- 27 Şubat 2007
- 363
- 102
- 323
- Konu Sahibi Littlebluebird
mesajı sil ve görmezden gel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesiz. Güzel bir ayar ver yahu. Saygısızlık etmek zorunda değilsin. “Abimi birinin yönlendirmesiyle hareket etmeyeceğini bilecek kadar tanıyorum. Neyi sorun ettin?” de. Bi şey de. Yiyivereceksiniz sanki adamı.
Onceden bir anlasmazliginiz var mi?
Durup duruken mi boyle yazdi yenge?
Yengeye sorsak ne der acaba?
Herseyimize karisiyorlar bir rahat vermiyorlar..mi der?
Karsi tarafi da dinlemek lazim.
Ama dinleyemeyecegimize gore bence cevap yazmayin
Ben cevap yazsam mi yazmasam mi
Inanin bilemiyorum.
Abime soylemem hayatta.
Anneme de soylemek istemiyorum. Cok uzulecek.
E ben ne yapayim. Hic bisey dememek tuhaf mi olur sizce
Onceden bir anlasmazliginiz var mi?
Durup duruken mi boyle yazdi yenge?
Yengeye sorsak ne der acaba?
Herseyimize karisiyorlar bir rahat vermiyorlar..mi der?
Karsi tarafi da dinlemek lazim.
Ama dinleyemeyecegimize gore bence cevap yazmayin
Ailesiyle samimi olmasini istemiyor anne babasiyla kardesleriyle resmi olsun hatta ben git dersem gitsin istiyorlar.ben boyle durumlarda eslerin butun ipi karisina vermemesi gerektigini dusunuyorum.ailesine gitmeye esin iznini bekliyorsa o erkegin ayibi.mesela annesi gelinim de gelsin dediginde esimle konusayim ne dusunuyor demeden o gelemez anne diyor.cunku gelmek istemeyecegini biliyor.İyi de zaten bir yere teftişe gidecekmiş
A şehri yerine B ye verseler yengen için ne fark edecek?
Ne var yani annesinin olduğu şehre iş gezisine geliverse
Mevzu büyüse bile suçlu olmayacağın şekilde konuş. Mesajlarıda sakla. Ben şunu öğrendim; bu tip insanlar seni aşağılar, alttan alırsın ve asla yaranamazsın. O yüzden abinin sizinle 1-2 gün görüşmesine bile tahammül edemeyen bi kadın varsa altta kalınmamalı. Gururunu kırdığına değmiyor.Boyle dersem daha da buyur mu ?
Sussam ben vicdanen kendimi cok kotu hissedecegim ama ortalik karissin da istemem.
Hicbirsey olmaz kirmadan hakaret etmeden tatli dille dile getir.Boyle dersem daha da buyur mu ?
Sussam ben vicdanen kendimi cok kotu hissedecegim ama ortalik karissin da istemem.