• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin benle ne alıp veremediği var?

Görümcem benden bluzumun aynısı istese,çok beğendiği için istediğini düşünür hoşlanırım.
Cidden istiyorsa,bulursam alırım.
Bulamazsam başka alırım.

Ama görümcem benim bluzumu eşimden istese almam.hatta aldırmam.
Evet yaparım bunu.
Ve bu hikayede de fesat olan ben olmam.

haberi vardır , nereden alması gerektiğini ona sormuştur, o da aynısından almasın demiştir. Bir daha istemedim zaten. İlk ve sondu. Sürekli yapmadım yahu.

Evet söyleyiş tarzı, tavırları hoş değil.
iyi de nasıl bu kadar eminsin
belki o bluz kardeşinin hediyesiydi ve nereden alındığını kardeşin biliyordu ve senin için almaya gittiğinde aynı bluzdan kalmamıştı ve seni kırmamak adına bi tane bluz gönderdi sana
azıcık iyiniyet bence zarar vermez
fazla art niyet arama

Yaş kac bilmiyorum ama ergen görümce tavırları gibi geldi bana.

Benim de abimin eşi ilginç ve kıskanç bir insandır.Öyle olduğunu bildiğim için ona göre davranırım.Mesela sizin bluz istemeniz hem de onunkinin aynısından bana saçma geldi.Hem huyunu biliyorsunuz , çok beğensem de istemezdim galiba.Bence sorun sizde.Sürekli abiyle yengeyi didikleyen görümce modeli gördüm sizi.Bir de bluzu kardeşim yolladı demişsiniz de kardeşinizle yengeniz artık bir çift , habersiz yollaması doğru değil ki bluz yengenizinkinin aynısıymış.

Bu arada "yenge" sözcüğü çok çirkin , tıpkı elti ve görümce gibi.

Yengenin yanında "kardeşim kardeşim" diye gıcık vermek için dolanırsan yengen de belki bu sahtelik ve yapmacıklıktan rahatsız oluyodur kıskançlıktan çok.Evlenene kadar ailede sallanmayan bazı erkeklerin gelinin yanında kıymete bindiğine çok şahit olmuşluğum var.Ki düşünün ben görümceyim ama yine de sizin gibi düşünmüyorum.Abimin eşi korkunç biri olmasına rağmen abimin eşi diye sesimizi çıkarmayız.Size de tavsiyem bu yönde.Kardeşini "gerçekten" seviyorsan evinin huzurunu kaçıran davranışlardan kaçın.Sevgi sadece sarılarak gösterilmez.

Her gelin gorumce samimi olmak zorunda mi?
Benim gorumcem benim kiyafetimin aynisini istese hos karsilamam, sanki baska kiyafet mi yok, neden illa aynisi..farkli sehirlerde bile olsaniz ayni zamanda ayni yerde giyme ihtimaliniz var.. diger sayfalari okumadim ama ilk mesajinizda sizin yengenizle bir alip veremediginiz var gibi duruyor:kahve:

Aynı bluzdan istemenize bende gıcık oldum :KK12: eşinin yanında size sarılmayabilir bende kıskanırım tamam kardeştir ama ne de olsa artık evlendi seven insan gözünden bile kıskanır bazen siz de az değilsiniz kızcağızın giydiği bluza kadar isteyip onu taklit ediyorsanız kız da hoşlanmaz mesafeli durmasını ister tabi ben gelinden yanayım :halay:
Siz ciddimisiniz:KK57:
Eşiniz sizin yanınızda kardeşine sarılamaz mı:KK57:
Kıskanır,surat mı edersiniz:olamaz:
Tersyüz edersek,ben erkek kardeşime eşimin yanında sarılacağım,bana ters ters bakacak,kıskanacak:tokat:
Onun pasaportunu eline vermeyeceğim ha:sopa:
Sevgiyi madde bağımlılığıyla karıştırıyorsunuz anlaşılan.
Kayınvalidemin kaç bayramdır beni bağrına basa basa karşılaması boşuna değil demekki,sizin gibi"sevdiğini kıskananlar"dan birkaçını tanımış olmalı:KK51:

