• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin bana deyip başkasını devreye sokması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tarz organizasyonlar kadinin ilgilendigi, karar verdiği seylerdir genelde eee siz bu kadina kuzeninden daha yakin olacak haliniz yok. Partiyi hazirlamadiniz diye de bu kadar büyütmeye gerek yok bence. Erkek tarafi olarak genelde bi adim geri kalmayi da ögrenin
Okuduğunuzu anlama yetiniz yok bence. Bana başta sen yaparsın diye kendi söyledi ben konsept sordum nasıl yapayım dedim bugün de aradı kuzenim ben yaparım kimse karışmasın dedi sizi de bekleriz diye. Benden daha yakın tabiki kuzeniyle ama bana dediğinde anne baba kardeş dışı kimse olmasın kendi aramızda olalım dedi bana da defalarca kez sen hazırlarsın dediğine göre ben bir şeyleri dikte etmedim kimseye.

Ben ona daha yakınım demiyorum ki zaten bakın kendim demişim yukarıya baksanız benden daha iyi iletişimi tabiki. Sadece başta bana söyleyip sonrasında böyle yapmalarına takıldım. İşte aile arası olsun anne baba kardeşler sen yaparsın dedi nasıl yapayım dedim sordum konseptler gösterdim işte nasıl omamsını isterler diye sonra hop biz öğrendik kuzrnim her şeyi ben yspıcam kimse karışmasın dedi sizi de bekleriz diye aradı.

Senden bir hazırlık görmediyse ama kuzeni coşkuluysa fikirlerip üretip atlıyorsa belki o yüzden senin çok da istemediğini düşünmüştür

Abimin eşi hamile. Cinsiyet partisini ben hazırlayacaktım zaten bana dediler daha ben demeden kaç kez dediler hem de. Sonra yengemin kuzeni kimse karışmasın ben halledicem demiş ben de zarfı bana vericekler falan diye bekliyorum kıza vermişler. Yani kız kendini her şeye dahil ediyo en başından beri. abimin kaynaşalım diye ayarladığı buluşmaya bile geldi. Ben evlerinde kalmadım rahatsız etmiyim kimseyi diye daba yeni evlilerken o kaldı. Zaten kıza bi gıcıktım bu sebeplerden. Şimdi takıldığım nokta bana dediler ben tarif bakıyorum nasıl yapsam diye bakıyorum benim yeğenim ya hani yani bugün doktora gidiceklerdi biliyodum ama planı değişmişler kuzenine zarfı vermiş bugün cinsiyet partisine davet için arıyolar. Yani hiç gidesim yok gitmek istemiyorum abimin hatrı için gidiyim diyorum ama hiç içimden gelmiyo. Biz görümceme demiştik onunla iletişime geçin birlikte yapın deseler bile tamam derdim ama biz sana vericez zarfı sen hazırla tamam mı diye kaç kez dediler heyecanlandım onlara da sordum nasıl yapiyim nasıl istersiniz diye ve şimdi kuzenim her şeyi hazırlarım dedi şu gün bekliyorum dizi diye arıyo ya o kadar sinirlendim ki abimin hatrına gidicem gidersem ama hiç içimden gelmiyo

Ayh, sanki ne yapacaksınız bu etkinlikte bir pasta kuru kurabiyeler patates salatası makarna salatası, balon malon. Bunu ben yapcaktım ama yapamadım derdi mi olur Allah için. Patates salatasını ve balonları seçemediğine mi kırıldın.

Bunun neyine ek olarak heyecanlanabilirsin. Hani kadın kadına kuaför günü bakım günü yani tatil olur ilk başta heves edersin, sonra çağırmazlar kırıcı olur. Ama yani ne alaka.

Böyle böyle insanların heyecanlarını keyiflerini mahvediyorsun çok bencilce düşünüyorsun.

Senden bir hazırlık görmediyse ama kuzeni coşkuluysa fikirlerip üretip atlıyorsa belki o yüzden senin çok da istemediğini düşünmüştür
nasıl bi şey istediğini sordum öğrendim tarifler buldum zaten hep yaptığım şeyler zarfı bekliyodum sadece

Okuduğunuzu anlama yetiniz yok bence. Bana başta sen yaparsın diye kendi söyledi ben konsept sordum nasıl yapayım dedim bugün de aradı kuzenim ben yaparım kimse karışmasın dedi sizi de bekleriz diye. Benden daha yakın tabiki kuzeniyle ama bana dediğinde anne baba kardeş dışı kimse olmasın kendi aramızda olalım dedi bana da defalarca kez sen hazırlarsın dediğine göre ben bir şeyleri dikte etmedim kimseye.
Amaaan bosver kime yaptırırsa yaptırsın ama gitmezsen sorunlu sen olmuş olursun hiçbir şey olmamış gibi takıl.

Amca dayı kuzen açılmayacaktı kalabalık olmasın dedi yani anlamayaacak ne var bunda
Kuzende ailedir hatta iletişimleri iyiyse kardeş gibilerdir. Kız her yerden çıkmıyor. Yengeniz kızı yanında istiyor olabilir. İlk önce size söylenmesi konusunda haklısınız ama diğer yazdıklarınızda bu kuzeni kıskandığınız anlaşılıyor.

Yahu dediyse dedi seni ne ilgilendirir fikri plani degisemez mi bi insanin? Dediyse kanun mu cikti tutturmussun dedi dedi...
Gitmezsen gitme yani abin üzülür en fazla cokta umrundasin milletin.
Tek derdinde demesi degil zaten kuzenine takmissin her yerden cikiyor kendini zorla sokuyor filan demeler. 🙄

Abinız ve yengeniz daha önce böyle şeyler yaptıysa neden ilk başta ben beceremem demediniz? Neden ilk başta kabul ettiniz.

Kardeşim bana böyle bir teklifle " banane ya uğraşmam" derim. Üç çocuğum var belki ondan 😆 zaten bence gereksiz, yapana saygım sonsuz.

Gıcık olmanız gereken kişi abiniz. Eski ben olsam susar giderim ama şimdiki aklımla arar, kırgın olduğunu söyler ve katılmam. Çünkü sessiz kaldığımız saygısızlıklar büyüyerek devam ediyor.

Yıllar sonra bir aydınlanma gelecek ve bu tür işlerin angarya olduğunu anlayacaksınız. İyi ki yengem benden istememiş diyeceksiniz. Hazır kurulmuş donatılmış masaya gidip keyfince yiyip içip dönmenin daha keyifli olduğunu göreceksiniz. Kimse sizde, yaptığınız işte kusur aramayacak, keşke şöyle olmasaymış bu daha güzel olurdu vs demeyecek. Övgü kadar yergi de başkasına yapılacak. Bu işlere gönüllü olup da başı ağrımayana denk gelmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X