Yengem ve annesi

Hayır kesinlikle ben böyle konuların muhattabı bile olmam merakta etmem kim ne yapmış etmiş. Doğruluğundan bu kadar emin olmasam böyle bir şey üstünde durmam

Bu kadar kesin bilgi verecek insanlar ancak cok yakinidir yengenin ve annesinin. Tam evlenmek üzere olan kadinin dedikodusunu yapacaklarına zamaninda uc bes kurus destek olsalarmis da bu insanlar da bu hayati yasamak zorunda kalmasalarmis. Sizde de asla iyi niyet görmedim. Anneanneye soyleyeceginize dayiya söylemeyi dusunebilirdiniz. Lakin asla karismamaniz gerekir. İnsanlar kendilerine yeni bir yol çizip hayat kurmuşlar bunu yikmaya kalkmak hic bir vicdana sigmaz.

Ay gerçekten bu sizi hiç ilgilendirmiyor. Niye insanlarin geçmişini karistiriyorsunuz. Ayrıca bu doğru değilse bir insana iftira atmış oluyorsunuz, bunun hesabını nasıl vereceksiniz. Bence siz onu düşünün.

Kötü bir hayati vardi diyorsun çok çekmiş falan. Allah nasip etmiş ve evlenicek. Kimbilir suan neler hissediyordur ve ne kadar mutludur. Senin bunu bozmaya hakkin yok. Kimse kendini para karşılığı satmak istemez. Bende seni iyi niyetli gormedim. Insan bilsede örtbas eder. Keyfî birsey yaşamamış sonuçta. Ki keyfi yaşayanlar bile evlenip mutlu olabiliyorlar

İnsanlar anne-babalarının hayatıyla yargılanmamalı yada geçmişte yaşadıklarıyla..dayınızın bilmediğini pek sanmıyorum çünkü geçmişte olan hataların insanın peşini bırakmasına hiç izin vermiyorlar insanlar..illa biri yumurtlamıştır.tıpkı size ulaştırdığı gibi.

Yengeniz "hayatımı anlatsan roman olur" demiş..sizde bunu söylemekle birşeyler yaşadığını ima ettiye getirmişsiniz..şimdiye dek tanıdığım tüm yaşlılar bu cümleyi kullanır..hepsi mi o yollardan geçti yapmayın.

Arkadaşlar karışmayın diyosunuzda gerçekten zor bi durum ama böyle bi konu doğru veya değil orasını geçtim fakat dayım bilmiyorsa ( ki bence kesin bilmiyo dayım bu konularda serttir) öğrendiğinde benimde bildiğimi duyduğunda ne yapacağım. Ben doğrucu biriyim ne olursa olsun ben dürüstlükten yanayım. Yengeme sorsam mı laf arasında ağzından laf almaya çalışsam mı tam eminim ama sizin dediğinizlede hadi çok emin olayım... bana söyleyen kişi; bana anlattı kimseye söyleme dedi bu zamana kadar demedim kimseye ama haftaya evlenecekler beynimi yedi durdu dedi...

Dayin belkide çok sevdiği için kabullendi ve sen bu hatasını ortaya çıkarırsan olacağı varsada geri adım atmak zorunda kalacaklar ve aileler yengenden nefret edicekler

Kusura bakma dayım değil bi başkası olsa yine bu kadar içim rahat etmezdi sonuçta iyi veya kötü bir gerçeği biliyorum ve böyle saklanılarak hiç bir şekilde mutlu olunamaz doğrular elbet bir gün açığa çıkar evlendikten sonra çıksa daha kötü olmaz mı

Cocukmusun sen. Kız her tanistigina şimdi ben genelevinde çalışmıştım bak haberin olsun sonradan lafini etmemi diyecek. Git söyle. Umarımki Allahtan bu doğru degildir. Ve yapmak istedigin sana geri döner

Ne diyeceksin koskoca kadına haddin olmayarak?
Ya yenge genelevde mi çalıştın, sağlam bilgi de ondan soruyorum? mu?
Bu nasıl bir mantıktır...
Bana niyeyse iyi niyetli gelmediniz.
Kadını yerle bir ediyorsunuz resmen aslında,
Kimden öğrendiniz, kim dayınızı, dayınızın annesini es geçti de size gelip anlattı?
Hayatımı anlatsam roman olur lafını bende çok kullanırım, benim eşimin yeğeni böyle bir şey arasa altında çok ağır cevap verirdim.

tabiki o lafından yola çıkarak böyle bir şey düşünülemez ben onu belkide gereksiz bir ayrıntı olarak vermişim. Keşke hiç duymasaydım ne biliyim ya da duymam iyi mi oldu gerçekten kafam karışık

Bu kisi neden anlatmak icin sizi secti cok merak ettim.

Kesinlikle karisma canim.belli ki isteyerek o hayati yasamamislar.insanlarin gunahina girme bosu bosuna.

Ne sizi ne de bizi ilgilendi rmez bu kinuyu hic bilmiyormus gibi yapmak en iyisi. Kaldi ki hic birimiz ailemizi secmedik. Onlarin yaptiklariyla yargilanmak niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…