Yengemin amacı ne?

Asiyanyollari

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
35
31
3
38
İyi akşamlar hanımlar.
Sizden akıl almaya geldim. Biraz uzun olacak.

Abim 20 yıllık evli, 2 evladı var. Karısını çok sever, onu haklı/haksız her durumda savunur, arkasında durur. Yengemi memnun etmek için elinden geleni yapar.
Ancak yengem çok kıskanç ve memnuniyetsizdir maalesef.
Abimi bütün dişilerden kıskanır, kardeş, komşu, sinek farketmez.

Bu yüzden çocukları abime bırakıp sık sık evi terkeder, annesinde birkaç gün kalır, sonra barışılır, eve döner. 20 yıldır düzen böyle.

Son 5-6 aydır artık tahammül seviyesini aşmış ve abime sürekli hakaret ediyormuş. Çirkinsin, giyinmeyi bile bilmiyorsun, ailenden de senden de nefret ediyorum, her kadınla beni aldatıyorsun vs.

Abimi kışkırtmış ve maalesef 20 yıllık evlilikte ilk kez tokat atmış abim. Tesadüfe bakın ki, o tokat anını büyük oğlu cep telefonuyla çekip polis çağırdı ve abim uzaklaştırma cezası aldı.

Yengem ne ailesiyle, ne bizle, ne de sayıp sevdiği hiç kimseyle görüşmüyor, çocuklarını da görüştürmüyor.
Sadece boşanacağım diyormuş, ki 20 yıldır her kavgada söylerdi.

Bu kadın ne istiyor, amacı ne?

20 senelik evlilik dediğinize göre oğlu büyük. Abinizin haklı haksız olduğunu anlayabilecek yaşta. Onu telefona çekecek kadar olaya vakıfsa bence siz bize burada biraz yanlı anlatıyorsunuz. Ben yengenizin haklı olduğunu hissettim sanki.
Aynı soruyu abime sordum.
Biz duymadık ama sen karını dövüyor muydun? diye.
Asla, karımı çok seviyorum, kıyamam dedi.
Doğru olduğunu düşünüyorum çünkü ailemiz kadına şiddete asla müsamaha göstermez, abimiz olsa bile.

Bilinçli teşvik etmiş ve bilinçli olarak kayıt altına aldırmış. Abinizin donuna kadar alır ve yeni flörtü ile harcar. Hadi geçmiş olsun.
Flört ihtimali uzak geliyor. Oğlunu bu tuzağa nasıl ikna etti merak ediyoruz ancak oğlu telefonlarımıza cevap vermiyor, görüşmüyor hiçbir şekilde.

Aynı soruyu abime sordum.
Biz duymadık ama sen karını dövüyor muydun? diye.
Asla, karımı çok seviyorum, kıyamam dedi.
Doğru olduğunu düşünüyorum çünkü ailemiz kadına şiddete asla müsamaha göstermez, abimiz olsa bile.
Yiğeniniz neden öyle bir şey yapıyor ki telefonla çekmeler filan tam bir de tam tokat zamanına denk gelmiş. O da abinizin şansızlığı o zaman.

Amac; Yok.
Sonuç; Mutsuz.
Çözüm; Boşanma.
Mutsuz olabilir, bu yüzden boşanmak en doğal hakkı.
Merak ettiğimiz asıl konu, şiddet olacağını nasıl anladılar ve o anı kameraya cektiler?

Abim karısından çok oğluna kırıldı ve anlam veremiyor.

Yiğeniniz neden öyle bir şey yapıyor ki telefonla çekmeler filan tam bir de tam tokat zamanına denk gelmiş. O da abinizin şansızlığı o zaman.
Normalde baba oğul çok iyi anlaşır.
Çocuklarına yemek yapar, hoş tutmaya çalışır.

Mülayim adamdır yani.

Siz daha öncede böyle bir konu açtınız veya başkası açtı burada bayaaa bir taşlama oldu diye hatırlıyorum şimdi yeni üyelik ama aynı konu.
Abiniz haksız, gidip boşanacaktı tokat atana kadar, ayrıca bu ne böyle tuzak kurur gibi insana kendi oğlu karışı tuzak kuruyorsa abiniz sizin bildiğiniz gibi değil demek ki.

İyi akşamlar hanımlar.
Sizden akıl almaya geldim. Biraz uzun olacak.

