- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi yorgunbayan
-
konu sahibi de burada ki yenge gibi annesiyle yıl boyu oturamıyorKonu sahibi siz neden kayınvalidenizin yanında bayramı gecirip görümcelerinize güleryüz göstermiyorsunuz cok merak ettim???
Boyle insanlarla konusulup anlasilmaz ki olabildigince uzak durmak lazim.baksana milletin icinde kocasina ne vedalasiyosun deyip bagiriyomus utanir insan be anasi babasi o sana vedalasmiyon diye bagirmiyosa sen nasil dersin.ben de gelinin yüzüne yüzüne yaptıklarını tüm aile içerisin de söylenmesi taraftarıyım
ben olsam nedir senin derdin derim
bizden turşu kışa hazırlık konserve istemesini biliyorsun her birimiz evlendiğimiz de bize yapılanların aynısını istemesini biliyorsun ama bizle iki gün doğru düzgün oturamıyorsun diye eklerdim
Biz zaten onlardan yeterince uzagiz hanımefendi ne yapıyor ne ediyor haberimiz olmaz tek istediğimiz senede bir iki gün gelip onu da anneme babama zehir etmesin.herkes kendi hayatını yaşıyor kimse kimseyle uğraşmiyor anlayacağınız ve bu durum onlar evlendiğindeberi hep bböyleydi.o nlar rahatsız olmasın diye gidilmezdi hala da öyle.ama etrafta gelmiyorlar diye laf eden o.bilmem ifade edebildim miAbinizin evliligi o.bırakın artik düşünmeyi mudahale etmeyin.gorumcelik yapmak zorunda misiniz.bende buna benzer davraniyorum esimin ailesine.cunku bana cok ettiler.gitmek istemiyorum esim israr ediyor.yslniz gittiginde doldurup yolluyorlar.ac gözlü görgüsüz ve hadsiz davranıyorlar.sınır koymak icin böyleyim.vok cabuk incinip kiriliyorum.en güzeli gorusmemek.kotu olmsktansa notr olmak.mıç mıç olmak istiyorlar.gorusmedigimiz halde cocuk yapma tarihimizi onlarin belirledigini söyliyeyim.bu kadar hadsizler.keşke hic gorusmesek.sizde kendi yuvaniza bakın.rahatsiz etmeyin kimseyi.abiniz ne kadar gorusuyorsa sizle idare edin.hayat gailesi yoruyor yeterince nasil firsat buluyorsunuz baskalarinin evliligini dusunmeye hic anlamıyorum sizi konu sahibi
. Bayramdan sonra hiç konusmadik biz onunla ama annemi arayip istediğini duyunca tepem atti.bayramda tantana edip çekip gidip sonrasında da turşu istemek nasıl bir şey? cidden soruyorum bu mevzudan sonra bir küslük yaşanmadı mı aranızda? nasıl bu kadar çabuk barışabildiniz?
bazı insanları anlayamıyorum zaten ben eğer birini sevmiyorsam bana altın verse gözüm görecek gibi olmuyor.hayret ediyorum anlattığınız şeye ama inanırım da çevremde o kadar buna benzer saçmalık görüyorum ki görmesem inanmayacağım bu türlü insanların varlığına.. Bayramdan sonra hiç konusmadik biz onunla ama annemi arayip istediğini duyunca tepem atti.
Biz bir bayram esimin ailesine gideriz diğerinde kendi aileme gideriz. eşimin ailesiyle daha çok gorusuruz çünkü onlara yakın yaşıyoruz.elifbektst: 48183952 .!.:Konu sahibi siz neden kayınvalidenizin yanında bayramı gecirip görümcelerinize güleryüz göstermiyorsunuz cok merak ettim???
Tek gelin kendisiLakendisi post: 48184097 .!.:Tek gelinmi bu? Baska yengeniz varmi?
25 yil once siz kac yasindaydiniz? Abiniz ilk evlenirken yasanan bir seyler olabilir mi? Veya oncesinde? Ben de esimin ailesinden kimseyi istemiyorum mesela cunku gecerli sebeplerim var. Siz yasanan her seyi biliyor musunuz? Eger yenge gercekten haksiz bile olsa bu abinizin sorunu. Kendisi cozsun. Siz de gidip gelmeyin arayip sormayin. Zaten yazmissiniz senede bir kac defa gordugunuz bir insan nasil sizi uzebiliyor ki anlamadim ben
Ne kadar kolay geliyor sizlere ?aile degilmiyiz biz? Ilk evliligi kotu diye burda mi kotu olsun?benim annemde cok agliyor belli etmiyor içine atiyor? Kimin hakki var ? Eger evleniyorsan kavga gurultu yaşanmamişsa kocanin ailesiyle göruşmemek istememek niye? Bende evliyim eşimin ailesine karşı mıç mıç değiliz ama asla saygıda kusur etmem.Kimse meraklı degil görümcesine kaynanasına ama kötü seyler yaşanmadiysa saygı duymak zorunda! Fesatlıgından abimi doldurmadigi ne malum? Abim bana demesin ki arayip sormuyorsun.Ben de yaziyorum cevap alamiyorum bunuda abime söyluyorum bukadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?