• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin benle ne alıp veremediği var?

Abinizin yengenizin yaninda size sarilmamasi cok sacma(eger gercekten yengenizden dolayi ise), sizin abinizden bluz istemeniz cok sacma, kendi bluxunuzu kendiniz alin, belki abinize odetmeniz hosuna gitmiyordur, belki kendi ustundekini aynisini sizde gormek istemiyordur..

Onu ben de sevmem doğrusu,bir ara yemek takımında kampanya vardı çeyiz mağazasında,günlük için alacaktım,gittim ki,Ayla,Leyla,Süheyla kuyrukta:KK70:
Oo herkese gidince aynısını göreceğim,bıkarım bir kere dedim,çıktım mağazadan:)
Ben aldım öyle kampanyada şu sarı mavi renk renk 24 parça takımlar oluoya baktım herkes tek olarak alıyor ben bi pembe bi açık mavi alıp kombin yaptım yine farklı oldu:))

Ben aldım öyle kampanyada şu sarı mavi renk renk 24 parça takımlar oluoya baktım herkes tek olarak alıyor ben bi pembe bi açık mavi alıp kombin yaptım yine farklı oldu:))
O güzelmiş,benim baktıklarım beyaz üzeri gri desenli filandı,tek olsa çekilirdi de herkeste görmeye yürek dayanmazdı sanki:D

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

Var mı böyle cins yengeleriniz?
tam her şeyi ben bilirim , yenge de kim, ben okumuşum,diyip millete tepeden bakan küçük görümce vakası ,bir bitseniz keşke

Benim ablam yok iki abim var birisi evli ve yengeme yenge demem abla derim. Öz ablamdan farksız çok severim. Bence biraz uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Abinizin eşi sonuçta. Artık ailenizin parçası sayılır. Kız kardeşiniz yoksa çok iyi olur hem sırdaş olur size.
Aradan 40 senende geçse ailenin parçası sayılmaz. Ama söz de sayılır evet.. sözde sen bizim kızımızsın gerçekte ise el kızı.

Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.

Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?

ay kadın yalan söylememiş çalmamış, iftira atmamış namussuzluk yapmamış, öküz altında buzağı arıyorsunuz valla

benimkide telim çalmış çalmış duymamışım bilerek açmıyor demişliği vardır.

Hala bluz istemeyi kıskançlıkla bir tutanlar var. Bir de üşenmeyip son giriş saatime bakmışlar.

Ben ve arkadaş çevrem birimizde bir şey beğenirsek al senin olsun, ya da sana da alayım hep yaparız. Ay aynısını istedi çok kıskanç diye de asla düşünmem. Umurumda olmaz yani, o kıskançlık siz ve sizin gibi düşünen insanlara mahsus bir şey galiba. Giysin ne olacak. Neden ondan istemedim? O kadar samimi değildik, ona soramadım.

Yemeği siz yaptıysanız belki pissiniz o yüzden yemek istememiştir diyen bayan, ben yemek yapmadım zaten.

Bir de mesleğinizi eleştirebilir, doktorların bile eleştirebilecek yönleri vardır tarzı bir şey yazılmış. Çok güldüm, ama millet olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup yorum yapmaya bayılırız.

Yorumları okuduktan sonra etrafımdaki insanlara şükrettim. Teşekkürler.

Ha bu arada yenge zaten rahat, evlerine gittiğimde ben hep yardım ederim, o bize geldiğinde de sadecec yer kalkar, ya da koklar, yemiycem, hani benim sütüm, sen benim süt içtiğimi bilmiyor musun diye de kocasını azarlar falan. Oldukça uzağız biz, merak etmeyin.

Ben sizi haklı buldum. Kafanıza takmaya değer bir durum yok, boşverin..
İnsanların söylediklerini ve yaptıklarını dert ederek kendimizi çok yıpratıyoruz, elde değil ama maalesef yapıyoruz.
Takmamaya çalışın..

Hala bluz istemeyi kıskançlıkla bir tutanlar var. Bir de üşenmeyip son giriş saatime bakmışlar.

Ben ve arkadaş çevrem birimizde bir şey beğenirsek al senin olsun, ya da sana da alayım hep yaparız. Ay aynısını istedi çok kıskanç diye de asla düşünmem. Umurumda olmaz yani, o kıskançlık siz ve sizin gibi düşünen insanlara mahsus bir şey galiba. Giysin ne olacak. Neden ondan istemedim? O kadar samimi değildik, ona soramadım.