Abim 20 yıllık evli, 2 evladı var. Karısını çok sever, onu haklı/haksız her durumda savunur, arkasında durur. Yengemi memnun etmek için elinden geleni yapar.
Ancak yengem çok kıskanç ve memnuniyetsizdir maalesef.
Abimi bütün dişilerden kıskanır, kardeş, komşu, sinek farketmez.

Bu yüzden çocukları abime bırakıp sık sık evi terkeder, annesinde birkaç gün kalır, sonra barışılır, eve döner. 20 yıldır düzen böyle.

Son 5-6 aydır artık tahammül seviyesini aşmış ve abime sürekli hakaret ediyormuş. Çirkinsin, giyinmeyi bile bilmiyorsun, ailenden de senden de nefret ediyorum, her kadınla beni aldatıyorsun vs.

Abimi kışkırtmış ve maalesef 20 yıllık evlilikte ilk kez tokat atmış abim. Tesadüfe bakın ki, o tokat anını büyük oğlu cep telefonuyla çekip polis çağırdı ve abim uzaklaştırma cezası aldı.

Yengem ne ailesiyle, ne bizle, ne de sayıp sevdiği hiç kimseyle görüşmüyor, çocuklarını da görüştürmüyor.
Sadece boşanacağım diyormuş, ki 20 yıldır her kavgada söylerdi.

Bu kadın ne istiyor, amacı ne?
Elbette kadın boşansın. Ben de olsam boşanırım. Ve size de şaşırdım. Nasıl bunun bir kereliğine olduğuna inandınız. Sizce de ilk defa olan bir şeyi çocuğun tahmin edip çekmesi biraz enteresan değil mi. Ki bu çocuk ağabeyinizin de çocuğu. Ağabeyiniz o kadar masum olsaydı sanırım öz çocuğu böyle davranmazdı.

Siz daha öncede böyle bir konu açtınız burada bayaaa bir taşlandınız diye hatırlıyorum şimdi yeni üyelik ama aynı konu.
Abiniz haksız, gidip boşanacaktı tokat atana kadar, ayrıca bu ne böyle tuzak kurur gibi insana kendi oğlu karışı tuzak kuruyorsa abiniz sizin bildiğiniz gibi değil demek ki.
Eski üyeyim, kapattırmıştım üyeliğimi.
Ancak abimle ve yengemle ilgili ilk konum.
Benzer konu varsa bilemiyorum.

Abimden dolayı taraflı göründüğümün farkındayım. Ancak yengemin yakın arkadaşları da bu tuzağa anlam veremiyor.

Boşanmak için video ya da tokata gerek yok ki. Boşanma dilekçesi vermesi yeterliydi.
Zaten ev ve araba da kendi üstüne.

Şu anki durumdan daha az sıkıntı yaşardı.

Oğlu tesadüfen video ya cekmedi sanırım? Bana nedense daha önce de bu olay gerçekleşmiş diye düşündüm. Ha öyle değilse bile ayrılmak bunlar için en mantıklısi olur.

Elbette kadın boşansın. Ben de olsam boşanırım. Ve size de şaşırdım. Nasıl bunun bir kereliğine olduğuna inandınız. Sizce de ilk defa olan bir şeyi çocuğun tahmin edip çekmesi biraz enteresan değil mi. Ki bu çocuk ağabeyinizin de çocuğu. Ağabeyiniz o kadar masum olsaydı sanırım öz çocuğu böyle davranmazdı.
İlk olduğunu düşünmemizin sebebi, ailemizin şiddete asla izin vermemesi, gerekçe ne olursa olsun.

Abim bırakın şiddeti, bekarken ya da daha sonra sesini yükselttiğine şahit olmadık hiç.

Eğer biz yanılıyorsak bile, yani şiddet varsa, abime sırt döneriz.

İlk olduğunu düşünmemizin sebebi, ailemizin şiddete asla izin vermemesi, gerekçe ne olursa olsun.

Abim bırakın şiddeti, bekarken ya da daha sonra sesini yükselttiğine şahit olmadık hiç.

Eğer biz yanılıyorsak bile, yani şiddet varsa, abime sırt döneriz.
Bir evin içinde bile bilemezsiniz onlarla aynı odada kalmadığınız sürece. Çocuk tuzak kurduysa annesiyle nasıl emin olmuş babasının şiddet uygulayacagindan. Ne kadar mülayim insanlardan seri katıl çocuklar doğuyor. Yani ailenizin şiddete karşı olması ya da sizin duyup gormemeniz ağabeyinizin bunu yapmadığı anlamına gelmez. Kaldı ki zayıf bir ihtimalle gerçekten bu ilk olsa da yine de boşanma gerekçesi.

Back
X