Yengem rezil etti

Haklsıın.Yok bırdaha olmuycak.Kımse tek laf etmedı ya.Bende odama gıttım
Akraba akrepten beter diye boşuna dememişler. Bu kadar sessiz kalmayın. Aileniz sizi savunmadı mı? Konuşacaksa gelmesin o zaman. Silah zoruyla mı getiriyorsunuz sanki. Bir daha böyle bir olay yaşarsanız haddini bildirin. Sesi çıkmayı daha çok ezerler. Bunu unutmayın

Yo şaka degıl.Cidden cocugunu bagırmadı.Hanı yumusak soylese neysede bagırdı bayaa
Yenge el de babaya ne demeli bilemedim.İnsan milletin içinde şöyle şaka yapar mı ki böyle şaka yalnızken de yapılmaz çünkü bu şaka değil , alay ediyor sanki.
YoOoO

fesat yengenin arkasında durması babanın ayrı komedi. evlenince eve almamak ne demek kader bu.size bağlı olmayan sebeplerden evlilik hayatınız kötü olursa sizin suçunuz mu olacak yada evliliğiniz biterse sokağa mı atacaklar sizi.Allah güzel talih versin.Babanın bu zihniyeti olduğu için bile ilahi imtihana tutulur.böyle bilmeden asıp kesmemesi lazım.hayat bu insanların neyle karşılaşacağı belli olmuyor.her baba ister evladı evlensin kötü gitmesin ama neyin garantisi var bunun olsun.
Öyle de basından gıdelım kurtulayım ıstıyo bızden.Hanı oturup konusamıyoruz ki babamla.Insallah ıyı bır ınsanla evlenırım ve bu eve gelmem tek ıstegım bu benım

Cok haklısın susmasaydım.Babamda laf edınce odama gıttım hepsını bırakıp.Ama bırdaha gelsınler gec gelcem eve
İlk defa yapmamıştır yengen. Huyu böyle belli. Sen de mesafe koy. İstediği kadar carlasın deli.
Ağzının payını verememek de senin suçun

Siz de ciddi ciddi, öfkelenmeden, duygusal girişli bir konuşma yapın babanızla. Deneyin bu yolu da en azından. Baktınız buna rağmen olmuyor, siz de ona göre siper alırsınız.

Benim baba ile değil de anne ile vardır bazı çekişmeler, kendisiyle konuştuğum halde aynı şeyi (Belki de farkında olmadan) insan içinde yapınca, hiç üşenmedim kah espriyle kah ciddi bozdum. 3.ye cesaret edemedi ağzını açmaya. Bu da ikinci yöntem. İlkinden geçin bi diye dedim, o zaman ikinci yolu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Yok babamla konusmak ıstemıyorum.Gerekmedıkce konusmuyorum.Konusmamda hep evet hayır falan.Hanı hıc sohbet falan etmeyız yaptıgımız ısı bıle soylemeyız

Bak orda buyuk var dedikten sonra geri dönup onu öpmeseydiniz. Gorgusuz mal. Aklinca size akil veriyor. Kus beyinli.
Valla yaa. Bak orda büyük var ne demek. Önce seni öpsün madem karşına o cikti. Söyleyeceğim şeyleri sen söylemiş banlanmişsin colin, benim dememe gerek kalmadı ama aynısından:D

Valla yaa. Bak orda büyük var ne demek. Önce seni öpsün madem karşına o cikti. Söyleyeceğim şeyleri sen söylemiş banlanmişsin colin, benim dememe gerek kalmadı ama aynısından:KK70:
Zaten akrabalar o kendını rezıl ettı diyor.Ama bu rezıllıgın ucuncusu olmıycak.Bırdaha ne selam verırım ne yanına gıderım

Soyler o.Hep soyluyo .bunlardan bı bk olmaz falan dıyor
Sizde söyleyin. Armut dibine düşermiş deyin. Öyle saça böyle tarak deyin. Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker deyin. Ne s.ctın elime ne süreyim yüzüne deyin. Senden olan çocuk bu kadar oluyor deyin. Babanız olması sizi rencide etme hakkını vermiyor.

Zaten akrabalar o kendını rezıl ettı diyor.Ama bu rezıllıgın ucuncusu olmıycak.Bırdaha ne selam verırım ne yanına gıderım
Verme kiz selam melam. Ne cahil insanlar var. Orda buyuk var ne demek ya nerde yasiyor. Bizde karşımıza kim çıkarsa ilk onu operiz. Sanki isteme merasimi gidip kv kp elini öpüyorsun, valla zor böyle insanlarla. Baban ayrı trajedi. Benimkide patavatsız ama seni iyi anlıyorum:)

Sizde söyleyin. Armut dibine düşermiş deyin. Öyle saça böyle tarak deyin. Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker deyin. Ne s.ctın elime ne süreyim yüzüne deyin. Senden olan çocuk bu kadar oluyor deyin. Babanız olması sizi rencide etme hakkını vermiyor.

Back
X