yengem beni abisinin oğluna isteyip duruyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi bezu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bezu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
126
67
28
28
ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensin böyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük

Kendime ev açacağım, ayrı yaşayacağım desen; dünkü çocuk , beceremez, kendine bakamaz olursun.
Mesele evliliğe gelince niyeyse(!) bütün bir evi çekip çevirebilecek, bir adama eşlik edebilecek, onun ailesiyle iyi geçinebilecek hatta anne olup bebek doğurabilecek olursun.
Bir adamın boyunduruğuna girince en iyi becerebilecek sen olursun!
Ama tek başına yapsan bütün sayılanları .... olursun.
Bu ne yaman çelişkidir, aklım almıyor....

Son düzenleme:
Resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ama ailesi ona kız bulamıyor, üstelik o kadar popi olmasına rağmen o bile kendine kız bulamıyor. İlginç.. Pek güven vermediler bana, hem yaşın küçük çocuksun daha. Bakma zenginliğine populerliğine falan. Ev kadını olabilecek yaşta değilsin..

daha çok çok küçüksün..okulunu oku..karşına daha çok insan çıkar..

Görüşme, evlenme! Ta burdan bunları haykıradım geldi. İnsanın 18inde seçimleri sadece mutsuzluk getirir. İsteklerin zevklerin beklentilerin o kadar değişecekki böyle büyük kararlar verirsen (okumayıp evlenmek gibi) yalnızca pişman olursun.

Kesinlikle okumaya devam et evlenince okurum diye sakin dusunme .Evliyken okuyanlar vardir elbette ama hem ev hem okul cok zor.Önce meslegini eline al ne zmaan olsa evlenirsin yasin kucuk dqha.

ben okuuturum ne ya hayır kurumumu aklın karışmış dikkat et daha 18 yaşındasın senin yaşıtların geziyor sen evlenecekmısın evlendim farz edelim seni okutacaklarınımı ssanıyorsun sana diyecekleri evli kadınsın okuyup ne yacaksın evincde otur çocuk doğur diyecekler sen açık ve net istemediğini söyle yoksa geçmiş olsun

Hangi konuda kararsız kaldığını anlamadım, adamı tanımıyorsun. 18 yaşında genç bir kızsın ve evlilik en son düşünmen gereken şey. Sana bu teklifle gelenler ailen bile olsa, eğitimimi tamamlayıp, iş güç sahibi olmadan evlenmeyi filan düşünmüyorum diye geri çevir. Böyle işi gücü olmayan ama aklı fikri "onu evlendireyim, şuna kız bulayım" olan insanlardan, akrabalardan da uzak dur. Hayatın çocuk oyuncağı değil, kimseye emanet etme, önce ayakların yere sağlam bassın. Neymiş seni okuturmuşlar, onlara mı kaldı daha ana kuzusu sayılacak yaşta insanı okutmak, ne hadsizlik. Senin anan var, baban var. Tee Allahım ya!

Ben evliyken okudum ama her eş bunu yapmaz.
Sen okumak istediğin için o şekilde kandırmaya çalışıyorlar.
Yaşın bunlar için küçük, güven veren bir adam da değil.
Okuluna bak, aklın falan da karışmasın.

O kadar popüler birine kız bakmalarının tek bir açıklaması olabilir, o da bu çocuğun hayatına giren çıkan belli değil. Saf gözü kapalı biriyle evlendirelim de durulur belki. Durulmasa da yaşı küçük olduğu için sesini çıkartamasın.

Ayrıca bu tipler gelini asla okutmazlar.

Sizin de dediğiniz gibi, daha 18 yaşındasınız.

Anneniz konuşsun. "Kızım şimdi evlenmeyecek." desin.

baksana daha şimdiden kafan karışmış bile. kesinlikle görüşmeyi dahi kabul etme. annenin veya babanın aslan gibi çıkıp benim kızım daha küçük, okuyacak ne evliliği diye hadlerini bildirmeleri lazımdı konuşanlara. para herşey demek değil. daha çok küçüksün. evlilik biriyle tanıştırılma vs düşünmek için yaşın çok genç.

18 yaş nedir yahu?

Babam beni 18 yaşımdayken gözünden sakınırdı. Yetişkin bir bireyim ben diye parçalardım kendimi.
Kaç yıllık ilişkim vardı 28 yaşımda ancak evlenmeye karar verebildim. Bazı aileler hakikaten tuhaf.

Duymamazlığa vur.

Ben üni Zaman'ındayken beni de çok isteyen olmuştu. Hatta okutma sözü veren,düğün hediyesi ev veren araba veren hemde ne. Ama herşey yaşamak için Zaman'ı var istemedim. Bigün çok feci aşık oldum. Diğerlerine göre fakir bile sayılır ev araba vaat etmedi :) ama o beni Prenses peri sanıyooooor :) çok seviyorum İyiki beklemişim acayip eğlenceli süper bi üni hayatı yaşayıp hayatımın aşkıyla evlenmişim

Evlilik için yaşın daha erken ,görüşsen bile evlilik için acele etmeyecekse sen okulunu bitirene kadar bekleyecekse

oluru olsun bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…