• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin bana attigi mesaj

Durup dururken degil. Yengem biraz aksi,huysuz bi kadin ama sonucta beni ilgilendirmez abim asik olmus evlenmis. Demek ki ona oyle degil ama konu ne zaman buraya gelmek olsa boyle nahos tavirlar..
O yuzden cok gelmezler zaten. Ara sira.
Annem de hasta oldugundan beri cok duygusal. Abimi gormek istiyor.
Anladim canim.
Ne bileyim ben olsam cevap yazmazdim.
Sen bilirsin yine de

annenin durumunu nasıl yansıtıyor acaba abin.şimdi bazı erkekler anlatmayı söylemeyi beceremez.belkide sizi yönlendiriyor gibi gösteriyor. o da böyle mesaj atma gereği duymuştur.

Abim ne bizim yanimizda yengem hakkinda konusur ne de yengemin yaninda bizim hakkimizda konusur.
Muhtemelen ben x sehrine gidecegim annem de hasta onu da gorurum dedi ordan aklina geldi.

Ohhhh tam benlik yenge. cok severim bu tip insanlari harcamayi. cokda tin cokda fifi onun evindeki huzuru.
vik vik abimin huzuru----vik vik abim mutlu olsun ayaklarina yatamam.
ilk ogul olsun, sonra Adam eeeeeen sonra koca olur. cart diye abime söylerdim.
yengeyede okkali mesaj--- Hemde grup acip abimin önünde yapardim bunu. haddini bilsin- biryeri kirik.

Aa bak bu cok güzelmis. Ac grup ekran görüntüsü ac. Abi ben anlamadim hayirdir diye sor.

abiniz nasıl anlattı eşine orası da muamma?
belki de "üff darlıyorlar beni buraya gel diye" dedi..

"tatlım, özledim demek de kabahat mi oldu, niye yönlendirelim koca adamı? ben konuşurum abimle yanlış anlamışsın derim sen sıkma canını, öptüm!"

ben buna şeyler yazardım..

Yok abim oyle degil. Birinin uff bizi darliyolar demesi icin gercekten vicdansiz olmasi lazim.
Abim yengeme bizim hakkimizda bisey demez bize de yengem hakkinda demez.
O cok dikkatli bu konuda ama muhtemelen x sehrine gidecegim,annemle kardesimle kalirim dedi diye aklina gelmistir.
Cunku sehir simdi belli olmuyor, belliyse istekle gidiliyor. Oradan anlamistir. Benim fikrim bu.

"tatlım, özledim demek de kabahat mi oldu, niye yönlendirelim koca adamı? ben konuşurum abimle yanlış anlamışsın derim sen sıkma canını, öptüm!"

ben buna benzer şeyler yazardım..
Bu cevapta guzel.

Annenene bişe deme sakın.hasta annesini görecek tabiki abiniz.valla ben olsam abime ss atarım abi hayırdır diye.yada sanane canım:)yazarım.sen hayırdır gibisinden:KK53:siz onların evliliğini düşünüyorsanız oda biraz saygılı olsun.kardeşim evlense gelin böyle birşey yapsa benden çekeceği var:sopa:

Böyle gelinlere böyle kaynana düşer bizim gibilerede kaynana değil basbelasi düşer hiç bişey deme cnm kendileri halletsin abin annesini ziyaret ederken karisindan izin alıyorsa o yok deyince gelmiyorsa kendi bileceği bişey gülücük at sadce

kadının asmacı zaten sizleri kışkırtıp belkide kocasının gelmesini engellemek ben olsam asla cevap vermez umursamaz davranırdım

ben buna benzer şeyler yazardım..

ay evet, böyle olmak lazım aslında. bence de bu tarz iyi, abine söyleyeceğini duyunca tutuşur muhtemelen, kıvırır, kıvırsın güzelce sen de gül :)

Kendimi yerinize koyuyorum.

Annem hasta diyelim. Kız kardeşim annemi ziyarete gelmek isteyecek, eşi de bana böyle bir mesaj atacak öyle mi?

Sakin kalabilecek olanları tebrik ederim ama ben sakin kalamam. Direkt abime mesajın ekran görüntüsünü gönderir, "Bu ne demek oluyor, annen hasta ziyarete gelmen için karının keyfini mi bekleyeceğiz? Bu ne hadsizlik?" diye yazardım. Araları da bozulursa bozulsun, gelin hanımın keyfi annemden daha değerli değil. Kendi annesi hasta olsa böyle mi davranırdı bakalım? Haddini edebini bilsin herkes, sessiz falan kalmayın.

kadının asmacı zaten sizleri kışkırtıp belkide kocasının gelmesini engellemek ben olsam asla cevap vermez umursamaz davranırdım

Benim icin onemli olan annemin abimi gormesi. Gercekten iyi degil ve gormeyi cok istiyor. Buna engel olursa benden hic beklemedigi tepkiler alacak. Bisey demiyorsam sirf bu yuzdendir ama bu uslup nedir bu mesaj nedir ?

Kendimi yerinize koyuyorum.

Annem hasta diyelim. Kız kardeşim annemi ziyarete gelmek isteyecek, eşi de bana böyle bir mesaj atacak öyle mi?

Sakin kalabilecek olanları tebrik ederim ama ben sakin kalamam. Direkt abime mesajın ekran görüntüsünü gönderir, "Bu ne demek oluyor, annen hasta ziyarete gelmen için karının keyfini mi bekleyeceğiz? Bu ne hadsizlik?" diye yazardım. Araları da bozulursa bozulsun, gelin hanımın keyfi annemden daha değerli değil. Kendi annesi hasta olsa böyle mi davranırdı bakalım? Haddini edebini bilsin herkes, sessiz falan kalmayın.

Haklisiniz. Ben de sakin degilim cok uzgunum. Bu uzgunlukle yanlis bir sey yaparim diye sizlere sordum.
Bisey demezsem kendimi ve annemi o kadar ezdirmis hissedecegim ki.
Dersem ortalik karisir diye de cekiniyorum.
Annesi ya annesi. El insaf !

Back
X