• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin bana attigi mesaj

Onceden bir anlasmazliginiz var mi?
Durup duruken mi boyle yazdi yenge?

Yengeye sorsak ne der acaba?
Herseyimize karisiyorlar bir rahat vermiyorlar..mi der?

Karsi tarafi da dinlemek lazim.

Ama dinleyemeyecegimize gore bence cevap yazmayin

Terbiyesiz. Güzel bir ayar ver yahu. Saygısızlık etmek zorunda değilsin. “Abimi birinin yönlendirmesiyle hareket etmeyeceğini bilecek kadar tanıyorum. Neyi sorun ettin?” de. Bi şey de. Yiyivereceksiniz sanki adamı.

Boyle dersem daha da buyur mu ?
Sussam ben vicdanen kendimi cok kotu hissedecegim ama ortalik karissin da istemem.

Aslinda onun icin anlattim konumda.
Biz nadir gideriz onlar da arada sirada gelir.
Karismayiz.
Yengem sizle konussa bana karisiyorlar diyemez.

Ben cevap yazsam mi yazmasam mi
Inanin bilemiyorum.
Abime soylemem hayatta.
Anneme de soylemek istemiyorum. Cok uzulecek.
E ben ne yapayim. Hic bisey dememek tuhaf mi olur sizce

Dayanabilirsen hiç cevap yazma. Ama ben dayanamam şahsen...

Yani ortada birşey yokken zırt pırt görüşmeye, anne kuzuluğuna, annenin kendini Naz’a çekerek oğlunu yönetmeye çalışmasına ben de sinir olurum.

Ama sizin belirttiğiniz durumda zaten çok seyrek görüşüyormuşsunuz. Alışmış demek ki bu duruma. O yüzden gözüne batıyor. Ben olsam açıkça konuşurum.

“Bizim kimseyi yönlendirdiğimiz yok ama sen de yönlendirme, bırak abim kendi kararını kendi versin. Kırk yılda bir annesiyle görüşmek için senden izin mi alması gerekiyor” derim.

Ohhhh tam benlik yenge. cok severim bu tip insanlari harcamayi. cokda tin cokda fifi onun evindeki huzuru.
vik vik abimin huzuru----vik vik abim mutlu olsun ayaklarina yatamam.
ilk ogul olsun, sonra Adam eeeeeen sonra koca olur. cart diye abime söylerdim.
yengeyede okkali mesaj--- Hemde grup acip abimin önünde yapardim bunu. haddini bilsin- biryeri kirik.

Durup dururken degil. Yengem biraz aksi,huysuz bi kadin ama sonucta beni ilgilendirmez abim asik olmus evlenmis. Demek ki ona oyle degil ama konu ne zaman buraya gelmek olsa boyle nahos tavirlar..
O yuzden cok gelmezler zaten. Ara sira.
Annem de hasta oldugundan beri cok duygusal. Abimi gormek istiyor.

İyi de zaten bir yere teftişe gidecekmiş
A şehri yerine B ye verseler yengen için ne fark edecek?
Ne var yani annesinin olduğu şehre iş gezisine geliverse
Ailesiyle samimi olmasini istemiyor anne babasiyla kardesleriyle resmi olsun hatta ben git dersem gitsin istiyorlar.ben boyle durumlarda eslerin butun ipi karisina vermemesi gerektigini dusunuyorum.ailesine gitmeye esin iznini bekliyorsa o erkegin ayibi.mesela annesi gelinim de gelsin dediginde esimle konusayim ne dusunuyor demeden o gelemez anne diyor.cunku gelmek istemeyecegini biliyor.

Boyle dersem daha da buyur mu ?
Sussam ben vicdanen kendimi cok kotu hissedecegim ama ortalik karissin da istemem.
Mevzu büyüse bile suçlu olmayacağın şekilde konuş. Mesajlarıda sakla. Ben şunu öğrendim; bu tip insanlar seni aşağılar, alttan alırsın ve asla yaranamazsın. O yüzden abinin sizinle 1-2 gün görüşmesine bile tahammül edemeyen bi kadın varsa altta kalınmamalı. Gururunu kırdığına değmiyor.

annenin durumunu nasıl yansıtıyor acaba abin.şimdi bazı erkekler anlatmayı söylemeyi beceremez.belkide sizi yönlendiriyor gibi gösteriyor. o da böyle mesaj atma gereği duymuştur.

Ya gercekten 1 hafta gelse ne olur ?
Zaten gidecek bi yere. Desem ki yalniz kalmak istemiyor ondan yapiyor. Oyle bir sey de yok. Sirf buraya gelecek diye.
Annem abimin tisortunu giyiyor ozlemden. Yani ben ne diyeyim bu kadina simdi.
Bu mesaji duysa yikilir.

Back
X