- 24 Eylül 2016
- 34
- 3
- 86
- 39
- Konu Sahibi yorgunbayan
-
Merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.uzun yazdigim icin simdiden ozur diliyorum.abimin eşi ki kendisi yaklaşık 25 senelik evli, bizi sürekli kendi tarafından farklı tutuyor, hep onun ailesi olsun ve biz abimi yeğenimi hiç aramayalim, evine hiç gitmeyelim, hiç annemlere gelmesin istiyor.ama ilginc olan su ki etrafta cok soguk bi aile oldugumuzu, gelip gitmedigimizi soyleyip duruyormus.kisacasi gitsek suc gitmesek suc.bizimkiler de aman huzurları bozulmasın diye sürekli alttan alırlar. Annem kışlıklarını vs herseyini yapar gonderir.her bayram bir iki günlüğüne gelir onuda sürekli kavgayla gecirir.bayram günü kahvaltıda herkes susar bu çemkirip durur etrafa.ya çocuklarını döver ya da abime sataşır. AbiM öyle sessiz biri değildir genelde haddini bildirir ama bu kadın onu yordu artık ve abime çok üzülüyoruz. kendi annesi evi olmasina ragmen cogu zamanabimlerde kalıyor ve hiç edepli bi kadın değil surekli her şeyde eksik bulur ve hiç bir şeyi beğenmez. Neyse asıl söylemek istediğim şey şu, bu yaz yine uğramadik diye laf etmesin etrafta diye gitmek istedik ablamla ama yine kendi tarafının olduğunu söyledi bizde tamam dedik gitmedik.abimde kardeşlerim gelemedi seninkiler sürekli burda diye yengeme bişeyler demiş anlaşılan ve beni arayıp yirmibeş senedir sizden çektiğim ne diye saymadigi laf bırakmadı ve bende kim kime ne yapmış ya biz ne dedik sana dedim sadece ve telefonu suratıma kapatti.ondan sonrada bayrama kadar hiç görüşmedik.bayramda annemlerdeyken abimler geldi ama biz yine alttan alarak hosgeldin bayramın mübarek olsun demek istedik ama bana cevap bile vermedi beni bırak eşime bile dönmedi suratına, ablam ve eşiyle de hiç konuşmadı.annem yine her fırsatta bir yere saklanıp ağladı abim görmesin diye.babam hiç konuşamaz oldu.neyse zaten aksama doğru gelmişti ertesi gün yine bi kavga çıkardı ve evden valizi sirtladigi gibi kimseyle vedalaştı çıktı gitti, hatta abim vedalasacaginda da bile bile ne vedalasiyorsun diye bağırdı çağırdı kapıyı çarptı herkesi öylece bıraktı. YeğeniM boynu bükük gittiannem babam ve biz hala çok kötü durumdayız ne yapmalıyız sizce? Abimin üzülmesini istemiyoruz
Yani, her hikayenin iki tarafi vardir. Abin eger cok uzulseydi, bosanirdi diye dusunuyorum?
Kusura bakmayin ama burda neler okuyoruz, yengeniz neden bu duruma geldi? 25 sene icinde neler yasadi? Pskolojik rahatsiz degilse, normalde kimse durduk yerde boyle yapmaz? Durduk yerde yapsaydi eger, abiniz kesin tepki verirdi diye dusunuyorum? Ileri gidiyormu? Kesinlikle gidiyor, madem surekli kavga ediyor hic gelmesin bence.
gerektiğince muhatap olmayın canım abinizi arayın onunla konuşun yeğenleriniz kaç yaşındaMerhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.uzun yazdigim icin simdiden ozur diliyorum.abimin eşi ki kendisi yaklaşık 25 senelik evli, bizi sürekli kendi tarafından farklı tutuyor, hep onun ailesi olsun ve biz abimi yeğenimi hiç aramayalim, evine hiç gitmeyelim, hiç annemlere gelmesin istiyor.ama ilginc olan su ki etrafta cok soguk bi aile oldugumuzu, gelip gitmedigimizi soyleyip duruyormus.kisacasi gitsek suc gitmesek suc.bizimkiler de aman huzurları bozulmasın diye sürekli alttan alırlar. Annem kışlıklarını vs herseyini yapar gonderir.her bayram bir iki günlüğüne gelir onuda sürekli kavgayla gecirir.bayram günü kahvaltıda herkes susar bu çemkirip durur etrafa.ya çocuklarını döver ya da abime sataşır. AbiM öyle sessiz biri değildir genelde haddini bildirir ama bu kadın onu yordu artık ve abime çok üzülüyoruz. kendi annesi evi olmasina ragmen cogu zamanabimlerde kalıyor ve hiç edepli bi kadın değil surekli her şeyde eksik bulur ve hiç bir şeyi beğenmez. Neyse asıl söylemek istediğim şey şu, bu yaz yine uğramadik diye laf etmesin etrafta diye gitmek istedik ablamla ama yine kendi tarafının olduğunu söyledi bizde tamam dedik gitmedik.abimde kardeşlerim gelemedi seninkiler sürekli burda diye yengeme bişeyler demiş anlaşılan ve beni arayıp yirmibeş senedir sizden çektiğim ne diye saymadigi laf bırakmadı ve bende kim kime ne yapmış ya biz ne dedik sana dedim sadece ve telefonu suratıma kapatti.ondan sonrada bayrama kadar hiç görüşmedik.bayramda annemlerdeyken abimler geldi ama biz yine alttan alarak hosgeldin bayramın mübarek olsun demek istedik ama bana cevap bile vermedi beni bırak eşime bile dönmedi suratına, ablam ve eşiyle de hiç konuşmadı.annem yine her fırsatta bir yere saklanıp ağladı abim görmesin diye.babam hiç konuşamaz oldu.neyse zaten aksama doğru gelmişti ertesi gün yine bi kavga çıkardı ve evden valizi sirtladigi gibi kimseyle vedalaştı çıktı gitti, hatta abim vedalasacaginda da bile bile ne vedalasiyorsun diye bağırdı çağırdı kapıyı çarptı herkesi öylece bıraktı. YeğeniM boynu bükük gittiannem babam ve biz hala çok kötü durumdayız ne yapmalıyız sizce? Abimin üzülmesini istemiyoruz
Sanki 25 sene değil de, 25 gün gibi anlatmışsınız.. Bir de o gelini dinlemek lazım..
.
Evet o hiç ona benzemiyor her gördüğünde halacım diye etrafimizdan ayrılmaz ve annesine yeter artık derdin ne senin dedi son kavgadaYegeniniz sizi seviyormu peki , merak ettim sadece.
gerektiğince muhatap olmayın canım abinizi arayın onunla konuşun yeğenleriniz kaç yaşında
Bi tane YeğeniM var 15 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?