Yengemin bu tembelliğinden sıkıdım artık

O zaman mesafe koymalısıniz niye sürekli sizdeler rahatina geliyor onun da yemek yapmamak hazir gelip yiyip icip yan gelip yatiyor

Neden Sizdeler?

Birlikte yaşıyorsanız yol verin gitsinler yoksa tüm işi siz yaparsınız.

Belli ki gitmek için yol yapıyor prenses..

İnsanlar kendi evinde yiyip içse arada nadir gelip gitse bu sorunlar olmaz beraber yeme içme işinin sıklığını azaltmak lazım .Fakat bakalım yengeniz kendi isteği ilemi geliyor bu önemli bence .Sizde yapmayın istenen şeyleri otursun evinde yapsın canı ne istiyorsa bir şekilde güzelce konusuo tatsızlık olmadan bunu halledebilirsiniz aranızda

Kocan o kadar arkandaymış ki buralara sarmışsın
Ama bak senin uslubun cok kotu. Belki yengene de bu sekilde yaklasiyosan kadin gicik olmus olabilir. Biraz sakin ol canim. Insanlarin oyle kocalariyla, aileleriyle ilgili bu sekilde yorumlar yapilmaz. Sonra o da sana baska bisey der bak kotu hissedersin. Ornek verdirtme bana simdi. Kalbini kirmak istemiyorum.

Kusura bakmasın kimse de bana burda soru sordum diye kimseyi zorbalayamaz.

Boş boş konuşmandan anlaşılıyor düşünecek başka için yok demekki başkalarının derdini dert edinmişsin
Kimsenin derdini dert edinecek kadar salak degilim cok şükür hem sinir koymayin hem hizmet bekleyin bos bos konusma dedigin sey Allahin emri bos olan sensin ki bilmiyorsun sacma sapan lackalastirip aile iliskilerinizi oturup ağlamayın yarin gelin oldugunda anlarsin tatlım egriyi doğruyu

Ben yengemle asla tartışmadım. Asla ne laf soktum hiçbişiy olmadı. Yoksa anlam verebilirdim. Ben burda bunu sordum diye kimse ağzına gelenide sayamaz sayarsa alır cevabını

Kusura bakmasın kimse de bana burda soru sordum diye kimseyi zorbalayamaz.
Zorbalama filan yok, sakin ol. Insanlar fikirlerini belirtiyolar. Zorbalandigini dusunuyosan da boyle insanlara catarak uste cikamazsin. Biraz cool ol, agirbasli cevap ver karsindakini oyle utandir. Bu sekilde hep kaybeden sen olursun bak abla tavsiyesi.

Üslup denen şey onlar içinde geçerli. Aşağılar gibi cevaplar yerine tavrımın yanlış olduğunu söylemekte bi olgunluk göstergesi. Herkes ağzını açınca insan profesörü. Bi ben kötüyüm herkes Evliya mı anlamadım

Yooo gayet sipariş veriyor patates kızartta geliyorum şunu yap geliyorum demeyi biliyor. Ben yardım etmiyor demekte haksız mıyım ? Restorana gelir gibi. Hazır sofraya oturmayı biliyor.
Anneniz mi çağırıyor ya da abiniz mi git beraber ye diyor? Eğer böyle değilse ve evinde yapmaya üşendiği için devamlı sizdeyse sofra hazırlamayın. Ben aç değilim sen istersen kendine göre yap diyin ya da ben erken yaptım kahvaltı diyin. Madem altlı üstlüsünüz siz gidin emrivaki yapın. Görümcelere kızıyoruz tamam da yengeler de haddini bilsin. Ne yani her gün milletin evine gidip yiyip içmek, yediğin tabağı bile kaldırmamak ayıp değil mi? Haftanın 2-3 günü kahvaltıya akşam yemeğine gelen biri misafir değil bana göre. Tavır koymakta haklısınız, misafire can kurban ama bu kadın sizi keriz bellemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…