim kendini tatmin ediyor karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…