• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin benle ne alıp veremediği var?

Çok şükür beni anlayan bir görümce çıktı ya. Herkes üstündeki bluzu mu istedin, diye bir de şaşırmışlar. Çok mu garip? Yengelerin giydikleri giyilmiyor mu? Satın alınmadan bahsettim, çıkarsın versin de demedim. O ben de beğenirse hemen çıkarayım al senin olsun diyorum. Arkadaşlarıma da böyle yaparım.

Sizin yengeniz neler yaptı acaba. Özelden de yazarsanız sevinirim. Ağabeyinizle varsa yeğeninizle ilişkiniz nasıl?

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Var mı böyle cins yengeleriniz?
Canım cinsliği karşılıklı yapıyorsunuz gibi geldi bana, sen neden bluzden istiyorsun madem biliyorsun cinsliğini. Sen samimiyetine güvenmişsi ama aynı şeyi alıp da göndermeye yüksünüyor.
Belli ki seninle benzer duyguları yok mesafe koy derim

O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.

Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.

Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.

Kardeşi de eşimin üstünde her gördüğünü beğenir ister gibi konuşur eşimde dayanamaz verir ve ben artık bu durumdan nefret ediyorum strese giriyorum eşime hevesle bişyler alıyoruz artık almak istemiyorum. Sürekli yaptıysanız yengeniz gıcık olmuştur haklı olarak

O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.

Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.

Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.

Bende bir görümceyim, ne yazık ki en iyi gelin-görümce az görüşen. Bizim gelin de ben ne alsam üstüne giyiyor ben hoşlanmıyorum mesela şimdilik bir şey de demedim ama sizin yenge de hoşlanmayıp garipsemiş olabilir siz iyi niyetlisiniz okey ama karşıdan aynı alaka gelmeyince bahsettiğiniz sorunlar çıkıyor ortaya.

Kardeşinizin karısına yenge mi diyorsunuz?

Yengenizin üzerindeki bluzdan istiyorsunuz ama yengeden değil kardeşinizden?
Neden?

Sarılmak derken?
Giderken gelirken selamlaşıp sarılırsınız,buna kötü mü bakıyor?
Baksa da takmayın sarılım.
Ha otururken durduk yere sarmaş dolaş olma isteği geliyorsa o başka,bilemem aile ilşkilerinizi.

Ve pilav yememe isteğine "rejimde misin" denmesi de çok normal.
Yani şuncacık şey için bilenmeye gerek yok.
Hayat böyle geçmez.
Kardeşinizin eşi,yabancı değil.
Biraz samimi olun.

haberi vardır , nereden alması gerektiğini ona sormuştur, o da aynısından almasın demiştir. Bir daha istemedim zaten. İlk ve sondu. Sürekli yapmadım yahu.

Evet söyleyiş tarzı, tavırları hoş değil.

Herkes bluza takmış, yahu ünlüler bile falancanın kıyafetini beğeniyor alıyor. Bundan daha doğal ne olabilir? İki farklı şehirde olan insan aynı şeyleri giyse ne olur yani? Sosyal medya kullan biri de değilim.

Mesleğimden anlamadığı halde mesleğimi benden iyi biliyormuş gibi karışmasına ne diyorsunuz peki? Yenge tabii her alana hakim olmalı.

iyi de kimse kimseyi sevmek zorunda değil. sizin kardeşiniz kursun dengeyi niye gelip de size o öyle sevmez o yüzden sana farklı aldım diyor ki? bence istemeniz de saçma ayrıca zaten artık her yerde aynı mağazalar var ben olsam nerden aldın derim ki demişliğim de vardır gider kendim alırım millete aldırmam.

benim abimin eşi yabancı mesela o da bize geldiğinde bizim gibi yiyemiyor biz cidden ailece her şeyi çok yiyoruz o kuş kadar bir şey yiyor ben de "yine mi diyettesin, zaten çok zayıfsın" tarzı konuşuyorum o da gülüyor victoria's secrettan çağıracaklar hazırlanıyorum diyor gülüp geçiyoruz.

her şeyde bir mana aramayın biraz da kendinize bakın yenge gayet normal.

Siz yengenizi cekemiyorsunuz gibi geldi burada okuduğumuz konuları göz önüne alınca yengeniz size hiç bişey yapmıyor ki? Siz onu kabullenememissiniz sadece. Sizinle ilgili olmadığını sadece huyunu böyle olduğunu düşündüm ben.

Diğerlerini bilmem de bluz olayı normal geldi bana ben hoşlanmam mesela bi yakinimla aynı şeyi giymekten o da hoşlanmıyor olabilir.

ay evet ben çok cinsim. evime gelen misafire nasıl yahni yemezsin demek ki sen bizim yörenin insanlarını falan da sevmiyorsun diyeyim nede olsa normal bir şey, kimse alınmaz.

Çok şükür hemcinslerimle aram iyi ama böyle dünyada bluz mu kalmamış da gitmiş aynısını almış tarzı insanları hiç sevmem. Kişiye özel üretim yapan yerler var gidin oradan giyinin o zaman.

Kızı görmüyorum bile yani aramızda hiç muhabbet yokken msn zamanında silmişliği de var. Ne yapmış olabilirim ki?
Hareketleri normal değil ki annem babam da gitmiyor kendi oğlunun evine. Neyse ben kendime görümce forumu bulacağım.

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Var mı böyle cins yengeleriniz?
Konuyu okuyunca direkt aklıma gelen: Sizin yengenizle ne alıp veremediğiniz var?

Adamlar evlenmiş kim bilir kaç yıl olmuş hala geçmişe takılı kalmışsınız. Sizin yaptığınız da doğru değil. Görümcem benim kıyafetimin aynısını eşimden istese "beni kıskanıyor" derdim. Yemek konusunu da bilemem belki de pis bir insansınız. Evde yemek yapmak istemedi de dışarı davet etti. Bunlar olabilir. İlla evde yiyeceğim demeniz de garip. Bu hikayede problemli olan sizsiniz. Yeri geliyor öğretmenleri, doktorları da eleştiriyoruz. İlla ki o mesleği yapmak gerekmiyor fikir sahibi olmak için. Rejimde misin demekten daha normal bir şey göremedim yemek konusunda da. Eleştirilmeyi kabul edemiyorsunuz galiba.

Back
X