- 9 Eylül 2013
- 12.051
- 27.758
- 798
Önemli değilDüzenlememi okudunuz değil mi, içime dert oldu kusura bakmayın valla:)
İlk başta insanları rahat bırakın yazınca şaşırdım sadece :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değilDüzenlememi okudunuz değil mi, içime dert oldu kusura bakmayın valla:)
Burada karışmayın diyen arkadaşlar için söylüyorum.Sürekli evimizde huzursuzluk çıkaran bir insan.Annemin üzülmesine dertlenmesine kıyamıyorum.
En azından yengemin bu eve girip çıkmasını istemiyorum.Sürekli sus sus sus.
Anneme anne bile demeyen kadının daha fazla evde tansiyon yükseltmesine seyirci kalmak üzüyor beni.
Kibar insanmışsınız, ben denk gelsem herhalde sizin kadar düzgün üslupla cevap vermem, teşekkür ederim inceliğiniz için durduk yere azarlamışımÖnemli değil
İlk başta insanları rahat bırakın yazınca şaşırdım sadece :)
25 bilezik mi taktınız yanlış anlamadıysam?Bence karışmayın nereye kadar müdahale edeceksiniz abinize.İnşallah abinizin gözü açılır.Böyle paragöz kadınlar iyi adamlarla evleniyor ya gıcık oluyorum.Allah yardımcınız olsun
aynı fıkırdeyımİyi olduğuna nereden kanaat getirdiniz? Cidden soruyorum, polemik için değil?
aynı fıkırdeyım
hatta ben boyle adamlar ozellıkle eslerını elde tutmak ıcın herseye tamam dedıklerını dusunuyorum bır kusurları bırseylerı var dıye dusunuyorum kendıne guvenen ve kendıne dogru olan ınsan kımseye hakettıgınden fazla deger vermez aılesını ımkanlarını zorlamaz ezdırmez cunku
normal sartlarda
Konu sahibi ‘the görümce’.1. Nişanda düğünde yapılanları " BIZE ALDIRDILAR " demissiniz ama kimse size bir şey aldırmamış. Abiniz almış.
2. Evlenir evlenmez işten çıktı demissiniz. Bu sizi niye rahatsız etti.
3. Bileziklerini satıp araba aldı, geziyor tozuyor demissiniz.
Evlendi diye gezip tozamaz mı? Size ne?
4. Baldizinin nişanı için kredi çekti demissiniz. Kimse abinizin başına silah dayamadığına ve sizden bir şey talep etmediğine göre?????
5. Anneme anne demiyor demissiniz. Demek zorunda değil. Ama saygi göstermem zorunda. Tek haklı olduğunuz nokta eğer doğruysa saygısızlık yapması. Abinizle konuşacaksanız bunu konuşun.
6. Bir erkeğin karısının isteklerini karşılaması neden eziklik veya kendini ezdirmek olarak görünüyor onu da bilen bir arkadaş varsa cevabını bekliyorum..
kısacası konu sahibi, ortada bu kadar kinlenecek ve sinir olunacak bir durum yok.
algılarınızı değiştirin.
Cidden. Bir tek büyük altın çemkirmesi var o da geçmişte kalmış. Neymiş kredi çekilmiş. Merak ettim ne kadar? Eşimin abisine 100.000 TL den fazla verdik. Her ay evine destek oluyoruz. Destek en az 2-3 bin TL1. Nişanda düğünde yapılanları " BIZE ALDIRDILAR " demissiniz ama kimse size bir şey aldırmamış. Abiniz almış.
2. Evlenir evlenmez işten çıktı demissiniz. Bu sizi niye rahatsız etti.
3. Bileziklerini satıp araba aldı, geziyor tozuyor demissiniz.
Evlendi diye gezip tozamaz mı? Size ne?
4. Baldizinin nişanı için kredi çekti demissiniz. Kimse abinizin başına silah dayamadığına ve sizden bir şey talep etmediğine göre?????
5. Anneme anne demiyor demissiniz. Demek zorunda değil. Ama saygi göstermem zorunda. Tek haklı olduğunuz nokta eğer doğruysa saygısızlık yapması. Abinizle konuşacaksanız bunu konuşun.
6. Bir erkeğin karısının isteklerini karşılaması neden eziklik veya kendini ezdirmek olarak görünüyor onu da bilen bir arkadaş varsa cevabını bekliyorum..
kısacası konu sahibi, ortada bu kadar kinlenecek ve sinir olunacak bir durum yok.
algılarınızı değiştirin.
Konu sahibi ‘the görümce’.
Giden abiciğinin paralarına üzülüyor, gittiği yer de karısı ya da karısının ailesi.
Kendisine gelse ses çıkaracağını sanmıyorum..:
aynen...Konu sahibi ‘the görümce’.
Giden abiciğinin paralarına üzülüyor, gittiği yer de karısı ya da karısının ailesi.
Kendisine gelse ses çıkaracağını sanmıyorum..:
Senin kardeşine yapılsa hemen tepki koyarlar ama.Cidden. Bir tek büyük altın çemkirmesi var o da geçmişte kalmış. Neymiş kredi çekilmiş. Merak ettim ne kadar? Eşimin abisine 100.000 TL den fazla verdik. Her ay evine destek oluyoruz. Destek en 2-3 bin TL
Sizin kardeşlenizi konu açmaya davet ediyorum, bayağı da tutuluyor hani, iyi rating olurCidden. Bir tek büyük altın çemkirmesi var o da geçmişte kalmış. Neymiş kredi çekilmiş. Merak ettim ne kadar? Eşimin abisine 100.000 TL den fazla verdik. Her ay evine destek oluyoruz. Destek en 2-3 bin TL
Tabi canım. Gelin yiyor. Abisine kredi çektirmiş. Ah vah ederler. Ben konu bile açmıyorum. Üstelik 35 bini ben verdim.Senin kardeşine yapılsa hemen tepki koyarlar ama.
Kendilerine az gelecek yaaa.
İnsanların görümcelere bakış açılarını onaylamaz, hep kendiminkilerden örnek verirdim.aynen...
bu arada bende gorumceyım
su kk da henuz hıc bır gorumceyı anlayamadım ben.
acılan konuların yuzde 99u kin ve kıskanclık barındırıyor
gelınlerıne kızdıkları bırcok seyın fırsatını bulsa aynısını yaparlar belkı.
gorumcenın sankı gorevı abıyı kollamaktuhaf gelıyor bana gorumcelık . bır vasfı yok kı aslında sadece eşin kardesı bu kadar evlılıklerı es hakkında soz sahıbı olma curretını nasıl bulabılıyorlar ben anlamıyorum
Bir de bir kadının evlendikten sonra rahat yaşaması batıyor insanlara. Haset mi kıskançlık mi?aynen...
bu arada bende gorumceyım
su kk da henuz hıc bır gorumceyı anlayamadım ben.
acılan konuların yuzde 99u kin ve kıskanclık barındırıyor
gelınlerıne kızdıkları bırcok seyın fırsatını bulsa aynısını yaparlar belkı.
gorumcenın sankı gorevı abıyı kollamaktuhaf gelıyor bana gorumcelık . bır vasfı yok kı aslında sadece eşin kardesı bu kadar evlılıklerı es hakkında soz sahıbı olma curretını nasıl bulabılıyorlar ben anlamıyorum