Ne diyeceksin koskoca kadına haddin olmayarak?
Ya yenge genelevde mi çalıştın, sağlam bilgi de ondan soruyorum? mu?
Bu nasıl bir mantıktır...
Bana niyeyse iyi niyetli gelmediniz.
Kadını yerle bir ediyorsunuz resmen aslında,
Kimden öğrendiniz, kim dayınızı, dayınızın annesini es geçti de size gelip anlattı?
Hayatımı anlatsam roman olur lafını bende çok kullanırım, benim eşimin yeğeni böyle bir şey arasa altında çok ağır cevap verirdim.
Ne sizi ne de bizi ilgilendi rmez bu kinuyu hic bilmiyormus gibi yapmak en iyisi. Kaldi ki hic birimiz ailemizi secmedik. Onlarin yaptiklariyla yargilanmak niye?
Doğrucu davutsunuz eyvallah,Nasıl ki benim haddime değilse onunda yaptığı şeyler değil, asıl dürüst olmaması ahlaksızlıktır bana göre. Eğer bir insanla hayatını birleştirmeye karar verdiyse her şeyini söylemeli bu aynı şey dayım içinde geçerli herkes içinde ben böyle düşünüyorum bu karşı tarafa yapılan bir ayıptır. Tabikide öyle sormayacağım bilmiyorum ne yapacağımı gerçekten
Bu kisi neden anlatmak icin sizi secti cok merak ettim.
Kesinlikle karisma canim.belli ki isteyerek o hayati yasamamislar.insanlarin gunahina girme bosu bosuna.
Düğüne az kaldığı için içi içini yemiş benimle paylaşmak istemiş ne yapsak doğru olur dedi
Kusura bakma dayım değil bi başkası olsa yine bu kadar içim rahat etmezdi sonuçta iyi veya kötü bir gerçeği biliyorum ve böyle saklanılarak hiç bir şekilde mutlu olunamaz doğrular elbet bir gün açığa çıkar evlendikten sonra çıksa daha kötü olmaz mı
Doğrucu davutsunuz eyvallah,
Ama bunu dayınızın bilip bilmediğini bilemezsiniz.
Dayınız sert mizacı olan bir adam olabilir, ama özellerini bırakın siz, duvarlar bile bilmez.
Herkes sormuş söylememişsiniz.
Tekrar sormuş olayım.
Dayınızın annesini, dayınızı es geçip bu sırrı (!) size anlatan sağlam bilgi sahibi kim?
Cocukmusun sen. Kız her tanistigina şimdi ben genelevinde çalışmıştım bak haberin olsun sonradan lafini etmemi diyecek. Git söyle. Umarımki Allahtan bu doğru degildir. Ve yapmak istedigin sana geri döner
genelevde çalışanlar kolay kurtulamazlar diye duydum. belki dayınız kurtardı onu ordan. ayrıca o şahıs sana söyleyeceğine keşke dayına söyleseymiş de seni hiç ilgilendirmeyen bu konuda sana vicdan azabı yaşatmasaymış.
burdaki kadınları dinleyip susacaksan yarın öbürgün bu ortaya çıkıp boşandıklarında da şaşırmış gibi yapacaksın o zaman.
sana sus diyenler kendi oğullarına alacakları kızın böyle bir durumu olduğunu duysalar aynı tepkiyi verirler miydi çok merak ediyorum. kimse yaşamadan yorum yapmasın bence.
o yüzden sana sus veya susma diyemem.
genelevde çalışanlar kolay kurtulamazlar diye duydum. belki dayınız kurtardı onu ordan. ayrıca o şahıs sana söyleyeceğine keşke dayına söyleseymiş de seni hiç ilgilendirmeyen bu konuda sana vicdan azabı yaşatmasaymış.
burdaki kadınları dinleyip susacaksan yarın öbürgün bu ortaya çıkıp boşandıklarında da şaşırmış gibi yapacaksın o zaman.
sana sus diyenler kendi oğullarına alacakları kızın böyle bir durumu olduğunu duysalar aynı tepkiyi verirler miydi çok merak ediyorum. kimse yaşamadan yorum yapmasın bence.
hayatınızı burdaki foruma göre şekillendirmeyin bence. genelev kadınları zaten o ortamdan kurtulamadıkları için evlenemiyorlar da. evlenseler de o camiadan oluyor. burda duymazsınız yani.Sus diyenlere söz hakkı doğduğu için cevap vermek istiyorum kendi adıma.
Hiç karışmazdım ister çocuğum ister erkek kardeşim olsun.
Her insanın geçmişte yaptığı hataları vardır ve herkesin geçmişi kapatıp yeni güzel bir sayfaya açmaya da hakkı vardır.
Ne zaman bu forumda "boşanıyoruz" konuları sadece "eskiden genelevde çalışıyordum eşim öğrendi boşanıyoruz" adı altında açılmaya başlar.
İşte bende o zaman vicdan azabı çekerim.
ben de olmasam sabaha kadar anlatırsın bunlara:)Çok şükür anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim. Dayımla 2 senedir tanışıyolar diye biliyorum hadi daha öncesi vardır diyelim... ama kesinlikle 17 18 yaşları olamaz yani. Dayım şuan 26 yaşında yenge 24
Bilemezsin.Sanmıyorum bu konularda serttir o ya
Burda gelmis napiyim diyorsun. Bizde yorum yapiyoruz. Sus dedikce yok söylemeliyim bu ahlaksızlık falan diyorsun. Buda belki senin imtihanindir. Daha 22 yasindasin. Hayat seni nerelere sürükler karşına ne çıkarır Allah bilir. Oyle biyere dusersinki kendin bile inanamazsin. Tamam sen fesat dedin diye fesat oldumNe yapmak istemişim ben ya öyle fesatlıklara sizin aklınız çalışır benim çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?