Yengem bizi çok mutsuz ediyor

Bu anlattığından bi tanede bizde var ne entrikalar ne entrikalar şeytana pabucunu ters giydiren cinsten.. Eli uzun dili uzun iftiracı kavgaci vs.. Dayımın eşi.. Adam da tam abiniz gibi çocklar var ben istedim bastan diyerek katlanır yıllardır.taşınmadıkları il de kalmadı bu arada simdi yine uzaktalarda kafamız rahat..

20 yıl sonra bu sayfa devam ederse muhtemel hep gelinler suçlu olacak. Zira şu anda görümceler ve kayınvalideler hep hatalı. Halbuki hepimizin çevresinde konu sahibinin yengesi gibi birileri var, olmaya da devam edecek.
Yengenizin kayınvalide olmasını beklemekten başka yolu yok. Sizin yapamadığınızı ilahi adalet bütün kıvraklığı ile yapıyor merak etmeyin.

+1

bizdede yaşadık..
abim 1 sene evli kalabildi yengemle..
çocuk var şimdi boşancaklar..
yenge istemiyo ki.. fesatlik duyuyordu hep benle.
beni de ayni şekilde sölendi..
abime demiş ki kardeşin annengile gitmesin mutlu olmasin demiş.
ben hiç kulak asmadim ona ne??
dinlemediğim için çildiriyo adeta...
kendi mutlu olamadığı için eşimle mutlu olmasini istemiyo. inş boşanirlar demiş..
zaten abim mutsuzdu yengem hiç mutlu etmedi
4 aylık kızlari olmasina rağmen boşancaklar
ee çocuk niye yaptı??

delimidir nedir zoru ne ? Ne saygısızca bir tutum !!!
Yengeyse haddini bilecek bu çemkirmelerde neyin nesi!
Aile huzurları bozulmasın diye ailecek çok yüz vermişsiniz
Herkese ederi kadar ya hu !

Işin tuhaf tarafı ben aramıyormuşum gibi birde azar isittim dün gelin hanimdan

Konuşmayi aynen aktariyorum;

Ben:Canim nasilsin?görüşemedik,bebeğin mobilyası geldimi?
Gelin:iyim,sagol?birazda beni ara sor görüşürüz,mobilyalar gelmedi.
Ben:Iyiyim bende karasuya eltime gidiyorum,ara sira sende beni ara sor gorusuruz canim bak ben yaziyorum ben beşik alıcam dönmeden inş.

Ve birdaha cevap yok.üzuldum ve aramadim cunku daha fazla üzulmek istemiyorum

ne hali varsa görsün ama ailemi üzmeye hakkı yok isterse hiç bir bayram yada başka zaman gelmesin.annem babam yaşlı insanlar bu saatten sonra onun çemkirmelerini dinleyecek halleri yok.zaten bir daha karşıma çıkmasın çıkarsa ağzının payını vericem.abimde ne yapmak istiyorsa özgürdür bizi ilgilndirmez zaten bugüne kadarda hep öyleydi.bazen diyorum gidip annesiyla ablasıyla mutlu mesut yaşasın ama bize fesatlık yapıp durmasın.ama şöyle bir durum var kendi tarafıda sırtını dönmüş buna.çünkü şu kısa sürede orda da miras kavgasına tutuşup ablasıyla annesiyle ipleri koparmış.yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş kimse o yüzden Allahım kötü insanlardan ve kötülük yapmaktan korusun hepimizi.

25 sene evli kalabildiğine göre demek ki ağabeyiniz çokta şikayetçi değil ayrıca göz göre göre ağabeyiniz bayramı kutlamamasına soğuk davranmasına bu davranışlarına ses çıkarmıyorsa haklı olduğu yerler vardır belki de. Siz cevap vermeyin artık geri çekilin ağabeyinizle görüşün sadece gidip gelmeyin millet ne derse desin madem.

