- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi lianazelko
Acaba senin yengenle ne alıp veremediğin var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.
Ayyy bi de ardini arastirmis
Kardesine sormus boyle mi diye![]()
Sizin yengenizle derdiniz var gibi duruyor burdan![]()
Ee o zaman niye yenge suçluBluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.
Ee o zaman niye yenge suçluBluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.
Herkes bluza takmış, yahu ünlüler bile falancanın kıyafetini beğeniyor alıyor. Bundan daha doğal ne olabilir? İki farklı şehirde olan insan aynı şeyleri giyse ne olur yani? Sosyal medya kullan biri de değilim.
Mesleğimden anlamadığı halde mesleğimi benden iyi biliyormuş gibi karışmasına ne diyorsunuz peki? Yenge tabii her alana hakim olmalı.
Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?
Var mı böyle cins yengeleriniz?
ay evet ben çok cinsim. evime gelen misafire nasıl yahni yemezsin demek ki sen bizim yörenin insanlarını falan da sevmiyorsun diyeyim nede olsa normal bir şey, kimse alınmaz.
Çok şükür hemcinslerimle aram iyi ama böyle dünyada bluz mu kalmamış da gitmiş aynısını almış tarzı insanları hiç sevmem. Kişiye özel üretim yapan yerler var gidin oradan giyinin o zaman.
Kızı görmüyorum bile yani aramızda hiç muhabbet yokken msn zamanında silmişliği de var. Ne yapmış olabilirim ki?
Hareketleri normal değil ki annem babam da gitmiyor kendi oğlunun evine. Neyse ben kendime görümce forumu bulacağım.
Benim yengem de değişik kıyafet olsa iyi benden iyi ısı olsun diye neler yaptı çekemeyen çok var görme muhatap olmaÇok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?
Var mı böyle cins yengeleriniz?
Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.
O zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.
Ben de yengeme abla derim aynen.. o da beni çok sever. Ben bi sorun varsa kaynana yada görümcelerden kaynaklandığını düşünüyorum. Gelinler genelde sen anlayışlı sıcak olursan sorun çıkarmıyorlar. Hem gelin hem görümce olduumdan biliyorum:)Benim ablam yok iki abim var birisi evli ve yengeme yenge demem abla derim. Öz ablamdan farksız çok severim. Bence biraz uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Abinizin eşi sonuçta. Artık ailenizin parçası sayılır. Kız kardeşiniz yoksa çok iyi olur hem sırdaş olur size.
Bluzu almasın da yengenin etkisi yoktur belki canım bulamamıştır. Aile içinde de insan eşinin yanında çekiniyordur bence kardeşin mahcup olurum diye ama haklısınO zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.
Kiz kardesim icin canimi veririm. Baska sehirlerdeyiz. Birseyimi begenirse de alir veririm ama ayni ya da benzer kiyafet ne alirim ne veririm. Hic hoslanmam pisti olmaktan. O ne oyle ikiz gibi!? Hele hele gorumcelerimle pisti olacagimi ya da benzer giyinecegimi dusunemiyorum..O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.
Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.
Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.
Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.