Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Kendisi dikkat çekmeyi çok yanlız muhtemelen okullarda açıldı ama neyse :KK66: ortalığı karıştırıcak şeyleri yapmaya bayılır
Bence siz konuşacak en son kişisiniz. Siz bu forumda yöneticilere bile saygısızlık yapmış birisiniz. Bu yüzden sizinle konuşmak bile zaman kaybı. Sadece kibliyorum. Bir de "yanlız" yazmış, yazık :)

Valla yengeni bilmem de sana gıcık oldum :KK47::KK31:bi kadın için o nasıl laflar öyle ya okumadım bile tam bir görümce ööööööö

O ev senin evin değil, abinin ve yengenin evi bu bir, ikincisi seni evine kabul etmek zorunda değil, başkası olsa daha sert söylerdi ama o yine seni kırmamak için yumuşak söylemiş, üç Allah senin gibi görümceyi evlerden uzak etsin.
Tam bir psikolojik vakasın o da ayrı tabii.
( Umarım konu fakedir. )

Ayıp ayıp yarın bigün sizde evleneceksiniz ne eklerseniz onu biceksiniz. Eski görünce hep beni kötüleri sahipsiz ışte idare ediyoruz abisi beni dövşün diye defalarca kışkırttığı zamanlar severek çalıştığım isim sırf egolari yüzünden ayrılmam torunlarina bi çöp almamaları bayramda oraya gittiğimde yenmiş artıkları kalan sofrayı önüme koymaları fiş görünüş hep kıyaslamak onun kusurları oldugu halde sustum. Kendi gecen yıl evlendi evlenecek kadar her hafta erkek tarafı yemege gitti bunları hiç davet etmediler herşeyi kız tarafı yaptı.kin ada geline altinvtakilir bildim onlar damad avucunu açmıyor deyip altın koydukları damadın avucuna düğün günü takı biter bitmez damadın babası bütün takıları aldı elinden.benim borcum var demiş da hatta babam dir demiş. Her hafta kazanmasının evini temizlemeye gidiyo damat anne babaci diyeceğim o ne yaparsanız yapın rabbim kulun kuldan hakkını bırakmıyor ☺

Back
X