Kurnaza bak, Çocuğu kullanp boşanmıyor. Halbuki abiniz de bu kadınla mutlu degıl bence. Kadın abinizin beynini yiyor
Ne demek "vedalaşma". ? Kıskanıyor gelin besbelli

Ayrıca yazın uzun değil .özurdılemışsin ama ne uzun yazanlar var :)

Evlerden ırak böylesi ya Baş edilmiyor demek ki abini de sizi de sindirmiş.Baştan şımartmayacaktınız herkes yerini haddini bilecekti artık çok geç en iyisi hee diyip geçin bari kendinizi üzmeyin ...

Lütfen sırf kadını korumak için neler neler yaSadi cümlesini kurmayın evet iki taraflı dinlemek lazım ama bunu her konuda yapalım unutmayalım hala dünyada iyi kv ve gorumceler var ve malesef artık kötü gelinler çoğalıyor. .. bence yengenin bir tarafı kalkmış yok gibi yapın ya üstüne düşmeyin zaten kötü degilmis iniz gitmeyin o az olanı bile gitmeyin abiniz gerçek adamsa gelip size sorar ne bu ya vallahi tiksindim yenge den

2 ihtimal var ya kadın ruh hastası ve sızden hoşlanmıyor sevmedı kocasının ailesini
yada 25 yıl içinde çok fazla şey çekti eşinden ve artık sinir hastası oldu,sizde kocasının ailesi oldugunuz için sizdende nefret edıyor..
aklı selım birinin dururp dururken bukadar tepkı vermesı normal degıl cünkü
ilk evlendıgı zamanlar falan nasıl biriydi acaba??

ek olarak yok kışlıgını yok bılmem neyını yapıp yollamayın..yok sayın size bulaştıgında tersleyin ve uzak durun..:)

Gerçekten adama yaa sabır çektiren gelinlerde var ,bütün Kv kotu değil gelini baş üstünde taşıyıp yaranamayan var ,ALLAH herkese kendi kalbi gibi olanı nasıl etsin....

Kadın kim bilir ne çekmiş diyenler var, yani elbette bilinmez tabi, çekmiştir belki. Ama sonuçta her kv kötü her gelin iyi diye bir durum yok. Yakın bir akrabamız oğlunu evlendirirken, herşeyi eksiksiz özenle yaptı gelini için, o kadar değer verdi ki, daha bir yıl olmadı, şimdi kız evlerine kırk yılda bir gidiyor, kapı açmadığı oluyor kvye, varsa yoksa kendi ailesi. Akrabamız oğluna zerre bir şey yansıtmaz üstelik, yeter ki oğlu evinde mutlu olsun. Bu gelin de mi çekmiş şimdi yani. İnsanlar tuhaf gerçekten.

Fazla yüz vermeyin bence, mesela kışlık hazırlamasın anneniz, ne diye yoruyor ki kendini. Abinizle de yengeniz olmadan görüşün madem olabildiğince. Üç günlük dünyada gereksiz yere üzülmeyin. Olmuyorsa olmuyor, zorlamaya gerek yok.

Gerçekten adama yaa sabır çektiren gelinlerde var ,bütün Kv kotu değil gelini baş üstünde taşıyıp yaranamayan var ,ALLAH herkese kendi kalbi gibi olanı nasıl etsin....
Amin aynen öyle hemen yazmışlar ya kimbilir siz naptiniz diye çok sinir oldum cumleye

25 yıl önce nasıldı ? Anneniz yine gizli saklı mı ağlıyodu yoksa yengeniz dilsizi mi oynuyodu?

Durduk yere kimsenin tavır alacağını sanmıyorum . Kavgaları neiçin oluyo ?

Birde misafiri varken sizi istememesi çok normal . Sizde söyleyin yenge salı gelelim yada sen müsait olduğunda haber ver diyebilirsiniz

Enolmadı dışarda buluşmayı teklif edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…