Yengemin bu tembelliğinden sıkıdım artık

Reyhan_98_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
213
121
103
27
Yengem 26 yaşında bende aynı. Yaşıtız. Gayet iyi anlaşıyoruz. Önceden yardım ediyordu aslında ama nedense son bir kaç aydır hatta bu son zamanda ne sofra kurmaya ne kaldırmaya asla etmiyor. Aramızda hiç ne kavga oldu ne bir laf sokma hiçbişi olmadı ki gıcıklığına yapıyor desem. Kahvaltı ediyoruz kesinlikle yardım etmiyor hatta bu sabah masayı silmiş sadece onun pisliği bile masanın üstünde duruyordu. Annemde dizi ağrıya ağrıya balkonu süpürüyordu. Baktım elinde telefon Instagram da geziyor.Bende mutfağı topladım bitti bırak ben yaparım dedim. Sonuçta annem bir sürü sağlık sorunu var. Ha artık bende onun evinde hiçbişeye yardım etmiyorum tabiki bunun rövanşı olucak.

Yengeniz niye hep sizde? Herkes kendi evini temizlesin su is gordurtme sevdasi bitsin artık.

Size misafirliğe mi gelmiş ? Çocuğu var mı

Aynı evin içinde mi kalıyorsunuz? Söyleyin direkt

Son cümleye kadar kalp krizi geçiriyordum, aynı evde yaşıyorsunuz sandım. Kimse misafir gittiği evde iş yapmak zorunda değil, siz de ona gittiğinizde yapmayın o zaman. Annenize geçmiş olsun da yengeniz niye gelip sizin evinizi süpürsün. Her an cam sildirecek gibi bir haliniz de var

Dinen kadin kendi evinde bile temizlik yapmak zorunda degil neden kayinvalide evinde yapsin?? Hele ki misafirken bende cok el sürmem eger kayınvalide fazla yasli vs birsey degilse herkes kendi anne babasina bakmakla yükümlü bizim toplumda neden gelin köle olacak zihjiyeti var hoslanmiyorsaniz evinize davet etmeyin gidip gelmeyin bayramdan bayrama. Görüşün yeter

Yaşamıyormuş ama sık bunlardaymış onu anladım
Misafirlikte isteyen yardım eder isteyen etmez
Sende onda yardım etmezsin.Evinizi temizlemek zorunda değil herkes kendi evini temizlese sorun çıkmayacak aslında.
Misafir gibi gittiysen yapmazsın ama sürekli bunların evindeyse ne biliyim bir şeyin ucundan da tutar insan en azından sofra toplar, bulaşık makinesine koyar bulaşıkları. KV hasta balkon yıkıyor, yardım etmek istemiyorsa kalkar "bana müsade evde işim var " der gider bari yani hasta kadın iş yapıyorken karşısında oturup instagramda da gezilmez.

Sonunda beni anlayan birisi. Ayrı yaşıyoruz. Altlı üstlü oturuyoruz ama hep beraber edilen bir kahvaltı. Hep beraber oturulan bir sofra sonuçta. Kimsenin eline yapışmıyor bi tabak tutmakla.

Ablacım ne kölesi ne diyorsun çıldırıyorum şuradaki kadınların çarpıtmasındanmya Allah kocanıza sabır versin

Eğer sürekli gittiğin yerse artık misafir değil evden sayılırsın
Yediğini içtiğini kaldırır temizlersin en azından
Bende tembel üşengeç insanı sevmiyorum ya
Yediğin içtiğin yaptığın yeri eşinin annesi mi temizlesin ya
Gidip komşuya 2 saat oturup gelmiyorsun
Orası bi nevi evin evdensin o evden evlisin
Ayıp ya
Problemli isen gidip gelme ama yok yiyecek içecek biri hizmetimi görecek evim temiz kalacak
Valla pencereden atarım

Ay ne sürekli sizde kahvaltı falan ediyor gitsin kendi evinde etsin ya beraber yaşıyorsunuz sandım. Herkes kendi evinde yapsın günlük yemeklerini. Sürekli geliyorsa yapmak zorunda. Misafirsem ben de yapmazdım.
Sürekli bizde. Haftada iki üç sefer gelir bazen akşam yemekleri de bizle yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…