Nerden bu kadar kesin bilgi olduğu kanaatine vardınız? Gözünüzle gördünüz mü? Başında mı beklediniz? Yaptığı şeye şahit misiniz? Belki mikrobun biri iftira atıyo. Belki günahını alıyosunuz. Yapmayın lütfen ya insanların namusunu onurunu gururunu bi duyumla yerle bir etmeyin yazıktır! günahtır!
Bende onu diyorum zaten doğruluğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Siz beni hiç anlamamışsınızHayır kesinlikle ben böyle konuların muhattabı bile olmam merakta etmem kim ne yapmış etmiş. Doğruluğundan bu kadar emin olmasam böyle bir şey üstünde durmam
Hayır yengem de çalışmış bir kez daha okuyun ben kesinlikle suçu var demedim böyle konuları bu şekilde yorumlamak olmaz çaresizlik çok zor tabiki ama dayımında bilmeye hakkı var diye düşünüyorum
Dayin belkide çok sevdiği için kabullendi ve sen bu hatasını ortaya çıkarırsan olacağı varsada geri adım atmak zorunda kalacaklar ve aileler yengenden nefret ediceklerArkadaşlar karışmayın diyosunuzda gerçekten zor bi durum ama böyle bi konu doğru veya değil orasını geçtim fakat dayım bilmiyorsa ( ki bence kesin bilmiyo dayım bu konularda serttir) öğrendiğinde benimde bildiğimi duyduğunda ne yapacağım. Ben doğrucu biriyim ne olursa olsun ben dürüstlükten yanayım. Yengeme sorsam mı laf arasında ağzından laf almaya çalışsam mı tam eminim ama sizin dediğinizlede hadi çok emin olayım... bana söyleyen kişi; bana anlattı kimseye söyleme dedi bu zamana kadar demedim kimseye ama haftaya evlenecekler beynimi yedi durdu dedi...
Kötü bir hayati vardi diyorsun çok çekmiş falan. Allah nasip etmiş ve evlenicek. Kimbilir suan neler hissediyordur ve ne kadar mutludur. Senin bunu bozmaya hakkin yok. Kimse kendini para karşılığı satmak istemez. Bende seni iyi niyetli gormedim. Insan bilsede örtbas eder. Keyfî birsey yaşamamış sonuçta. Ki keyfi yaşayanlar bile evlenip mutlu olabiliyorlar
Cocukmusun sen. Kız her tanistigina şimdi ben genelevinde çalışmıştım bak haberin olsun sonradan lafini etmemi diyecek. Git söyle. Umarımki Allahtan bu doğru degildir. Ve yapmak istedigin sana geri dönerKusura bakma dayım değil bi başkası olsa yine bu kadar içim rahat etmezdi sonuçta iyi veya kötü bir gerçeği biliyorum ve böyle saklanılarak hiç bir şekilde mutlu olunamaz doğrular elbet bir gün açığa çıkar evlendikten sonra çıksa daha kötü olmaz mı
Arkadaşlar karışmayın diyosunuzda gerçekten zor bi durum ama böyle bi konu doğru veya değil orasını geçtim fakat dayım bilmiyorsa ( ki bence kesin bilmiyo dayım bu konularda serttir) öğrendiğinde benimde bildiğimi duyduğunda ne yapacağım. Ben doğrucu biriyim ne olursa olsun ben dürüstlükten yanayım. Yengeme sorsam mı laf arasında ağzından laf almaya çalışsam mı tam eminim ama sizin dediğinizlede hadi çok emin olayım... bana söyleyen kişi; bana anlattı kimseye söyleme dedi bu zamana kadar demedim kimseye ama haftaya evlenecekler beynimi yedi durdu dedi...
İnsanlar anne-babalarının hayatıyla yargılanmamalı yada geçmişte yaşadıklarıyla..dayınızın bilmediğini pek sanmıyorum çünkü geçmişte olan hataların insanın peşini bırakmasına hiç izin vermiyorlar insanlar..illa biri yumurtlamıştır.tıpkı size ulaştırdığı gibi.
Yengeniz "hayatımı anlatsan roman olur" demiş..sizde bunu söylemekle birşeyler yaşadığını ima ettiye getirmişsiniz..şimdiye dek tanıdığım tüm yaşlılar bu cümleyi kullanır..hepsi mi o yollardan geçti yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?