• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin amacı ne?

Yengeniz boşanmak ,çocukların velayetini,üstüne olan malları ve büyük olasılıkla da tazminat almak istiyor....ama abinizin ne istediğini pek anlayamadım!?Bu kadar cook sevdiği kadına sesini yukseltmiyor ama cocuklarinin yaninda dahi tokat atabiliyor...kendisine tuzak kurulduğunu düşünüyor ama yine de karısı kendine dönsün diye dört gözle bekliyor? Abiniz de pek sağlıklı değil sanirim

İlk olduğunu düşünmemizin sebebi, ailemizin şiddete asla izin vermemesi, gerekçe ne olursa olsun.

Abim bırakın şiddeti, bekarken ya da daha sonra sesini yükselttiğine şahit olmadık hiç.

Eğer biz yanılıyorsak bile, yani şiddet varsa, abime sırt döneriz.

Şu anda da şiddet var. Kadına tokat atmış. Neden olmamış gibi davranıyorsunuz? Sırt dönerim filan demeyin boş yere o yüzden. Bir kereden bir şey olmaz mi diyorsunuz yoksa o da hak etti mi? Biraz objektif olun.

Bir evin içinde bile bilemezsiniz onlarla aynı odada kalmadığınız sürece. Çocuk tuzak kurduysa annesiyle nasıl emin olmuş babasının şiddet uygulayacagindan. Ne kadar mülayim insanlardan seri katıl çocuklar doğuyor. Yani ailenizin şiddete karşı olması ya da sizin duyup gormemeniz ağabeyinizin bunu yapmadığı anlamına gelmez. Kaldı ki zayıf bir ihtimalle gerçekten bu ilk olsa da yine de boşanma gerekçesi.
Yengem şiddet görüyorsa kesinlikle boşanmakta haklı.
Ancak iftira olduğu ortaya çıkarsa, nasıl bir açıklama yapacak merak ediyoruz açıkçası.

En azından yeğenlerimiz telefonlarımıza cevap verse, eğriyi doğruyu biz de bilsek, abimden değil yengemden yana olurduk.

Ancak iftira olduğu ortaya çıkarsa, nasıl bir açıklama yapacak merak ediyoruz açıkçası.

En azından yeğenlerimiz telefonlarımıza cevap verse, eğriyi doğruyu biz de bilsek, abimden değil yengemden yana olurduk.
Ilk olarak sizin taraf olma gibi bir durumunuz olamaz. Bu çekirdek aile ici bir mesele. Ikinci olarak eğer görüntü varsa iftira yoktur.

Hic bir canlı dayagı haketmez.telefona cıkmıyor diyorsun.gururu kırılmıs olmalı.üstelik anlattiginiz gibi basit bir tokatlada uzaklastirma karari olmaz bence.bir kadına dayak atılmıs bide soruyosun yengemin amaci ne bence amac sizden kurtulmak.ben yengeme abim vuracak bide onu savunacagim.kimse kimseye el kaldiramaz.

Yengeniz boşanmak ,çocukların velayetini,üstüne olan malları ve büyük olasılıkla da tazminat almak istiyor....ama abinizin ne istediğini pek anlayamadım!?Bu kadar cook sevdiği kadına sesini yukseltmiyor ama cocuklarinin yaninda dahi tokat atabiliyor...kendisine tuzak kurulduğunu düşünüyor ama yine de karısı kendine dönsün diye dört gözle bekliyor? Abiniz de pek sağlıklı değil sanirim
Abim gerçekten bağımlılık derecesinde çok seviyor sanırım.

Asla vurmazdım diyor, çok pişman ama ne fayda.

Yengem memur, ev araba yengemin adına, ailesi daima arkasındadır.
Ve gerçekten kendini ezdirmeyen biridir.
Evliliğinde şiddet olsa, boşanırdı. 20 sene katlanmazdı.
20 yıldır tanıdığımız kadını şimdi tanıyamıyoruz.

Arkadasim daha siddet varsadiyorsun tokat var,.ne yapsa dayak sayarsin yerlerde falan mi tekmelesin?

Hic bir canlı dayagı haketmez.telefona cıkmıyor diyorsun.gururu kırılmıs olmalı.üstelik anlattiginiz gibi basit bir tokatlada uzaklastirma karari olmaz bence.bir kadına dayak atılmıs bide soruyosun yengemin amaci ne bence amac sizden kurtulmak.ben yengeme abim vuracak bide onu savunacagim.kimse kimseye el kaldiramaz.
Ben abimi savunmuyorum.
Olayın iç yüzünü bilmiyoruz diyorum.
Çünkü yengemiz şiddet karşısında susacak biri değildir normalde.

Gururlu bir kadinmis demekki.yazık kimbilir ne durumdadir simdi,.erkek ya kadinida seviyor bırakmasin vursun tokati
Hanımefendi, yengem zaten kronik mutsuzdu.
Yani dilediği zaman boşanabilirdi.
Şiddete varana kadar tahrik etmesini anlayamıyoruz. -şiddet asla hakedilmez-

Olayın ertesi günü küçük oğlunu abime bırakıp, evin kilidini değiştirip büyük oğluyla tatile çıktı ve oğlunu hiç aramadı. Abimi de büyük oğluyla görüştürmedi.

