Belki dayın biliyor ama duyurmadı...
Bence hiç karışmayın.
Sanmıyorum bu konularda serttir o ya
Dayım haftaya evlenecek tüm hazırlıklar yapıldı aileler birbirini tanıdı benimde yenge adayıyla aram iyi sürekli konuşuruz gideriz geliriz beni ayrı yere koyduğunu çok sevdiğini söyledi gerçektende bana diğer kuzenlerden daha yakın. Bende onu sevdim allah için ama kızlar bugün öyle bi şey duydum ki daha yeni yeni kafamı toplayabildim. Şimdi bu yengem kötü bir hayat geçirmiş babasıyla annesi ayrılmış babası onunla ve kardeşleriyle hiç ilgilenmemiş hala daha konuşmaz falan üvey babasından çok eziyet görmüş neyse bunları zaten herkes biliyor bende biliyorum dertleştik bile. Konu bu değil asıl konu bugün öğrendim yengemin annesi zamanında genelevde çalışmış. Bu yengem de 17 yaşındayken çalışmaya başlamış ama kısa sürmüş onunki... sağlam bilgi. Kendiside diyordu hayatımı anlatsam roman olur falan diye ama ben bu kadarını düşünmemiştim tabi evet insanlar çaresizlikten yapabiliyor malesef Allah kimseyi muhtaç etmesin çaresiz etmesin. Yaşadıklarına üzüldüm fakat şimdi ben ne yapıcam böyle bir şeyi kimseyede söyleyemem ama vicdanım rahat değil evlenmeden önce dayımın kulağına gidecek şekilde birilerine desem mi anneanneme mesela ya da teyzeme ? Hiç rahat değilim içim içimi yiyor dayımında bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum offf akıl verin lütfen
Yenge de çalışmış 17 yaşında ama kısa süreli öyle yazıyorYengeniz calissa tamam da annesi calismis, boyle seyi soylerseniz yayilir, ustelik yengenizin ne sucu var?
Yengeniz calissa tamam da annesi calismis, boyle seyi soylerseniz yayilir, ustelik yengenizin ne sucu var?
Yenge de çalışmış 17 yaşında ama kısa süreli öyle yazıyor
Hayır yengem de çalışmış bir kez daha okuyun ben kesinlikle suçu var demedim böyle konuları bu şekilde yorumlamak olmaz çaresizlik çok zor tabiki ama dayımında bilmeye hakkı var diye düşünüyorum vicdanım rahat etmiyor
Kesinlikle katılıyorumBen onu kacirmisim, yine de bence karismayin konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?