Yemeği siz yaptıysanız belki pissiniz o yüzden yemek istememiştir diyen bayan, ben yemek yapmadım zaten.

Bir de mesleğinizi eleştirebilir, doktorların bile eleştirebilecek yönleri vardır tarzı bir şey yazılmış. Çok güldüm, ama millet olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup yorum yapmaya bayılırız.

Yorumları okuduktan sonra etrafımdaki insanlara şükrettim. Teşekkürler.

Ha bu arada yenge zaten rahat, evlerine gittiğimde ben hep yardım ederim, o bize geldiğinde de sadecec yer kalkar, ya da koklar, yemiycem, hani benim sütüm, sen benim süt içtiğimi bilmiyor musun diye de kocasını azarlar falan. Oldukça uzağız biz, merak etmeyin.
Şu yazdıklarınızı okuyunca da kendi çevreme özellikle de görümcem için binlerce şükür olsun Allaha dedim içimden :dua::dua::dua:

Sen yengene fena kafayı takmışın

Görümcem neden benim aldığım şeylere gözünü dikip ister? Kıskançlığından. Ay en nefret ettiğim insan tipi. Bi de her şeyi böyle ister misiniz? Belki parası yok.
Ne tuhafsınız. Bu arada hem görümceyim hem de yengeyim.

Görümcem neden benim aldığım şeylere gözünü dikip ister? Kıskançlığından. Ay en nefret ettiğim insan tipi. Bi de her şeyi böyle ister misiniz? Belki parası yok.
Ne tuhafsınız. Bu arada hem görümceyim hem de yengeyim.
bunu demeyecektiniz şimdi de nasıl parası yok şuna şu kadar harcar bunu alır ne gereksiz vs gibi yorumlarla yine güyaaaa savunmaya geçecek :olamaz: Sanki parasını harcarken de ona sorması gerekiyormuş gibi
olay istemesi de değil bence
benim mesela hoşuma gider bendeki birşeyi görümcem beğenirse o istemeden gider alırım ama beğenip de eşime söylerse bunu gıcık olurum bana niye söylemiyor benden neden istemiyor diye sinsi bir hareket bana göre

Görümcem yok ama eltim benim kullandığım orijinal parfümün çakmasını almış ve ben her sıktığımda “Benim parfümden sıkmışsın CitirTurtam” diyor ortamlarda:KK53:

Kıyafet olsa hiç tınlamam ama benim özenle kullandığım kokunun aynısını kullanması ve sanki ben ondan özenip almışım gibi yansıtması soğuma sebebi:işsiz:

Hem gelin hem de görümceyim.
Paylaşımınıza yorumum şu:
Ya sizin gerçekten derdiniz yok yengeye taktınız ya da aile ilişkileriniz değişik.
Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?
İşiniz mi yok? Anlamadım.
Yılda bir hafta on gün gördüğüm kişiler için gündem oluşturup konu açmaya üşenirim.
Not: Tüm yorumları ve cevaplarınızı okudum çıkardığım sonuç; sizi kırmak istemem ama eleştiriye kapalı, dediğim dedik bir kişilik yapınız var. Bu kişilik yapısında ısrar ederseniz hayat sizi çok yorar.

"bunu demeyecektiniz şimdi de nasıl parası yok şuna şu kadar harcar bunu alır ne gereksiz vs gibi yorumlarla yine güyaaaa savunmaya geçecek :olamaz: Sanki parasını harcarken de ona sorması gerekiyormuş gibi"

Ne kadar saçma bir yorum!!!!Sizin etrafınızdaki insanlar demek ki böyle diyor. Parasını ödediğimi söylememe gerek var mı? Ben kimseye hak geçirmem. 5 lirada olsa kendi kardeşime veririm. Onlar benden özelikleri bir şeyler olursa sarıp sarmalarım hemen götürürüm. Sizin gibi hani parası diye peşine düşmem. Ha diyelim vermedim, 10 lira çok bir para mı? 10 liralık bluzla onu zarara uğrattıysam ona yaptığım maddi yardımları hesaplayayım hemen:))) Umarım kendiniz gibi iki kuruşun hesabını yapan insanlarla karşılaşırsınız.

