Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyi tam ve eksiksiz anladıysanız hakliliginizdan şüpheniz yoksa neden fikir alma gereği hissettiniz o zaman?Garip olan sizsiniz anlamadan kendinizi haklı bularak yorum yapıyorsunuz
Kesinlikle öyle ama bilip bilmeden yorum yapılıyor o rahatsız edici ben saldırmıyorum sadece tarafsız yorum değilde insanın üzerine gidenler yorum var gibi düşünmeden yazılan anlamadan ben evet onu da sevmiyorum kasıtlı aynı anda yapıldığını herkes biliyor ama saçma bu gerçekten naz falan bahanesi keşke bana beraber yapalim büyürler falan deseydi arkamdan iş cevirecegineKeşke herkes bakabileceği kadar çocuk yapsa ama yapmiyor. Siz tam olarak bundan dert yanmadınız ki konunuzda. Benimle ayni anda hamile kaldi Hamileligimin keyfini cikaramadim, naz caz yapamadım benim canım ne çekerse onun ki de aynısını cekti vs gibi mantik disi şikayetleriniz vardi. Simdi neden saldirganlastiniz onu anlamadim. Baska bir mesajinizda Herkes kırmak icin yorum yapıyor yazmışsınız Kimse kırmak icin yazmiyor sadece insanlara düşünceleriniz ters geliyor ve bunu dile getiriyorlar neden kırmak istesin sizi tanımadığınız bilmediğiniz insanlar. Zaten burda da maksat tanımayan bilmeyen insanların objektif görüşlerini almak değil mi?
Bence boş vermelisin. çok fazla düşünme.Kesinlikle öyle ama bilip bilmeden yorum yapılıyor o rahatsız edici ben saldırmıyorum sadece tarafsız yorum değilde insanın üzerine gidenler yorum var gibi düşünmeden yazılan anlamadan ben evet onu da sevmiyorum kasıtlı aynı anda yapıldığını herkes biliyor ama saçma bu gerçekten naz falan bahanesi keşke bana beraber yapalim büyürler falan deseydi arkamdan iş cevirecegine
Sadeci içimi dökmek istedim tüm kadinlar okuyacağı için bunaldim çünkü artik bu yazdiklariniz değil sorun kasıtlı aynı ana kandırarak iş çevirerek yapmak beni sinirlendiriyo naz evet ilk hamilelikte herkes ailesinden ilgi bekler bunun nesi saçma anlamıyorum sizinde evde sürekli yaptığınızı taklit eden birisi olsa sabir değil iki değil hepsinde sizinde canımız sikilirdiHer şeyi tam ve eksiksiz anladıysanız hakliliginizdan şüpheniz yoksa neden fikir alma gereği hissettiniz o zaman?
Kendini üzmeye devam et
Evet yengen sırf sen hamileliğini doya doya yaşayama kimseye naz yapama hamileliginin keyfini cikarma ve her caninin cektigi seye onun da cani ceksin sen yediginden bir sey anlama diye aynı zamana denk getirip hamile kalmış.
Öyle yapiorim zaten ama hergun bi olayı patlıyor artik sıkıldım takmiyorumda umursamıyorum da artik kimseyi ama ben iste fazla üzülen düşünen biriyimBence boş vermelisin. çok fazla düşünme.
Bunu denicem zaten annemler dedi yap öyle diye ölmezsem bu doğumda inşallahGenelde bu eltiler arasında olur bizim burda öyle ardarda doğururlar nedense hemende hamile kalırlar bu kadar küçük beyinliler işte çocuğun yarışımı olur ....konu sahibi olurda üçüncü ye hamile kalırsanız soylemeyin karniniz büyüdüğünde bile kabizim gaz deyin
Sormak lazım.Allahım böyle hamile kalmak isteyipte hemen hamile kalabilmek nasıl bir duygu acaba ??
[/QUOTE]sırf siz hamilesiniz ve yengenizde hamile diye bunu bi polemige cevirmek şımarıklık değilde nedir yahu..
Küçük bi kız çocugu gibi
Takmıyorum canim benim niyetini tabiki Allah bilir ama herkes böyle söyleyince bide bana öyle tuzak falan kurunca insanın aklına geliyo yani alakasıztamam da kadının niyetini allah bilir bence siz çok kuruntu yapmayın. kafaya takılacak şey değil.
Takmıyorum canim benim niyetini tabiki Allah bilir ama herkes böyle söyleyince bide bana öyle tuzak falan kurunca insanın aklına geliyo yani alakasız
sen kendine anlatamıyorsun bence. sakin kafayla düşün, hatta bırak hiç düşünme düşünülecek bir şey bile değil.Uff gerçekten yoruldum anlatmıyorum artik birşey herkes istediği her şeyi düşünsün yeter artik![]()
Ya canim sen anlamak istemiyorsun sanirim.Uff gerçekten yoruldum anlatmıyorum artik birşey herkes istediği her şeyi düşünsün yeter artik![]()