• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin bana attigi mesaj

Littlebluebird

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
154
175
18
35
Cok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.

Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"

Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bozucu gibi. Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?

33. Sayfa

Son düzenleme:
“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...

Bende bu tarz bir şey düşündüm.Cevapsız kalmamalı bu mesaj.

Bazı kadınlar çıldırmış artık. Evlenince anneyi, aileyi hiç sayıp , yok etmek için fırsat kollayan, kaprisli, dırdırcı, kötü niyetli olmuşlar ne yazık ki..

Ben cevap yazsam mi yazmasam mi
Inanin bilemiyorum.
Abime soylemem hayatta.
Anneme de soylemek istemiyorum. Cok uzulecek.
E ben ne yapayim. Hic bisey dememek tuhaf mi olur sizce

Back
X