Yengem ve annesi

Nasıl ki benim haddime değilse onunda yaptığı şeyler değil, asıl dürüst olmaması ahlaksızlıktır bana göre. Eğer bir insanla hayatını birleştirmeye karar verdiyse her şeyini söylemeli bu aynı şey dayım içinde geçerli herkes içinde ben böyle düşünüyorum bu karşı tarafa yapılan bir ayıptır. Tabikide öyle sormayacağım bilmiyorum ne yapacağımı gerçekten

Ne sizi ne de bizi ilgilendi rmez bu kinuyu hic bilmiyormus gibi yapmak en iyisi. Kaldi ki hic birimiz ailemizi secmedik. Onlarin yaptiklariyla yargilanmak niye?

Sadece annesi değil ya ben eksik mi yazdım allah aşkınaa

Bir ek bilgi daha...
Bir arkadaşımın teyzesi de konsomatris olarak calismis- hatta emekli olmuş falan. Annesinin de ona benzer maceraları var...aile ofsayt yani
Şimdiki eski kocası sevgiliyken bunlari bildiğinde hiçbir şey dememiş anlayışla karşılamıştı ama evlendiklerinde neredeyse her kavgada 'senin anan zaten' diye hakaretler etti (ki kendisi de sağlam ayakkabı değildi,müptezel şerefsizin biriydi).
Bir kadın hayatıyla ilgili böyle birşeyi söylemek isterse söyler, söylemezse de kimseyi kandırmış sayılmaz.
Herkes haddini bilsin, siz de sinsi görümcelik yapıp kadını üzmeyin!
Zaten çok çekmiş, bari yeni ailesinden mutlu olsun
Ha bı de şunu düşün:
bunu söyleyince dayin ayrılırsa sen yuva yıkan fitne fücur olursun
He bunu söyleyince konusup devam kararı alirlarsa yine sen yuva yıkmaya teşebbüs eden fitne fücur olursun.
Ne gerek var??

Doğrucu davutsunuz eyvallah,
Ama bunu dayınızın bilip bilmediğini bilemezsiniz.
Dayınız sert mizacı olan bir adam olabilir, ama özellerini bırakın siz, duvarlar bile bilmez.

Herkes sormuş söylememişsiniz.
Tekrar sormuş olayım.
Dayınızın annesini, dayınızı es geçip bu sırrı (!) size anlatan sağlam bilgi sahibi kim?

Bu kisi neden anlatmak icin sizi secti cok merak ettim.

Kesinlikle karisma canim.belli ki isteyerek o hayati yasamamislar.insanlarin gunahina girme bosu bosuna.

Düğüne az kaldığı için içi içini yemiş benimle paylaşmak istemiş ne yapsak doğru olur dedi

Vicdanım rahatsız diye diye söyleyeceksiniz belli ki.
Yazık o yenge kişisine.
Ne demesini bekliyorsunuz?
"Aşkım ben önceden genelevde çalıştım bilgin olsun" mu?
Öncesinde bulaşıcı hastalık tahlili yapılıyor dayınızı da yalnızca bu kısmı ilgilendirir.
Söylenecek bir şey yok içiniz rahat olsun.
Ayrıca o dedikoduyu yayanı da Allah bildiği gibi yapsın.
O arkadaşın dediği gibi günahını biliriz ama tövbesini bilemeyiz.

İyi alnına yaz o zaman YENGEM GENELEVDE ÇALIŞTI DAYI diye.

Arkadaşım onlarca kadın karışma diyor sana KA RIŞ MA!

Belki yengen tövbe etti? Belki dayın biliyor ve çok aşık kabullendi? Belki sana anlatan yalan söyledi? Senin yaptığın doğruculuk ayağına ortalığı karıştırmak kusura bakma. Dayın (bilmediğini varsayalım) öğrenince ilk senin yakana mı yapışır yoksa yengenin mi neden söylemedin diye?

O sana söyleyen de madem çok düşünüyomuş onun genelevde çalışmasını cebine parasını kendi koysaymış da muhtaç etmeseymiş.

Yengemin yiğeni. Yengemin kız kardeşinin arkadaşıda söyledi sonradan. mesajlara yetişemiyorum görmedim kusura bakmayın

genelevde çalışanlar kolay kurtulamazlar diye duydum. belki dayınız kurtardı onu ordan. ayrıca o şahıs sana söyleyeceğine keşke dayına söyleseymiş de seni hiç ilgilendirmeyen bu konuda sana vicdan azabı yaşatmasaymış.

burdaki kadınları dinleyip susacaksan yarın öbürgün bu ortaya çıkıp boşandıklarında da şaşırmış gibi yapacaksın o zaman.

sana sus diyenler kendi oğullarına alacakları kızın böyle bir durumu olduğunu duysalar aynı tepkiyi verirler miydi çok merak ediyorum. kimse yaşamadan yorum yapmasın bence.

o yüzden sana sus veya susma diyemem.