10 yıl önceki olayı hatırlamamaın sebebi en son görüşmemizde üstümüzde aynı desen var diye üstünü değiştirmesi. Ben olsam yapmazdım. Galiba burada ay kuyruğa girdiğim bir baktım Ayşe, Fatma, Süheyla'da var, hemen farklı rengini aldım diyenler Kraliyet ailesinden geliyor. O yüzden herkes farklı olmalı. Tek olmak istiyorsanız Royal House tasarımlarını sınırlı sayıda kişilere satıyor. Bir bana bir görümceme alayım olayı da olmaz, çok farklı olursunuz.

Ha biri de klasik eğitimli görünce yengesini küçük görmüş demiş, o da eğitimli. Kimseyi ezmedim. Anlamadığı işe yorum yapmasın dedim. Ama yazılanlardan anladığım kadarıyla yengeler her alanda doktorarını yapmış, bilgili kişilermiş, anlamadığı şeyleri de eleştirebilirler.

"Not: Tüm yorumları ve cevaplarınızı okudum çıkardığım sonuç; sizi kırmak istemem ama eleştiriye kapalı, dediğim dedik bir kişilik yapınız var. Bu kişilik yapısında ısrar ederseniz hayat sizi çok yorar."

Tüm yorumları okumamışsınız bence, bluz ile ilgili kısımları okuyup, eve gelip çöpünü möpünü toplamamasını, kocasını kendi ailesinden kıskanmasını görmezden gelmişsiniz ( ben evlerine gidince misafir moduna geçmiyorum, kimsenin evinde yapmıyorum). Demek ki size göre normal. Yakın zamanda görüşeceğiz tekrar gidip çok farklı bluzlar alayım da pişti olmayayım.

Ha bir de yenge olayı üstünden kişilik analizi yapmışsınız ama yanlış olmuş. Bu kafada bir tane yengem var, o yüzden yormuyor on tane olsa yorardı. Onun dışında bu kafa yapısına sahip arkadaşım bile yok. O yüzden yormuyor, içiniz rahat olsun.

Hem gelin hem görümce olarak ortada gelininizden kaynaklanan bir sorun göremedim.

Beğendiği bluzu kardeşinizin almamasından bile onu sorumlu tutmuşsunuz. Büyük ihtimalle, kardeşiniz eşinin başkalarıyla aynı giyinmeyi sevmediğini bildiğinden ve eşinin mutluluğunu düşündüğünden aynısını almamıştır ve eşinin bu durumdan haberi bile yoktur. Kardeşinizin eşine olan sevgisi ve düşünceliliği sizi rahatsız etmemeli. Kaldı ki gelininiz sizle aynı giyinmek istemese bile birşey diyemezsiniz.

Yemek meselesine gelince, diyette misin sorusu gayet normal bir soru. Muhabbet açmış kendince, ya da size yemek ikram etmek istemiş gibi görünüyor. Mesela misafirin ev sahiplerinin yemek planlarını bozması bana daha ayıp bir davranış gibi gelir. Asya yemeklerini sevmeyebilirsiniz, bunu kibar bir dille söylemenizi de anlarım ama evde yemek için ısrarcı olmak hiç hoş değil. Ev sahibinin dışardan ısmarla planını bozmuş oluyorsunuz. Ben abimlere -senede bir-gittiğimde pizza söylemişlerdi, gayet eğlenerek yemiştik. Önemli olan bir arada olabilmekti çünkü.

Son düzenleme:
Kardeşimin eşine olan ilgisi beni niye rahatsız etsin? Kardeşim bluzunu beğenmiş, nereden aldın gidip alayım demiş, o da aynısını gönderme demiş. Karısından habersiz bir şey yapmaz o. Benim garipsediğim nokta en son geldiğinde üstümüzdeki desenler benzer diye gidip üstündekini değiştirmesi ve rejim konusunu 10 yıldır sürekli söylemesi. Diyette olsaydım çoktan kilo vermiştim zaten.

Ben Asya yemeklerini sevmiyorum daha net nasıl söylenir? Evde olan misafire "sen Asya yemeklerini sevmiyorsun o zaman Asyalıları sevmiyorsun " denir mi? Ne alakası var? O zaman o bize geldiğinde yemeği koklayıp ittiğinde bende sen kocanın yöresini sevmiyorsun diyeyim.

Back
X