Yengem bizi çok mutsuz ediyor

Konu sahibi siz neden kayınvalidenizin yanında bayramı gecirip görümcelerinize güleryüz göstermiyorsunuz cok merak ettim???
konu sahibi de burada ki yenge gibi annesiyle yıl boyu oturamıyor
yengesinin annesi hep onlardaymış
niye siz bir görümcenin de haklı olabileceğine inanamıyorsunuz
kadın hep kışlık erzak istemeyi kızlar evlenirken her defasında kendi eşyalarını yenilenmesini istiyor o zamanlar küs değil
ama yılda iki gün bayrama geleceği zaman küs kavga kıyamet
kendi oğlu bile kadını haksız görüyormuş

Merhaba.
Biz sicak güzel bir aile istiyoruz Adi altinda oyle cok canimi yaktilar ki. Ama bu durumda hep aglayan kv oldu. Herkes onu onemsedi istedigi olsun dedi. Ne hastaligimi bildim ne lohusaligimi. Iyilik Adi altinda bana yapilan saygisizligin hatti hesabi yok. Sabrettim fakat karsi taraf hep agladi, aramiyor Beni sormuyor Beni diye iyilik pesinde goruldu. Istedikleri gibi olmadim diye kendi isim basimdan askinken bile ben bu iki yuzlu aglaklarla ugrastim. Cok cektim ama kimseye aglamadim kv gibi. Gizli gizli olmasin da manidar. Al hepimiz biliyorsunuz ve sorumlusu gelin diyorsunuz. Bu vebal cok mu hafif gelir bir insana.
Kvde le r mutlu olmayi bilmiyor en azindan benimki. Konu sahibi belki incinmis olabilirim Benim gibi. Inanmak saygida tek kusur etmedim güzel agirladim ama yine de hic yaranamadim. En sonunda gelininiz moduna gectim.
Gercekten durum ne bilemem. Benim de esim bana birsey demez o da bu Duygu somurusunden biktigi icin. Belki de geliliniz bana oranla cok sansliydi. Bilemem. Ben de o memnun olunmayan duvar suratli gelinlerden biriyim. Yuregim sizliyor, goz yasim akamiyor bana yapilan haksizlik yuzunden. Esim yonunden cok sansliyim. O Beni duvar suratli gormuyor. Ne kadar kirilgan oldugumu goruyor.

gelin görüşmek istemiyor ve kim bilir sebepleri neler, neler duydu neler gördü. Tursu istemiş esya istemiş gülmemiş bunlarda kusurmu? Bence değil.ailenin basını öne eğdirmemiş kv bişey dememiş (deseydi konu sahibi mutlaka yazardı bence) ortada kavga etmeden uzak durmaya calısan bi kadın var tlfnla bile görüşmek istemiyor birde durmadan yengemi arıyozda acmıyor gelmek istiyozda kardesleri var,yeğeni seveniyoz gelmiyorsunuz diyen bi görümce var. Yengeniz sizi mutlu etmek zorunda değil heleki bunca yıldan sonra, 25yılın rövansını alıyor bence.sizde bukadar makul bir insansınız madem yengenizi karsınıza alıp bi konuşsaydınız nerde neden koptuk biz diye abinize anlatacagınıza.

Konu sahibi arkadasim bisey sormak istiyorum yanlis anlama o hakli yada sen haklisin demiyorum. Sen evli misin? Bayramin ilk gunu hep annende misin? Yada yengen bir bayram size bir bayram once annesine mi gidiyor. Yada sen nasil yapiyorsun. Sorma sebebim ise her bayramin ilk gunu kaynanasina yenge gelince evde seni goruyorsa yani o neden annesinde de ben degilim diye dusunebilir. Bayramda belki sorun cikarma sebebi budur.

Boyle insanlarla konusulup anlasilmaz ki olabildigince uzak durmak lazim.baksana milletin icinde kocasina ne vedalasiyosun deyip bagiriyomus utanir insan be anasi babasi o sana vedalasmiyon diye bagirmiyosa sen nasil dersin.

Tabi anlatilan gibiyse geline bunlari yaptircak bisiler yoksa ortada .gelini cinnet gecirtip bide bole yapiyo dersen oda yapar tabi.artik cigirdan ciktiysa tabi .yoksa bana abes geliyo milletin icinde kocayla tartismak eve git ne halt yiyosan ye.