Aynı bluzdan istemenize bende gıcık oldum :KK12: eşinin yanında size sarılmayabilir bende kıskanırım tamam kardeştir ama ne de olsa artık evlendi seven insan gözünden bile kıskanır bazen siz de az değilsiniz kızcağızın giydiği bluza kadar isteyip onu taklit ediyorsanız kız da hoşlanmaz mesafeli durmasını ister tabi ben gelinden yanayım :halay:
Siz ciddimisiniz:KK57:
Eşiniz sizin yanınızda kardeşine sarılamaz mı:KK57:
Kıskanır,surat mı edersiniz:olamaz:
Tersyüz edersek,ben erkek kardeşime eşimin yanında sarılacağım,bana ters ters bakacak,kıskanacak:tokat:
Onun pasaportunu eline vermeyeceğim ha:sopa:
Sevgiyi madde bağımlılığıyla karıştırıyorsunuz anlaşılan.
Kayınvalidemin kaç bayramdır beni bağrına basa basa karşılaması boşuna değil demekki,sizin gibi"sevdiğini kıskananlar"dan birkaçını tanımış olmalı:KK51:

Ben ilk tanıştığımızda kendisini çok severdim. Tüm derdimi anlatırdım. Ama vaktiyle söyledikleri batmaya başladı. Bluz yengemindi, çok güzeldi olamaz mı aynısından isteyemem mi? Farklı şehirdeyiz, pişti olma ihtimalimiz sıfır. Neresi kötü bunun?

Rejim olayı, yahu az istemekle rejim yapmanın ne alakası var? Her seferinde rejimde misin diye soruyor.

Bu arada ailecek koyun koyuna oturmuyoruz. Onlar yılda 10 günlüğüne geliyor, insan kardeşine, annesine babasına sarılmak istemez mi? Bozuluyor.
Ben gıcık olurum giydiğim kıyafetimden başkasında olunca yabancı bile olsa görünce bidaha giyesim gelmiyor yada aynı mahallede birinde gorduysem başka yere giderken giyerim o mahallede giymem belediye dagtms gbi. Çoğu zaman farklı olsn diye netten alırım. Kadın da sevmiyor demekki kiyafetinin aynısından baskasnda görmeyi. Bidaha aynısından istemezsinz olur biter.

Ben gıcık olurum giydiğim kıyafetimden başkasında olunca yabancı bile olsa görünce bidaha giyesim gelmiyor yada aynı mahallede birinde gorduysem başka yere giderken giyerim o mahallede giymem belediye dagtms gbi. Çoğu zaman farklı olsn diye netten alırım. Kadın da sevmiyor demekki kiyafetinin aynısından baskasnda görmeyi. Bidaha aynısından istemezsinz olur biter.
Onu ben de sevmem doğrusu,bir ara yemek takımında kampanya vardı çeyiz mağazasında,günlük için alacaktım,gittim ki,Ayla,Leyla,Süheyla kuyrukta:D
Oo herkese gidince aynısını göreceğim,bıkarım bir kere dedim,çıktım mağazadan:)

Yengeyi rahat bırakın. Abiniz de sizin davranışlarınız yüzünden sarılmıyordur.

Hala bluz istemeyi kıskançlıkla bir tutanlar var. Bir de üşenmeyip son giriş saatime bakmışlar.

Ben ve arkadaş çevrem birimizde bir şey beğenirsek al senin olsun, ya da sana da alayım hep yaparız. Ay aynısını istedi çok kıskanç diye de asla düşünmem. Umurumda olmaz yani, o kıskançlık siz ve sizin gibi düşünen insanlara mahsus bir şey galiba. Giysin ne olacak. Neden ondan istemedim? O kadar samimi değildik, ona soramadım.

Yemeği siz yaptıysanız belki pissiniz o yüzden yemek istememiştir diyen bayan, ben yemek yapmadım zaten.

Bir de mesleğinizi eleştirebilir, doktorların bile eleştirebilecek yönleri vardır tarzı bir şey yazılmış. Çok güldüm, ama millet olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup yorum yapmaya bayılırız.

Yorumları okuduktan sonra etrafımdaki insanlara şükrettim. Teşekkürler.

Ha bu arada yenge zaten rahat, evlerine gittiğimde ben hep yardım ederim, o bize geldiğinde de sadecec yer kalkar, ya da koklar, yemiycem, hani benim sütüm, sen benim süt içtiğimi bilmiyor musun diye de kocasını azarlar falan. Oldukça uzağız biz, merak etmeyin.

Yengenizi bilmem de sizin yengenize olan eleştirileriniz tuhaf.
Ailecek bir aradayken sarılmaya çekinmek ne alaka?
Herkes koyun koyuna mı oluyor ki? :KK53:
Pilavdan az yiyene rejimde misin diye sormakta dünyanın en normal şeyi, çekememezlikle ne alakası var? :KK51:
Çok saçma şeyleri dert etmişsiniz, sizin yengenizle ne alıp veremediğiniz var acaba? :KK14:
Oh ya tek ben mi böyle düşünüyorum demiştim ağzınıza sağlık :)ne bu Gelinlerin her yaptığı batması olayı acaba ...

Back
X