Yengem ve annesi

Lunaay

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
93
74
3
Dayım haftaya evlenecek tüm hazırlıklar yapıldı aileler birbirini tanıdı benimde yenge adayıyla aram iyi sürekli konuşuruz gideriz geliriz beni ayrı yere koyduğunu çok sevdiğini söyledi gerçektende bana diğer kuzenlerden daha yakın. Bende onu sevdim allah için ama kızlar bugün öyle bi şey duydum ki daha yeni yeni kafamı toplayabildim. Şimdi bu yengem kötü bir hayat geçirmiş babasıyla annesi ayrılmış babası onunla ve kardeşleriyle hiç ilgilenmemiş hala daha konuşmaz falan üvey babasından çok eziyet görmüş neyse bunları zaten herkes biliyor bende biliyorum dertleştik bile. Konu bu değil asıl konu bugün öğrendim yengemin annesi zamanında genelevde çalışmış. Bu yengem de 17 yaşındayken çalışmaya başlamış ama kısa sürmüş onunki... sağlam bilgi. Kendiside diyordu hayatımı anlatsam roman olur falan diye ama ben bu kadarını düşünmemiştim tabi evet insanlar çaresizlikten yapabiliyor malesef Allah kimseyi muhtaç etmesin çaresiz etmesin. Yaşadıklarına üzüldüm fakat şimdi ben ne yapıcam böyle bir şeyi kimseyede söyleyemem ama vicdanım rahat değil evlenmeden önce dayımın kulağına gidecek şekilde birilerine desem mi anneanneme mesela ya da teyzeme ? Hiç rahat değilim içim içimi yiyor dayımında bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum offf akıl verin lütfen

Belki biliyordur dayin. Bile bile kabul etmistir. Belki de namusu iki bacak arasinda arayanlardan degildir. Ben karışmayın derim. Gecmisinde yasadigi olumsuz seylerden pismanlik duyuyorsa vikdanli merhametli bir insandir. Eger yengenin iyi bir insan oldugundan eminsen bence karisma en yakinina dahi soyleme. Gecmis kapatilir. Onemli olan geleekte ayni hatalari yapmamasi.

Insanlarin gecmisi sizi ilgilendirmez diye dusunuyorum. Su anda genelevde calismaya devam ediyor olsaydi baska ama gecmis bitmis bir hadise. Herkes hata yapabilir, tokezleyebilir, hatta dusebilir. Bence karismayin.

Araya birini niye sokuyorsun git dayina soyle
Bunu duydum bilmiyorsan bilmek istersin biliyorsanda biliyorsundur dayi de gec.

Nerden bu kadar kesin bilgi olduğu kanaatine vardınız? Gözünüzle gördünüz mü? Başında mı beklediniz? Yaptığı şeye şahit misiniz? Belki mikrobun biri iftira atıyo. Belki günahını alıyosunuz. Yapmayın lütfen ya insanların namusunu onurunu gururunu bi duyumla yerle bir etmeyin yazıktır! günahtır!

Yengeniz calissa tamam da annesi calismis, boyle seyi soylerseniz yayilir, ustelik yengenizin ne sucu var?

Hayır yengem de çalışmış bir kez daha okuyun ben kesinlikle suçu var demedim böyle konuları bu şekilde yorumlamak olmaz çaresizlik çok zor tabiki ama dayımında bilmeye hakkı var diye düşünüyorum vicdanım rahat etmiyor

Sizin bildiginiz seyi dayiniz nasil bilmiyor, hem siz nereden ogrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…