Abimin eşi hamile. Cinsiyet partisini ben hazırlayacaktım zaten bana dediler daha ben demeden kaç kez dediler hem de. Sonra yengemin kuzeni kimse karışmasın ben halledicem demiş ben de zarfı bana vericekler falan diye bekliyorum kıza vermişler. Yani kız kendini her şeye dahil ediyo en başından beri. abimin kaynaşalım diye ayarladığı buluşmaya bile geldi. Ben evlerinde kalmadım rahatsız etmiyim kimseyi diye daba yeni evlilerken o kaldı. Zaten kıza bi gıcıktım bu sebeplerden. Şimdi takıldığım nokta bana dediler ben tarif bakıyorum nasıl yapsam diye bakıyorum benim yeğenim ya hani yani bugün doktora gidiceklerdi biliyodum ama planı değişmişler kuzenine zarfı vermiş bugün cinsiyet partisine davet için arıyolar. Yani hiç gidesim yok gitmek istemiyorum abimin hatrı için gidiyim diyorum ama hiç içimden gelmiyo. Biz görümceme demiştik onunla iletişime geçin birlikte yapın deseler bile tamam derdim ama biz sana vericez zarfı sen hazırla tamam mı diye kaç kez dediler heyecanlandım onlara da sordum nasıl yapiyim nasıl istersiniz diye ve şimdi kuzenim her şeyi hazırlarım dedi şu gün bekliyorum dizi diye arıyo ya o kadar sinirlendim ki abimin hatrına gidicem gidersem ama hiç içimden gelmiyo