Annesi geçen yıl vefat etti . Annemle altlı üstlü oturuyorlar ise girdi annem bakıyo mecbur hep o baktı hiç ilgilenmez.Yengenin çocuklarına kendi annesi baksın senin annen ne alaka
Benim çağırmam mi gerekiyo kendisi bilmiyo mu benim yardıma ihtiyaçim olduğunu üst katında kızında hergin çocuklarına bakıyo derken öyle bi ugruyo bakan çok onlar annesi erken geliyo zaten ama bi kapımı çalıp sen napion demiyo hamile olduğumu söylediğimde bana çok ters davrandı yine yazicam ama iyi b.k yedin dedi üç gün aralıksız ağladım neyse anneme gelecek olursak calissada bi insan evladıyla ilgilenir ayrıca direk söylemedim zaten başka birseyden oldu söyledimSiz neden hamile kaldığınızı söylediniz ki biliyorsunuz bunun böyle bir huyu var. Ayrıca çalıştığı için annenizin bakması gayet normal babanneden yardım alıyormuş annesi olsa o da yardım edebilirdi. Kvyi çağırdınız hiç yardıma gel anne diye.
Hemen söylemedim ben adet olmuyordum emzirdigimden 55 56 gün geçmişti kimseye demedim hiç şüphelenmedim sonra bu test yapmış bana yazdı hamileyim galiba diye bende hayırmış olsun falan dedim ama test ilk kızından kalmaymjs daha meğersem beni kandırıyormuş bende dedim böyle böyle acaba bende mi hamileyim sonra bu ısrar etti test aldı getirdi yaptım iste silik cıktı değil dedik bende dedim sen hamilesin ben olmak istemiyorum zaten falan bi kaç gün sonra ben kan testi verdim silik de sayılır falan diye ısrar edince hamilelik cıktı o da o günden sonra hamile kalmaya çalıştı iste neyse değişik konularBu millet hanile kaldigi gunu anlatcak nerdeyse.. madem bu kadar rahatsizsin ne diye gemen soyluyorsun? Hele bi karnin belli olsun mecbur soyliyceksin yani
Onun zaten 3. Çocuğu aynen bende öyle yapicam zaten dogurim de ona hamileyim dicen 4.yapsinda gorelimIyide ikinizin hayati bir degil ki, eger yengeniz calisiyorsa cocuga kv bakiyorsa bence kv ye sormasi lazim. Anne saolun cocuga siz bakiyorsunuz, ama ben ikinci cocuk dusunuyorum onada bakabilirmisiniz diye. Pat diye ben hamileyim demek biraz tuhaf yani anlayamadim! Ben olsam dogduktan sonra 2 ay gecince hamileyim derdim! Hamile olmasam bile! Baksin 3.cocuga.
Anneme falanda sormuyo annem sasiriyo evleneli 4 yıl olacak 3. Çocuk geliyo şıktalar annem bakmicam kendi baksın diyo ama dayanamiyo uzuluyo hallerine napsın babaanne sonuçta herkes diyo senin annenin yaptığını kimse yapmaz diyeOnun zaten 3. Çocuğu aynen bende öyle yapicam zaten dogurim de ona hamileyim dicen 4.yapsinda gorelim
Ben yardım içim kvyi açıkça çağırmıştık açıkçası ben de kv adayıyım gelinimin beni açıkça çağırmasını isterim sonra her halta burnunu sokan çağırmasalar da gelen kvlerden olmak istemem yani.Benim çağırmam mi gerekiyo kendisi bilmiyo mu benim yardıma ihtiyaçim olduğunu üst katında kızında hergin çocuklarına bakıyo derken öyle bi ugruyo bakan çok onlar annesi erken geliyo zaten ama bi kapımı çalıp sen napion demiyo hamile olduğumu söylediğimde bana çok ters davrandı yine yazicam ama iyi b.k yedin dedi üç gün aralıksız ağladım neyse anneme gelecek olursak calissada bi insan evladıyla ilgilenir ayrıca direk söylemedim zaten başka birseyden oldu söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?