Yengem bizi çok mutsuz ediyor

Defolsun gitsin siz de niye takiyosunuz ki .
Neden hoşgeldin diyorsunuz?
Burada savunanlar olmuştur kesin

Neyi anlamıyorum biliyor musunuz? siz neden abinizin eşine kışlıklar gönderiyorsunuz ki? çok afedersiniz halt yesin, ne yerse yesin, evli-barklı kaç yaşına glmiş kadın.. yapsın bir zahmet yazlığını-kışlığını.. işte siz kendinizce bir sürü fedakarlık yapınca doğal olarak ondan da en azından güler yüzlü olsun, size karşı iyi olsun falan diye bekliyorsunuz; beklemeyin.. bilemiyorum ben mi bu konularda çok otoriterim ama yerinizde olsam gelinime ne bir bardak su veririm, ne de bir bardak su isterim.. ha abiniz mutsuzda boşanır zaten bırakın kendi hayatını mahvetmek istiyorsa da devam etsin..

Yeni evli degillerki abin sesini cikaramasin, alan memnun satan memnun sizin bu kadar ustlerine dusmeniz sacmalik gorusmezsiniz olur biter , abinle ve yegenlerinle gorus yengenize pekte gerek yok.

bunun benzeri bir yakınım var dı
böylelerine yaranılmıyor
birgün karşılaştığınızda ne varsa haykırın yüzüne ve bir daha görüşmeyin
selamlaşmayın bayramlaşmayın
bırakın ne hali varsa görsün

Geline çektiren kaynanalar da var bir sürü .
Onlarin konusunda da eksik oluyor mu bir şeyler ?
Var işte bir sürü böyle insan

20 sene sonra da "aaaa şizofren gelin, benim gibi mikkemmel kaynanayı buldu da bunuyor" konuları/ cevapları okuyacağız.. dur şimdi hepsi gelin, bir de bunlar k.valide olunca izle şenliği..

20 sene sonra da "aaaa şizofren gelin, benim gibi mikkemmel kaynanayı buldu da bunuyor" konuları/ cevapları okuyacağız.. dur şimdi hepsi gelin, bir de bunlar k.valide olunca izle şenliği..

Hahahaha aşırı istiyorum o günlerin gelmesini

25 sendir tanımış olmanız gerekırdı yeterınce
aramayın sormayın
muhatap olmayın
bir iki sene ,lik evlıler desem neyse de bu kadar uzun sürede iki taraf da bırbırını tanıyo olmalıydı

benım de erkek kardesım evli,
gelin hep kendı aılesı ıle beraber ya da ailesi kardesımın evınde
e bundan banane
naparlarsa yapsınlar
ne ararım ne sorarım
isteyen benı arasın sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…