- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Yanlis anlamadim. Suan yazdiginiz sey benim anladigim seyi daha da cok kanitliyor. Annenizin ablanizin onunla ilgilenmesini kiskanmişsiniz iste. Yani burda sitemi yengene degil annene ve ablana yapmalisin. Dengeyi kurmalilar. Ama bazi aileler evlilikler olustuktan sonra kizlarindan ziyade gelinlerine onem verirler. Size de bu durumu kabullenmek duser. Ben yengenizi suclu veya artniyetli bulmuyorum.Evet çok kıskanıyorum ya ben ne diyorum siz neyden bahsediyorsunuz aynı zamanda hamile kalınca annem kiz kardeşlerim hiç yanına gelemiyo herşey nasıl yanlış anlaşılıp böyle yorumlar yapılıyo aklım almiyo
ciddi değilsindir diye umuyorumNasıl trol anlamadim
Benden sonra kaldı. Hayır boşverin anlayamıyorum ben derdimi sadece kendimi kötü hissediyorum boşverin konuşmamak daha iyiymisIyide yengen zaten senden önce hamile kalmak istiyormuş. Hem aranizda 5 hafta varsa bunu planlayip nasil ona göre hamile kalsin mümkün degil cok sacma matematiken uymuyor zaten. Sizde esinize nazlanin yengenin huyunu biliyorsun neden ona hamileyim herhalde felan diyorsun? Hem kardeslerin annen niye yanina gelemez yengen hamile diye cok sacme 7*24 yengene bakici mi lazim
Çok saçma yorumlar bunlar yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen benim derdim bambaşka aynı anda hamile kalmasını tuhaf görüyorum sadece
Hayır çok üzgünüm ama ciddiyim çok buanldim sadece herşey üstüne üstüne geliyo bide yine aynı aralıkla hamile kalınca sinirlendim üzüldüm öfke belki de bilmiyorum çok karışık duygular icindeyimciddi değilsindir diye umuyorum
Olabilir kafama takıyorum herşeyi geçiyorum ama aynı aralıkla hamile kalmasını saçma buluyorum art niyetli buluyorum hepsi bubence takıntı yapıyosunuz.
Hayır öyle değil iki kere aynı aralıkta aynı zamanlamayı tuttuklarını art niyetli buluyorum sadecesiz hamile kaldığınızda çevrenizde kimsenin hamile kalmasını istemiyor musunuz? ben bunu anladım.
Hayır annemler her fırsatta geliyolar beni de önemsiyorlar sadece ikisindede aynı aralıkta hamile kalmasını art niyetli buluyorum herkeste öyle dusunuyorYanlis anlamadim. Suan yazdiginiz sey benim anladigim seyi daha da cok kanitliyor. Annenizin ablanizin onunla ilgilenmesini kiskanmişsiniz iste. Yani burda sitemi yengene degil annene ve ablana yapmalisin. Dengeyi kurmalilar. Ama bazi aileler evlilikler olustuktan sonra kizlarindan ziyade gelinlerine onem verirler. Size de bu durumu kabullenmek duser. Ben yengenizi suclu veya artniyetli bulmuyorum.
Cevrenizdeki herkes bunun artniyetli oldugunu dusunuyorsa karniniz sisene kadar (ki en az 3 ay) soylemeyin efendim sizde. Ayrica gercekten olaya iyi tarafindan bakabilirsiniz. Yasit kuzenden daha iyisi var mi bu dunyada?Hayır annemler her fırsatta geliyolar beni de önemsiyorlar sadece ikisindede aynı aralıkta hamile kalmasını art niyetli buluyorum herkeste öyle dusunuyor
Benim annem ve yengem pek görüşememişler o zamanlar ama biz kuzenler hep aramızda birer ikişer ay var, mesela biz 3 kardeşsek dayımın da 4 çocuğu var üçümüzün yaşları aynı, iyi ki de öyle olmuş yaşıt kuzen candır. bu haberleşmeden bile olabiliyor. uzakta olsaydı bu kadar kafaya takmıcaktınız bence, sizin derdiniz ilginin bölünmesi.Her aynı zamanda hamile kalan itişiğe çocuk mu doğuruyor oluyorum, dayılarımın çocukları amcalarımım çocukları benle ve kardeşlerimle yaşıt, hatta hepsinin 4 er çocuğu var bence gayet normal bişey çevremizde hiç mi yaşıtınız olan akrabanız yok.
Aynen öyle çok haklısınız, bence kıskançlık var belkidw yenge öyle düşünüyordur ben hamile kalacakken bende önce kaldı ne diye, millet canın ne zaman isterse o zaman doğurur yani kimsede itişikliğe çocuk doğurmaz bir de o çocuktan sonrası bar yani..Benim annem ve yengem pek görüşememişler o zamanlar ama biz kuzenler hep aramızda birer ikişer ay var, mesela biz 3 kardeşsek dayımın da 4 çocuğu var üçümüzün yaşları aynı, iyi ki de öyle olmuş yaşıt kuzen candır. bu haberleşmeden bile olabiliyor. uzakta olsaydı bu kadar kafaya takmıcaktınız bence, sizin derdiniz ilginin bölünmesi.
bence saçmlıyorsunuz insanlar hamile kalırken birbirlerinden izinmi alacak mantıkende size özenip hamile kalmsı imkansız kıskançlık yazık böyle negatif duygularla hamileleğinizi gecirmeyinHayır çok üzgünüm ama ciddiyim çok buanldim sadece herşey üstüne üstüne geliyo bide yine aynı aralıkla hamile kalınca sinirlendim üzüldüm öfke belki de bilmiyorum çok karışık duygular icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?