• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin benle ne alıp veremediği var?

O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.

Ayyy bi de ardini arastirmis
Kardesine sormus boyle mi diye :D :D

Sizin yengenizle derdiniz var gibi duruyor burdan ;)

Herkes bluza takmış, yahu ünlüler bile falancanın kıyafetini beğeniyor alıyor. Bundan daha doğal ne olabilir? İki farklı şehirde olan insan aynı şeyleri giyse ne olur yani? Sosyal medya kullan biri de değilim.

Mesleğimden anlamadığı halde mesleğimi benden iyi biliyormuş gibi karışmasına ne diyorsunuz peki? Yenge tabii her alana hakim olmalı.

aynı kıyafeti giymek sizin için ne kadar doğalsa bazı insanların bundan rahatsız olması da o kadar doğal. bunun tek bir doğrusu yok. bir kere denemişsiniz yengenizin bundan rahatsız olduğunu görmüşsünüz uzatmaya gerek yok bence. bu durum yengenizin size garezi olduğunu da göstermiyor boşuna huzurunuzu kaçırmayın bence.

meslek konusunda da karışma mevzusu göreceli olabilir muhabbete şahit olmadan yorum yapmamız çok zor belki sadece sizinle sohbet etmeye çalışıyor , ha fikirleri size saçma gelir sohbetin devamını getirmezsiniz ya da fikirlerini doğru bulmadığınızı söylersiniz saygı çerçevesinde cevap verirsiniz inat ederse de iş konusunda muhatap olmazsınız.

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Var mı böyle cins yengeleriniz?

Ben cins oluyorum galiba bu durumda. Kendi tarzınız yok mu niye aynısından istiyorsunuz? Hiç sevmem kendi zevki olmayan insanları. Bana göre de yengeniz değilde siz cinssiniz.

ay evet ben çok cinsim. evime gelen misafire nasıl yahni yemezsin demek ki sen bizim yörenin insanlarını falan da sevmiyorsun diyeyim nede olsa normal bir şey, kimse alınmaz.

Çok şükür hemcinslerimle aram iyi ama böyle dünyada bluz mu kalmamış da gitmiş aynısını almış tarzı insanları hiç sevmem. Kişiye özel üretim yapan yerler var gidin oradan giyinin o zaman.

Kızı görmüyorum bile yani aramızda hiç muhabbet yokken msn zamanında silmişliği de var. Ne yapmış olabilirim ki?
Hareketleri normal değil ki annem babam da gitmiyor kendi oğlunun evine. Neyse ben kendime görümce forumu bulacağım.
:DBak yemek koklayıp bırakma hususunda sana hak verdim ben;)
Ayrıca kardeşine kızsan daha doğru,eşi dese ble niye dinliyorki,alsın göndersin bluzu:)
herşeyi de biz yengelerden bilmeyin canım:)

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Var mı böyle cins yengeleriniz?
Benim yengem de değişik kıyafet olsa iyi benden iyi ısı olsun diye neler yaptı çekemeyen çok var görme muhatap olma

Sana sarılmaması abinin meselesi. Yengenlik bı durum olduğundan nasıl bu kadar emin olabilirsin ki? Bluz konusununda yazdıklarını anlayamadım. Niyeti kötü olsa unutmuş ayağı yapardı yollamazdi. Diyette misin diye sormasinda bı anormallik yok. İçini kötü düşüncelerle doldurma. Kendini yipratirsin

Aynı bluzdan istemenize bende gıcık oldum :KK12: eşinin yanında size sarılmayabilir bende kıskanırım tamam kardeştir ama ne de olsa artık evlendi seven insan gözünden bile kıskanır bazen siz de az değilsiniz kızcağızın giydiği bluza kadar isteyip onu taklit ediyorsanız kız da hoşlanmaz mesafeli durmasını ister tabi ben gelinden yanayım :halay:

Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.

bence zaten tuhaf olan bu. erkek ne bilsin bluz nerden alınmış. sorsanıza yengenize. hem iltifat etmiş olursunuz. iltifat etmek/almak çok güzel bişey. insanlar mutlu olur. ayrıca göndersene demek ne demek. kendiniz gidin alın mağazadan. aynısı olmaz benzeri olur.

O zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.

10 senedir beraberler ve yeni evli değiller. yani bi kaç yıllık evliler? yani bu olay yıllar önce yaşandı ve siz şimdi dert ettiniz.
fgafaggaga

Benim ablam yok iki abim var birisi evli ve yengeme yenge demem abla derim. Öz ablamdan farksız çok severim. Bence biraz uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Abinizin eşi sonuçta. Artık ailenizin parçası sayılır. Kız kardeşiniz yoksa çok iyi olur hem sırdaş olur size.
Ben de yengeme abla derim aynen.. o da beni çok sever. Ben bi sorun varsa kaynana yada görümcelerden kaynaklandığını düşünüyorum. Gelinler genelde sen anlayışlı sıcak olursan sorun çıkarmıyorlar. Hem gelin hem görümce olduumdan biliyorum:)

Bluz olayina belki,hem begeniyor hem de tenezzul edip bana sormuyor diye cani sıkılmıs olabilir ki hakli bence.kendisine iltifat edip nerden aldin diye sorsaniz da soylemese siz hakli olurdunuz.diger konularda da belli ki mesafeli olmak istiyor siz de umursamayin bile. Senede on gun gordugunuz insan icin konu acmaya bile degmez bosverin.mesleginizle ilgili bilir bilmez yorum yapiyorsa dalga gecerek cevap verin ki bir daha yapmasin.

O zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.
Bluzu almasın da yengenin etkisi yoktur belki canım bulamamıştır. Aile içinde de insan eşinin yanında çekiniyordur bence kardeşin mahcup olurum diye ama haklısın

O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.

Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.

Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.
Kiz kardesim icin canimi veririm. Baska sehirlerdeyiz. Birseyimi begenirse de alir veririm ama ayni ya da benzer kiyafet ne alirim ne veririm. Hic hoslanmam pisti olmaktan. O ne oyle ikiz gibi!? Hele hele gorumcelerimle pisti olacagimi ya da benzer giyinecegimi dusunemiyorum..
Bu bir huydur. Bir takintidir. Bir gicikliktir. Be derseniz deyin. Ama benim bu huyumu bilen esim de ablasi boyle bir istekse bulunsa benzerini bile almaz. X hoslanmiyo abla der kapatir konuyu...

Yaşamak, nefes almak çok güzel şeyler. Böyle basit meseleler yüzünden canını sıkmana değmez.
Herkes aynı düşüncede olacak diye birsey yok. Yengen aynı kıyafeti giymekten hoşlanmıyor olabilir. Buna da saygı duyman gerekir. Sen ona sinir olduğun için yaptığı her hareket gözüne batıyor olabilir.. Biraz daha sakin olmalısın :) Hayatta yengeyi kafaya takmaktan daha mühim şeyler var..

Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.

Şu bile o kadar saçma ki. En fazla çok beğendim nereden aldın diye sorulur bana aynısından gönder ne demek? Resmen hediye istiyorsunuz.

Belki kadın verdi 2 bin - 3bin artık neyse designer koleksiyonundan bir şey aldı . Sana da mı aynısından alacak. Belki özel dikim. Sana da mı diktirsin?

Kadın yine iyi niyetliymis belki geçen sezonun ürünü bir şey bulamadı aynısını benzer bir ürün gönderdi ya da daha komiği senin kardeşin göndermiş ya kadın söyledi şuradan aldım diye kardeşin almaya gidince bilemedi bunu aldı. Bak bir sürü senaryo ama sen onun seni cekemedigine inanmaya devam et

Back
X