"bunu demeyecektiniz şimdi de nasıl parası yok şuna şu kadar harcar bunu alır ne gereksiz vs gibi yorumlarla yine güyaaaa savunmaya geçecek

Sanki parasını harcarken de ona sorması gerekiyormuş gibi"
Ne kadar saçma bir yorum!!!!Sizin etrafınızdaki insanlar demek ki böyle diyor. Parasını ödediğimi söylememe gerek var mı? Ben kimseye hak geçirmem. 5 lirada olsa kendi kardeşime veririm. Onlar benden özelikleri bir şeyler olursa sarıp sarmalarım hemen götürürüm. Sizin gibi hani parası diye peşine düşmem. Ha diyelim vermedim, 10 lira çok bir para mı? 10 liralık bluzla onu zarara uğrattıysam ona yaptığım maddi yardımları hesaplayayım hemen:))) Umarım kendiniz gibi iki kuruşun hesabını yapan insanlarla karşılaşırsınız.
10 yıl önceki olayı hatırlamamaın sebebi en son görüşmemizde üstümüzde aynı desen var diye üstünü değiştirmesi. Ben olsam yapmazdım. Galiba burada ay kuyruğa girdiğim bir baktım Ayşe, Fatma, Süheyla'da var, hemen farklı rengini aldım diyenler Kraliyet ailesinden geliyor. O yüzden herkes farklı olmalı. Tek olmak istiyorsanız Royal House tasarımlarını sınırlı sayıda kişilere satıyor. Bir bana bir görümceme alayım olayı da olmaz, çok farklı olursunuz.
Ha biri de klasik eğitimli görünce yengesini küçük görmüş demiş, o da eğitimli. Kimseyi ezmedim. Anlamadığı işe yorum yapmasın dedim. Ama yazılanlardan anladığım kadarıyla yengeler her alanda doktorarını yapmış, bilgili kişilermiş, anlamadığı şeyleri de eleştirebilirler.
"Not: Tüm yorumları ve cevaplarınızı okudum çıkardığım sonuç; sizi kırmak istemem ama
eleştiriye kapalı, dediğim dedik bir kişilik yapınız var. Bu kişilik yapısında ısrar ederseniz hayat sizi çok yorar."
Tüm yorumları okumamışsınız bence, bluz ile ilgili kısımları okuyup, eve gelip çöpünü möpünü toplamamasını, kocasını kendi ailesinden kıskanmasını görmezden gelmişsiniz ( ben evlerine gidince misafir moduna geçmiyorum, kimsenin evinde yapmıyorum). Demek ki size göre normal. Yakın zamanda görüşeceğiz tekrar gidip çok farklı bluzlar alayım da pişti olmayayım.
Ha bir de yenge olayı üstünden kişilik analizi yapmışsınız ama yanlış olmuş. Bu kafada bir tane yengem var, o yüzden yormuyor on tane olsa yorardı. Onun dışında bu kafa yapısına sahip arkadaşım bile yok. O yüzden yormuyor, içiniz rahat olsun.