• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin amacı ne?

O an kameraya tesadüfen yansımadı herhalde,düzen kurmuş yengeniz.

Var böyle tipler,karşısındakinin ömrünü çürütür.
Bizim uzak bir akraba var ordan da biliyorum.
Neredeyse 30 sene olacak evleneli,hâlâ kocasını saçma sapan kıskanır,kaş göz işaretleri ile yer bitirir adamı,"evde görüşecez" diye aşağılar filan.
İğrenç bir ilişki.
Adama acırım.
Sonunda o da zıvanadan çıkacak.
Şiddeti,tokatı savunmuyorum ama adamı çok iyi anlıyorum.
Yengeniz asla mutlu olamaz bu hayatta.

Resim değil video.
Tantışmanın başı yok sadece tokat anı var.
O tokat görüntüsünün peşinden polis çağırmak aklına geliyor ve uzaklaştırma veriliyor.
Ertesi gün gelin videoyu çeken oğlunu alıp tatile çıkıyor. Küçük olanı babaya bırakıp günlerce aramıyor bile. Abim de arayamıyor çünkü hem kendi telefonunda hem de büyük oğlunda engelli numarası.

Ben şiddet uygulayan babaya evladımı bırakıp gitmem mesela.
Evlatlarımın hepsini alıp giderim tatile.

Ve tatildeyken, arkadaşıma arabamı sormam, çocuğum dururken.

Tamam yanlı bakın da her kadın çıkarsız ve melek değil.

Boşanmaya karar verenler kadın/erkek çirkinleşiyor maalesef.
Durum bu şekildeyse anlarım tabi ki. - Tokatı hiçbir şekilde haklı görmesem de- çirkinleşilebilir.
Çocuk tokat anında nasıl direk videoya almış? Ötesi gerisi yok mu tek tokat mı videoda? Tatile çıktığına emin misiniz?
Neden tek çocukla çıkıyor, küçük çocuk neden evde? Abiniz de tutarsız gibi biraz. Abinizin doğru anlattığından emin miyiz?

Farzedelim bu konu sahibi taraflı anlattı.
Ne çıkar?
Yok mu böyle kadınlar,hiç mi görmediniz böyle şirret,kocasını parmağında oynatan cins kadınlar.
Sırf kadın diye haklı mı her zaman.
Hiç katılmıyorum.
Benim "bu benim imtihanım,ben buna sabrederim,olsun" diyen akrabam geliyor gözümün önüne.
Ve bu konuya kesinlikle inanıyorum.
Doğru değilse de,gerçekliğine inanıyorum

Hepte zaten gelin suçlu di mi? Kadın durup dururken yapıyo bunları. Abiniz kesin pür-ü paktır. Şiddeti öyle bi anlatmışsınız ki. Sanki çocuğun elinden zararlı bi madde alınmış. Madem mutsuzdu boşasaydı. El kaldırmak nedir! Abiniz bile olsa böyle bişeyi normalleştirmek çok çirkin.

Eğer oğlu çekiyorsa kameraya , belki daha önce vukuati vardı ve tedbirli davranmislardir.

Mutsuz olabilir, bu yüzden boşanmak en doğal hakkı.
Merak ettiğimiz asıl konu, şiddet olacağını nasıl anladılar ve o anı kameraya cektiler?

Abim karısından çok oğluna kırıldı ve anlam veremiyor.

Belki planli degildir. Artik herkes elinde telefon ile yasiyor bir uzvumuz gibi oldu. Denk gelip cekmis olabilir. Tek tuşa bakar.

Durum bu şekildeyse anlarım tabi ki. - Tokatı hiçbir şekilde haklı görmesem de- çirkinleşilebilir.
Çocuk tokat anında nasıl direk videoya almış? Ötesi gerisi yok mu tek tokat mı videoda? Tatile çıktığına emin misiniz?
Neden tek çocukla çıkıyor, küçük çocuk neden evde? Abiniz de tutarsız gibi biraz. Abinizin doğru anlattığından emin miyiz?
Sadece abimden değil en yakın arkadaşlarından dinledik çoğu şeyi.
Abim her şeyi anlatmıyordu karısıyla barışmak istediği için.

Back
X