Yengem bizi çok mutsuz ediyor

Kendi ailesine düşman etmeyi nasıl başarmış cok merak ettim ???benim eşim ailesine tozz konduramaz hic.bu kadınlar nasil başarıyor

Niye bu kadar alttan alıyorsunuz ki ?? Sizle konuşmak istemiyorsa siz onlara gittiğinizde odasına çekilsin . Abinizi görmek için ondan izin mi alcaksınız ?

Evet o hiç ona benzemiyor her gördüğünde halacım diye etrafimizdan ayrılmaz ve annesine yeter artık derdin ne senin dedi son kavgada
Benimde iki yaşında bir yegenim var, annesi bu anlatılan bayana çok benziyor.Bende düşünüyorum büyüyünce bizi severmi acaba onun için sormuştum.

Niye bu kadar alttan alıyorsunuz ki ?? Sizle konuşmak istemiyorsa siz onlara gittiğinizde odasına çekilsin . Abinizi görmek için ondan izin mi alcaksınız ?

Bundan sonra ben konuşmam o iş bitti zaten ama annem babam yaşlı insanlar çok uzuluyorlar

Kendi ailesine düşman etmeyi nasıl başarmış cok merak ettim ???benim eşim ailesine tozz konduramaz hic.bu kadınlar nasil başarıyor
Bilemiyorum orasini ama her cahil kadin gibi kadinligini kullanma dir dir etme surekli karsi tarafi kotuleme seklinde olabilir. Ama nasil basarmis inanin bende bilemiyorum

uzak durun ve abinize söylenmeyi bırakın artık sizin sesiniz çıkmasa abinizde kardeşlerim gelemedi falan demez...25 yıl olmuş birbirlerini sevmeseler sürmezdi bu kadar yapmayı etmeyin sadece bu dünya yok devamıda var 50 sene abinize hasret olsanız ne olur sonsuz bir hayatın yanında?

Burda eksik anlatılmış şeyler var gibi...
25 yıllık evlilikten bahsediliyor
Gelin hanımla aranızda ne geçtiyse artık size her gelmeleri kavgayla sonuçlanıyor ?
Şimdi yengende buraya yazsa neler söylerdi kim bilir ..
Sevilmiyor istenmiyorsanız görüşmeyin
Abinle irtibat kurarsınız ancak abinizede size gelemedik edemedik gibisinden dert yanmayın rica ediyorum !
Abinle yengen mutlu olsun önemli olan ikisinin mutluluğu !
Bunca yıllık evliliklerine bakmadan onların boşanmasını istiyor gibisiniz sanki ..

Son düzenleme:
Bilemiyorum orasini ama her cahil kadin gibi kadinligini kullanma dir dir etme surekli karsi tarafi kotuleme seklinde olabilir. Ama nasil basarmis inanin bende bilemiyorum

Bilmiyorsaniz neden cahil kadin gibi vs diyorsunuz? Bence cahil degil, aksine cok akilli ki coooook kadinin istedigi ama yapamadigi birseyi basarmis. Birde o taraftan bakin.

Bilmiyorsaniz neden cahil kadin gibi vs diyorsunuz? Bence cahil degil, aksine cok akilli ki coooook kadinin istedigi ama yapamadigi birseyi basarmis. Birde o taraftan bakin.
Bana gore sut sana gore cikolata kendi fikrimi soyledim ve bana gore kadinligindan baska verecek birseyi olmayan kadin cahildir. Egitimsizdir demiyorum karistirmayin rica ederim

Konunun birde gelin tarafindan duymak isterim acikcasi nasil boynunu bukup sessizce gidebilir bu kadar sinirli herseyi bilen kadin..

Yemin ediyorum bizim hikayenin aynısı yaaaa
Ben konu açsam kopyala yapıştır zahmete girmem.
Aynı kadın aynı olaylardan bizde de var ve ne yapacağımızı bilmiyoruz aynı ama orjinal yenge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…