Yengem bizi çok mutsuz ediyor

Madem bu kadar rahatsiz oluyorsunuz ailenizinde sizinde bi dinlenmeye ihtiyaciniz var ileriden izleyin abin cocuklarin hatrina koynuna girmiyordur emin olun demekki o onun hayati onu ilgilendirir sadece size yapilan saygisizlikta haklisiniz ama abin nasil cekiyor bilmem ne falan arasini acmak size dusmez 25 senelik abinizde kör değil..
Kislik mislik gondermeyin boyle geline mesafeli olun izleyin derdi ne..

Benim de yakın bir erkek akrabamın eşi böyle..
Yengemiz aynen böyle...
Ama akrabam" bu benim başıma geldi,çoluğum çocuğum için katlanacam bu benim sınavım" kafasında biri..
Hee hiç mi iyi günleri olmuyor, elbet yine de iyilerdir. Ama genel olarak böyle bir değişikler.....
Belki abiniz de böyledir.
Bir şekilde "yuvarlanıp gidiyordur"

Bence bırakın kendi hallerine.. Siz abinizle görüşmeniz gereken zamanlarda görüşün, arayın sorun.. Ama beklemeyin.Allah büyük, yengeniz o insanlara uydurduğu şeylerin karşılığını da elbet görecektir.

Bende aynısını söyledim anneme yeter artık bişey yapıp durma anlasın biraz diye, ama aramış turşu istemiş şaka gibi

Allah büyük ve herseyi bilen o, dediğiniz gibi abimde o kafada sanırım.

Bende aynısını söyledim anneme yeter artık bişey yapıp durma anlasın biraz diye, ama aramış turşu istemiş şaka gibi
Yuh.. cok yuz goz olmusunuz canim biraz mesafe.. Ben senede yirmigun kaldigim sure boyunca evine gittigimde ekmegimi bile kendim alip gelirim bu ne rahatlik

yengenin psikolojik sorunu var bence
ne ekerse onu biçer

Tek taraflı aşırı dramatik anlatılmış bir konu. Böyle konulara her zaman şüpheyle yaklaşırım ziraa anlattığınız derecede iyi kalpli koca tarafına ve anlattığınız kadar şirret geline hiç rastlamadım.

20 yaşında bile evlenmiş olsa abiniz en az 45yaşında, yani acınacak üzülecek bir tarafı yok, evliliğinden memnun olmasa boşanırdı.

Annem kıyamadigi için herşeyi yapıyor ama bi teşekkür edilse en azından kadın sevinecek, sanki yapmak zorunda. Dediginiz gibi annemlerde biraz mesafeyi koyup kendin yap diyebilse o da haddini bilecek biraz ama nerdeee
Yuh.. cok yuz goz olmusunuz canim biraz mesafe.. Ben senede yirmigun kaldigim sure boyunca evine gittigimde ekmegimi bile kendim alip gelirim bu ne rahatlik[/QUOTE

bizdede böyle yenge vardı kötü
sonu kötü bitti böylelerin sonu hazin
sabırlı olun

Ya türlü türlü kötü kaynana , kötü görümce/elti konuları okuruz burda .. hiçte bir de karşı tarafı dinlesek denmez .

Olabilir cidden kötü bir insandır , psikolojisi bozuktur , uyumsuzdur vs ...

Tüm gelinler melek olacak değil ya .

Ha konuya gelince , anne baban üzülüyordur , haklıdırlar da ...

Ama ben nasihat dahi olsa karı koca ilişkisine müdahale edilmemesinden yanayım .

Hele ki 25 yıllık bir evlilik

Öyle sırf çocuk için boşanmıyor falanda hikaye . Hele bir tepesi atsın , hele sevmiyor olsun karısını .... öyle güzel boşanır ki abin .

Demek onlar böyle ite kaka idare ediyor .

Sizde abinize yansıtmayın . Annen kenarda köşede ağlıyor diye .

Koskoca adam . Görmesi gerekenleri kendi görsün .

Görmezden geliyorsa da bu da onun seçimi .

aynisindan bizde de var biz artik yok sayiyoruz kendi huzursuzlugu icinde boguluyor onu iplemiyoruz diye ayrica kuduruyor

Ben seni cok iyi anliyorum canim. Benim abiminde ikinci evliligi ilk evlilide böyleydi. Simdi yeni sayilir ama buda uzak duruyor ki onlar almanyada biz turkiyede olmamjza ragmen. Yazdiklarima cevap vermiyor hiç. Naber nasilsin diye yaziyorum ona bile cevap yok.Abim aradigindada söyluyorum yengeme yazdim ama görmedi heralde diyorum herseferinde.Ama aynı tas ayni hamam. Muhattap olmak istemiyor diye düşünuyorum ama bunu abime söyleyemiyorum.abim üzulmesin diye arada sirada yaziyorum ama cevap gelmiyor tabi.ben çok takıyor ve üzülüyorum. Benim ne yim eksik te istemiyor diye dusunuyorum maddi manevi ondan yüksek bir yaşantim var cahil degilim üni mezunuyum ama gel gelelim bizim gelinin sanirim burnu kaf daginda ve benim gibi birini begenmiyor. Ama yüzyüze geldigimizde hic bisey yokmus gibi davraniyor bende buna ifrit oluyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…