• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin benle ne alıp veremediği var?

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
273
53
Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Var mı böyle cins yengeleriniz?

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Benim ablam yok iki abim var birisi evli ve yengeme yenge demem abla derim. Öz ablamdan farksız çok severim. Bence biraz uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Abinizin eşi sonuçta. Artık ailenizin parçası sayılır. Kız kardeşiniz yoksa çok iyi olur hem sırdaş olur size.

Kardeşin erkek? Bluz kimin? Hem niye aynı bluzdan istiyosun gıcık gibi. Başka bluz mu yok :bicak:

Yengenizi bilmem de sizin yengenize olan eleştirileriniz tuhaf.
Ailecek bir aradayken sarılmaya çekinmek ne alaka?
Herkes koyun koyuna mı oluyor ki? :KK53:
Pilavdan az yiyene rejimde misin diye sormakta dünyanın en normal şeyi, çekememezlikle ne alakası var? :KK51:
Çok saçma şeyleri dert etmişsiniz, sizin yengenizle ne alıp veremediğiniz var acaba? :KK14:

Siz kafanızdaki standart doğrularla yengenizi yargılıyorsunuz.aranızda onca mesafe varken,yeterince samimiyet ve bağ oluşturamamışken,davranışlarının nedenlerini bilmeden hakkında karar veriyorsunuz.

Yengeniz cins olsaydı,size değişik de olda o bluzu göndermezdi.gayet paylaşımcı ve inceymiş kendisi açıkçası.

Ben ilk tanıştığımızda kendisini çok severdim. Tüm derdimi anlatırdım. Ama vaktiyle söyledikleri batmaya başladı. Bluz yengemindi, çok güzeldi olamaz mı aynısından isteyemem mi? Farklı şehirdeyiz, pişti olma ihtimalimiz sıfır. Neresi kötü bunun?

Rejim olayı, yahu az istemekle rejim yapmanın ne alakası var? Her seferinde rejimde misin diye soruyor.

Bu arada ailecek koyun koyuna oturmuyoruz. Onlar yılda 10 günlüğüne geliyor, insan kardeşine, annesine babasına sarılmak istemez mi? Bozuluyor.

Siz kafanızdaki standart doğrularla yengenizi yargılıyorsunuz.aranızda onca mesafe varken,yeterince samimiyet ve bağ oluşturamamışken,davranışlarının nedenlerini bilmeden hakkında karar veriyorsunuz.

Yengeniz cins olsaydı,size değişik de olda o bluzu göndermezdi.gayet paylaşımcı ve inceymiş kendisi açıkçası.

Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.

Buradaki herkes gelin galiba, bir ara görümce forumlarını arayayım. Hepsini geçtim mesleğini bilmediğiniz birini mesleği hakkında neden eleştirirsiniz ki? A tabii eleştirebilir, çünkü yenge. Kıskanılıyorum ne de olsa pff.

O bende neyi beğenirse al senin olsun derim ya da gider alırım. Aynısı olsa ne olur olmasa ne olur.

Buradaki herkes gelin galiba, bir ara görümce forumlarını arayayım. Hepsini geçtim mesleğini bilmediğiniz birini mesleği hakkında neden eleştirirsiniz ki? A tabii eleştirebilir, çünkü yenge. Kıskanılıyorum ne de olsa pff.

O bende neyi beğenirse al senin olsun derim ya da gider alırım. Aynısı olsa ne olur olmasa ne olur.

Tatlim görümcelere sorsak tabbiiikide yengelerini elestirecekler.
Bu artik cok alisilmis birsey, kimse kimseye asik olmak zorunda degil, kendi icinde beyenmeyebilir de..
Saygida sikinti olmadigi sürece sorun yoktur.
Hepimiz farkli ailelerde büyüyoruz. Farkliliklar elbet olacak.
Ben misal cok iyi tahmin ediyorum ki görümcem abisini bogdugumu düsünüyordur, sinirli oldugumu falan. Cünkü onlarin yaninda resmi olmak zorundayiz dikkat ediyoruz. Yeri geliyor cocukla ilgili bir durumda anneligim tutuyor esime kizdigim oluyor. Eyvah abim mutsuz o kadini his sevmiyorum falan diyebilir. Ama normalde abisiyle koyun koyuna kucak kucagayiz. Hem de kahkahalar eksik olmaz evimizden. Dip dibe mic miciz. Ama tabi ailesinin yaninda cok soguk görünürüm. Ne yapacaktim ya gelsem öpsem yine sorun.
Neyse kötünün kötüsü var, bosverin

Yeni evli değiller. 10 yıldır beraberler. Ben kendisini abla gibi sevmiştim ilk başta ama evlerine gittiğimde bana asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranta gitmeyi teklif ettiler. Ben de kabul etmedim, kendisi bizim eve gelince yemekleri koklar, sevmez, kenara koyar. Ben gitmek istemeyince ay sen çok ırkçısın, insanları ayırıyorsun falan dedi, gittiğime pişman oldum. Daha da gitmedim zaten.

Kardeşinizden karısının üstündeki bluzun aynısını mı istediniz? Anlamadım olayı, hikayedeki sorunlu kişiyi bulmakta zorlanıyorum :deli:
O zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.

esimin abisinin karisiyla toplamda 1 kere gorustum yuzyuze. sonrasinda 3 kere mesajlasmam oldu, notunu verdim; butun iletisimimi kestim.

bunun egitimle vs ilgisi yok; tamamiyle duygusal zeka dusuklugu.

Back
X