25 senelik evli kadının boyunca çocukları vardır yaa nasıl dövüyor, 25 sene çeyrek asır değişmez artık salın ipini, abime diyim gelip gitmek istiyorsa işte kapı

Bu tip birini tanıyorum, yıllarca ona çemkir buna çemkir yedi sülaleye kan kusturdu gel zaman git zaman kızı evlenme yaşına geldi,dünürü de nasıl çıldırttı ise kadın bunu evire cevire dövmüş kızı bile annem haketti diyodu artık mesele neyse, sonra bu deli gitti özür diledi hatalıydım diye, hah dedim kadının canı dayak istermis meğer

25 yil once siz kac yasindaydiniz? Abiniz ilk evlenirken yasanan bir seyler olabilir mi? Veya oncesinde? Ben de esimin ailesinden kimseyi istemiyorum mesela cunku gecerli sebeplerim var. Siz yasanan her seyi biliyor musunuz? Eger yenge gercekten haksiz bile olsa bu abinizin sorunu. Kendisi cozsun. Siz de gidip gelmeyin arayip sormayin. Zaten yazmissiniz senede bir kac defa gordugunuz bir insan nasil sizi uzebiliyor ki anlamadim ben

Biz zaten onlardan yeterince uzagiz hanımefendi ne yapıyor ne ediyor haberimiz olmaz tek istediğimiz senede bir iki gün gelip onu da anneme babama zehir etmesin.herkes kendi hayatını yaşıyor kimse kimseyle uğraşmiyor anlayacağınız ve bu durum onlar evlendiğindeberi hep bböyleydi.o nlar rahatsız olmasın diye gidilmezdi hala da öyle.ama etrafta gelmiyorlar diye laf eden o.bilmem ifade edebildim mi

Eşimle memleketlerimiz farkl o yüzden bir bayram annelere gideriz diğer bayram kayinvalidem lere gideriz bizde eşitlik esastir ="elifbektas, post: 48182800, member: 152528"]İlk defa birine

mesela ben ongelinin kafadındaki su durumu cok iyi anlıyorum bayram sabahı görümce niye annesinin evinde ben niye kaynana evinde???[/QUOTE]
Esimle

. Bayramdan sonra hiç konusmadik biz onunla ama annemi arayip istediğini duyunca tepem atti.
bazı insanları anlayamıyorum zaten ben eğer birini sevmiyorsam bana altın verse gözüm görecek gibi olmuyor.hayret ediyorum anlattığınız şeye ama inanırım da çevremde o kadar buna benzer saçmalık görüyorum ki görmesem inanmayacağım bu türlü insanların varlığına.

elifbektst: 48183952 .!.:
Konu sahibi siz neden kayınvalidenizin yanında bayramı gecirip görümcelerinize güleryüz göstermiyorsunuz cok merak ettim???
Biz bir bayram esimin ailesine gideriz diğerinde kendi aileme gideriz. eşimin ailesiyle daha çok gorusuruz çünkü onlara yakın yaşıyoruz.

Ben on yasindaydim onlar evlendiğinde ve hep bize uzakti.

[QUOoğlu AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 48184557, member: 503612"]25 senelik evli kadının boyunca çocukları vardır yaa nasıl dövüyor, 25 sene çeyrek asır değişmez artık salın ipini, abime diyim gelip gitmek istiyorsa işte kapı[/QUOTE]

Bir oglu var sadece ama onuda önceden surekli tartaklamaya çalışırdı.bes senedir falan ona pek bisey yapmıyor Allahtan ama tek çocuk olmasına rağmen bırak simartilmayi çocuk anne sevgisini doyasıya yaşamadı.herseyi babasiyla paylaştığını gorebilirsiniz.baba oğul birbirlerine çok yakınlar ama annesi surekli babası gibi şöyle böyle diye çocuğu sinir ediyor.o da ergen sonuçta daha deli dolu bir dönemde ama hep içine atıyor gibi durgun durgun bakıyor annesine.yada odayi terkedip balkonda yada diğer odalarda takılıyor.

Sizinle sadece mesafeli duran bir geline karşı çok fazla duygunuz var. Abim aramiyorsun sormuyorsun demesin diye bak karını arıyorum ama yanıt vermiyor demek de pek bir enteresan.

Geline fesatlik yapıyor olabilir demişsiniz. Siz belli bu kadina kizginsiniz. Anneniz gelinden yana uzgün içine atıyor demişsiniz. Sizin beklentileriniz karsilanmiyorsa bu gelini baglamaz. Saygi gostermek adina sizinle yakin iliski kurmasini beklemeyin. Bu arada kocasinin sizin mesajlarinizi karsiliksiz biraktigindan haberi olmasi yüksek ihtimal. Bence geline karşı beklentiniz çok yüksek. Abinizin sizinle görüşmesine falan engel olmuyorsa çok da kafaya takılacak bir konu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…