Tüm tartışmalarında gece 3 te bile yatağından kaldırdıkları ortak arkadaşlarıyla da görüşmüyor.
Hadi biz erkek tarafıyız diye tepkili.
Kendi ailesi de olaya dahil olamıyor.

Yani hergün farklı gelişmeler oluyor ve iç yüzünü kimse bilmiyor.

Nasıl taraflı bir anlatım. Kimse tesadüfen çekmez o resmi. O an kimse resim de düşünmez eğer -ilk- se. Demek ki öncesi de var ki çocuk çekti. Haklıyı haksızı ayırt edebilecek yaştadır ve helal olsun ki babası da olsa kadına şiddete karşı.

Tipik erkek tarafi. Ogullari her zaman haklidir mukemmeldir gelin kotudur. Bir de gelinden dinlemek lazim 20 yili
Aksine abime çevresi, arkadaşları "hanım köylü" diye takılır.
Haklı haksız olmasını umursamadan bize ve herkese karısını savunur.

Ancak gelinimiz memnun olması zor biri. şimdi detay versem yine tükaka görümce olacağım için gerek duymuyorum.

Şiddet yaşanmasına gerek kalmadan boşanabilirdi ancak olaylar hayatın akışına ters.

Hiç mi duymadınız boşanma öncesi gizlice yapılan kayıtları, kışkırtma videoları, mesajları, insanların ne kadar çirkinleştiğini?

Bunu düşündürecek şeyler yaşanıyor çünkü.
Yakıştıramasak da gelin evi, arabayı paylaşmamak için abimi savunulmaz duruma düşürüyor gibi geliyor bize.

Nasıl taraflı bir anlatım. Kimse tesadüfen çekmez o resmi. O an kimse resim de düşünmez eğer -ilk- se. Demek ki öncesi de var ki çocuk çekti. Haklıyı haksızı ayırt edebilecek yaştadır ve helal olsun ki babası da olsa kadına şiddete karşı.
Resim değil video.
Tantışmanın başı yok sadece tokat anı var.
O tokat görüntüsünün peşinden polis çağırmak aklına geliyor ve uzaklaştırma veriliyor.
Ertesi gün gelin videoyu çeken oğlunu alıp tatile çıkıyor. Küçük olanı babaya bırakıp günlerce aramıyor bile. Abim de arayamıyor çünkü hem kendi telefonunda hem de büyük oğlunda engelli numarası.

Ben şiddet uygulayan babaya evladımı bırakıp gitmem mesela.
Evlatlarımın hepsini alıp giderim tatile.

Ve tatildeyken, arkadaşıma arabamı sormam, çocuğum dururken.

Tamam yanlı bakın da her kadın çıkarsız ve melek değil.

Boşanmaya karar verenler kadın/erkek çirkinleşiyor maalesef.

Oğluyla iş birliği yapmışlar, "babanı kışkırtıcam, aç kamerayı" diyip abinizin üzerine yüklenmiş NET.
Abinize yazık o kadından boşanıp kurtulur da o evlatla n'apar bilemem...
Eşler boşanabilir anlarım.
Ancak baba/ana ile evladı birbirine düşman etmeyi anlamam.

Diyelim ki abim gerçekten sürekli şiddet uygulayan biri. Küçük oğlunu psikopat abime bırakıp büyük oğluyla tatile çıkmak mantıklı mı sizce? üstelik arayıp sormuyor.

Resim değil video.
Tantışmanın başı yok sadece tokat anı var.
O tokat görüntüsünün peşinden polis çağırmak aklına geliyor ve uzaklaştırma veriliyor.
Ertesi gün gelin videoyu çeken oğlunu alıp tatile çıkıyor. Küçük olanı babaya bırakıp günlerce aramıyor bile. Abim de arayamıyor çünkü hem kendi telefonunda hem de büyük oğlunda engelli numarası.

Ben şiddet uygulayan babaya evladımı bırakıp gitmem mesela.
Evlatlarımın hepsini alıp giderim tatile.

Ve tatildeyken, arkadaşıma arabamı sormam, çocuğum dururken
Tamam yanlı bakın da her kadın çıkarsız ve melek değil.

Boşanmaya karar verenler kadın/erkek çirkinleşiyor maalesef.

Babada gerçekten bir sıkıntı yoksa hiç bir çocuk bunu yapmaz. Olacak iş değil eşimle kavga edeceğiz de oğlum foto çekecek. Hele önceden planlamak, tokat atarsa hemen çek demek falan pek mümkün gelmedi.
Abiniz çalışıyor mu, içkisi kumarı var mı, gerçekten aldatmış olabilir mi ? Belki sizin bilmediğiniz sorunları vardır.

Babada gerçekten bir sıkıntı yoksa hiç bir çocuk bunu yapmaz. Olacak iş değil eşimle kavga edeceğiz de oğlum foto çekecek. Hele önceden planlamak, tokat atarsa hemen çek demek falan pek mümkün gelmedi.
Abiniz çalışıyor mu, içkisi kumarı var mı, gerçekten aldatmış olabilir mi ? Belki sizin bilmediğiniz sorunları vardır.
Abim karısından başkasını sevmiyor ki.
Çocuklarından dahi önce gelir karısı.

Bu soruları biz de sorduk. Asla diyor.
Karısını ve oğlunu anlayamadığını söylüyor.

Back
X