Karışırsan iki üç ay sonrada yenge gelir konu açar bunun üstüne
Kk nin çözümü tabikide: boşan

Cocukmusun sen. Kız her tanistigina şimdi ben genelevinde çalışmıştım bak haberin olsun sonradan lafini etmemi diyecek. Git söyle. Umarımki Allahtan bu doğru degildir. Ve yapmak istedigin sana geri döner

Ne yapmak istemişim ben ya öyle fesatlıklara sizin aklınız çalışır benim çalışmıyor

Sus diyenlere söz hakkı doğduğu için cevap vermek istiyorum kendi adıma.
Hiç karışmazdım ister çocuğum ister erkek kardeşim olsun.
Her insanın geçmişte yaptığı hataları vardır ve herkesin geçmişi kapatıp yeni güzel bir sayfaya açmaya da hakkı vardır.
Ne zaman bu forumda "boşanıyoruz" konuları sadece "eskiden genelevde çalışıyordum eşim öğrendi boşanıyoruz" adı altında açılmaya başlar.
İşte bende o zaman vicdan azabı çekerim.

Çok şükür anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim. Dayımla 2 senedir tanışıyolar diye biliyorum hadi daha öncesi vardır diyelim... ama kesinlikle 17 18 yaşları olamaz yani. Dayım şuan 26 yaşında yenge 24

hayatınızı burdaki foruma göre şekillendirmeyin bence. genelev kadınları zaten o ortamdan kurtulamadıkları için evlenemiyorlar da. evlenseler de o camiadan oluyor. burda duymazsınız yani.

ben de olmasam sabaha kadar anlatırsın bunlara:)

Söyleyip söylememk bikenara da bunu sana anlatan insanı ben çok merak ediyorum bu nasıl sinsilik fitnelik. Amacın ne yaani? Düğğne 1 hafta kala bunu anlatmaktaki niyet ne ve niye sana söylüyor?
İnsanlar hata yapabilir. Çok pişman da olurlar evet. Hiç yaşanmamış gibi devam etmek isterler kendilerini bile buna inandırırlar.
Ben senin yerinde olsaydım söylemezdim.
Eğer dayın bu kurallarda katı ise o çaresine bakacak o düşünecek o ölçüp biçecek tartacaktı. Size düşmez.
Belki bilmiyor dayın belki de biliyor. Senin biliyor olman hiç hoşuna gitmez ozaman da.
Gün gelir senin de ayıbını ortaya dökerler .
Kendi adıma eğer oğlum böyle biri işe evlnmeye karar vermişse ve düğüne 1 hafta kalmşsa ortaya döküp de ayırmak istemem. Hayat onların hayatı.

Ne yapmak istemişim ben ya öyle fesatlıklara sizin aklınız çalışır benim çalışmıyor
Burda gelmis napiyim diyorsun. Bizde yorum yapiyoruz. Sus dedikce yok söylemeliyim bu ahlaksızlık falan diyorsun. Buda belki senin imtihanindir. Daha 22 yasindasin. Hayat seni nerelere sürükler karşına ne çıkarır Allah bilir. Oyle biyere dusersinki kendin bile inanamazsin. Tamam sen fesat dedin diye fesat oldum

Kimse görmezden gel, bırak demiyor yalnız. Karışmayın, bilemezsiniz ikisinin arasındaki mevzuyu diyor.

Olayların bu şekilde ilerlemediği aşikar değil mi, lütfen?

Hadi bu şekilde gelişti diyelim, siz , biz , konu sahibi gerçekten emin miyiz dayısının bilmediğinden?

Böyle bir şeyi dayısı tabii ki bilse de saklayacak, karım genel evde çalışmış mı diyecek?

Belki adam kadınla olayı çözdü , belki kadın artık temiz bir sayfa açmak istiyor. Yahu 17 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, ne yaşadığını , o hayata nasıl düştüğünü neden düşünmüyoruz? Bu kadar mı kolay üstünü çizmek? 17 yaşında çocuk zevk amaçlı çalışmıştır mı diye düşünelim yani? Ben böyle bir durumu düşündükçe içim sızlar.

Bugün bir çocuk 17 yaşında evlenmek istiyorum dese, hepimiz kalkar çocuksun deriz ama, neden o kadında çocukmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…