Yengem bunu neden yapıyor.

Hamile kalırsam sağlıkla ilgili ciddi bir şey olmazsa karnım belirginleşene kadar söylemeyi düşünmüyorum insanlara! Ben mi çok ketumum anlamıyorum. Söylemeseydin 2. de. acelen neydi.

niye hamile kaldığınızı söylüyosunuz?

bi de hamileliğimi yaşayamadım ne demek? hamilelik bi kişi yaşayınca bitiyo mu? aynı evde değilsiniz ne alaka yani?

iyi de o zaman, o önce başlamış zaten bebek istemeye

seni beklememiş ki

uğraşmış ancak olmuş

iyi de o zaman, o önce başlamış zaten bebek istemeye

seni beklememiş ki

uğraşmış ancak olmuş
Hayır tam olarak öyle değil beni denemiş bi kaç öncede adet olmamıştım test kendin yapmıştım yok demistim o zamanda sürekli soruyordu sonra olmayınca sürekli yapmak istemedim dedim düzensiz ondan olmuyorum o da o ay için beni denemiş var mı acaba diye eski testlerinin resmini gönderip tanısanız bi sizede tuhaf biri gelir

niye hamile kaldığınızı söylüyosunuz?

bi de hamileliğimi yaşayamadım ne demek? hamilelik bi kişi yaşayınca bitiyo mu? aynı evde değilsiniz ne alaka yani?
Yorumları okursanız nasıl öğrendiğini yazdım direk söylemedim yaşamadım demek söyle ben ne dersem aynısı yapıyordu canim ne isterse onunda istiyordu bunalmıştım artik keyif almıyordum hastaydım annem yanında söyleme sen gidince o da hemen hasta oluyo diyordu mesela insan ilk hamileliğinde biraz nazlanmak ister dimi bende öyle birşey olmadı onun ikinci olmasına rağmen benden daha çok ilgi istiyordu

Hamile kalırsam sağlıkla ilgili ciddi bir şey olmazsa karnım belirginleşene kadar söylemeyi düşünmüyorum insanlara! Ben mi çok ketumum anlamıyorum. Söylemeseydin 2. de. acelen neydi.
Söylemedim zten direk okursanız yorumlarda var. Neyse ben abartıyorum belkide takmıyorum artik

aynı evde yaşamıyosan dediklerin çok saçma.

canın bişey çekince onun da çekiyomuş. bu nasıl oluyo. arayıp herkese canım x çekti mi diyosun? demiyosan onun nasıl haberi oluyo.

kusura bakma ama bi garipsin.

Annen ilk bebekte yengenin yanında kaldıysa bund da sıra bende benim yanında kalıcak senin annende senin yanında kalsın dersin.... onun söylediklerini görmezden gel hamileliğini istediğin gibi yaşa sonuçta evleriniz farklı görmüyorsunuz birbirinizi bu kadar kafana takmanı gerektirecek bir durum göremiyorum ben

Kiskaniyor musunuz? Sizde olan ilgi ona kayinca bana biraz kiskanclik bar gibi geldi. Belki kuzenler beraber buyusun istiyordur. Bence fazla yakinmişsınız.​

sanırım trolsun :))

benim hamileliği mi insanlar 4. ayında öğrendi
bizlerde pek meraklıyız yani söylemeye
böyle bir durum olsa ben karnım 6. ayımda belli oldu ancak o zaman söylerdim

Anlamıyorsun ki hamileyken annelerdeydim gün içinde sürekli o da orda oluyordu anlamadan bilmeden yorum yapılması da bana çok garip geliyo açıkçası.

Anlamıyorsun ki hamileyken annelerdeydim gün içinde sürekli o da orda oluyordu anlamadan bilmeden yorum yapılması da bana çok garip geliyo açıkçası.

ay devamlı annene gitme o zaman. ya da annendeyken canın bişey çekmesin. ben anlamıyorum gerçekten siz.
yengenizin huyu belli. hem anneme gideyim hem sabah akşam beraber olalım hem yengem yengem gibi davranmasın. karşındakini değiştiremiyosan sne değiştireceksin düzenini. valla garipsiniz ya.

bi de hamileyim ay canım bişey çekti ay canım nazlanmak çekti. tek hamile siz değilsiniz işte gördüğünüz gibi. gidin kocanıza nazlanın.

Kiskaniyor musunuz? Sizde olan ilgi ona kayinca bana biraz kiskanclik bar gibi geldi. Belki kuzenler beraber buyusun istiyordur. Bence fazla yakinmişsınız.​
Evet çok kıskanıyorum ya ben ne diyorum siz neyden bahsediyorsunuz aynı zamanda hamile kalınca annem kiz kardeşlerim hiç yanına gelemiyo herşey nasıl yanlış anlaşılıp böyle yorumlar yapılıyo aklım almiyo

Çok saçma yorumlar bunlar yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen benim derdim bambaşka aynı anda hamile kalmasını tuhaf görüyorum sadece

Haklısınız takacak bi durum yok herşey çok saçma ama ben hala anlamıyorum iste ben hamileyken o niye hemen kaliyo istiyo neyse ya hiç iyi düşünmüyorum ben demek ki

Bence karnın belli olana kadar söylemeyecektin!

Bizim sülalede de var. Eltinin biri hamile kaldı mı diğer ikisi de hamile kalıyordu. Bu mantıkla çocuk yapanların beyninden şüphe duyuyorum.
Benim eltim hamile kalınca kv sürekli bana hamile değil misin günün geçmedi mi gibi sorular soruyordu ki benim daha hiç çocuğum yok bende hayır düşünmüyorum diyordum sonuçta banane eltimden hem o kadar basit miyim benim hayatım odak noktam onlar değil ki onlara göre hareket edeyim herkesin bi zamanı planı var yani eltimin kızı doğdu 10 aylık oldu ben yeni yeni düşünmeye başladım neticede benim şartların bunu gerektiriyordu

Iyide yengen zaten senden önce hamile kalmak istiyormuş. Hem aranizda 5 hafta varsa bunu planlayip nasil ona göre hamile kalsin mümkün degil cok sacma matematiken uymuyor zaten. Sizde esinize nazlanin yengenin huyunu biliyorsun neden ona hamileyim herhalde felan diyorsun? Hem kardeslerin annen niye yanina gelemez yengen hamile diye cok sacme 7*24 yengene bakici mi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…