- 1 Mart 2014
- 644
- 1.400
- 313
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Kocan o kadar arkandaymış ki buralara sarmışsınKocam gayet soylediklerimin arkasinda dinen bile böyle olunca isinize gelmeyen sizsiniz
Yok be abla ne iş yapması. Yer içer odaya oturur.Peki abin is yapiyo mu? Sofra kaldirma, silme filan. Sonucta o da geliyo di mi yemege karisiyla?
BencedeBu kadar içli dışlı yaşanılan yerlerde yüz göz olmamak mümkün değil. Aile apartmanında yaşayıpta mutlu olan kimseyi görmedim.
O zaman mesafe koymalısıniz niye sürekli sizdeler rahatina geliyor onun da yemek yapmamak hazir gelip yiyip icip yan gelip yatiyorEvet sürekli bizde. Hafta da iki üç sefer kahvaltı ediyoruz. Akşam yemekleri de bazen bizde yenir. Hatta bazen kahvaltıya şunu yap geliyoruz der. Sipariş verir. Görümce olunca etiket vurmak herkese kolay geliyor. Bende evlenicem bi gün. Ama kırk yılda bir gelmiyorsun sürekli bizde
Neden onun icin de boyle bi baslik acmadin ki o zaman?Yok be abla ne iş yapması. Yer içer odaya oturur.
Neden Sizdeler?Yengem 26 yaşında bende aynı. Yaşıtız. Gayet iyi anlaşıyoruz. Önceden yardım ediyordu aslında ama nedense son bir kaç aydır hatta bu son zamanda ne sofra kurmaya ne kaldırmaya asla etmiyor. Aramızda hiç ne kavga oldu ne bir laf sokma hiçbişi olmadı ki gıcıklığına yapıyor desem. Kahvaltı ediyoruz kesinlikle yardım etmiyor hatta bu sabah masayı silmiş sadece onun pisliği bile masanın üstünde duruyordu. Annemde dizi ağrıya ağrıya balkonu süpürüyordu. Baktım elinde telefon Instagram da geziyor.Bende mutfağı topladım bitti bırak ben yaparım dedim. Sonuçta annem bir sürü sağlık sorunu var. Ha artık bende onun evinde hiçbişeye yardım etmiyorum tabiki bunun rövanşı olucak.
Evet arkamda sıkıldım geziyorum sitelerdeKocan o kadar arkandaymış ki buralara sarmışsın
Boş boş konuşmandan anlaşılıyor düşünecek başka için yok demekki başkalarının derdini dert edinmişsinEvet arkamda sıkıldım geziyorum sitelerdebenim yerime herkesi kocam hakliyor
Yok abla bizde oturmuyor altlı üstlü oturuyoruz.Neden Sizdeler?
Birlikte yaşıyorsanız yol verin gitsinler yoksa tüm işi siz yaparsınız.
Belli ki gitmek için yol yapıyor prenses..
Ama bak senin uslubun cok kotu. Belki yengene de bu sekilde yaklasiyosan kadin gicik olmus olabilir. Biraz sakin ol canim. Insanlarin oyle kocalariyla, aileleriyle ilgili bu sekilde yorumlar yapilmaz. Sonra o da sana baska bisey der bak kotu hissedersin. Ornek verdirtme bana simdi. Kalbini kirmak istemiyorum.Kocan o kadar arkandaymış ki buralara sarmışsın
Kusura bakmasın kimse de bana burda soru sordum diye kimseyi zorbalayamaz.Ama bak senin uslubun cok kotu. Belki yengene de bu sekilde yaklasiyosan kadin gicik olmus olabilir. Biraz sakin ol canim. Insanlarin oyle kocalariyla, aileleriyle ilgili bu sekilde yorumlar yapilmaz. Sonra o da sana baska bisey der bak kotu hissedersin. Ornek verdirtme bana simdi.
Kimsenin derdini dert edinecek kadar salak degilim cok şükür hem sinir koymayin hem hizmet bekleyin bos bos konusma dedigin sey Allahin emri bos olan sensin ki bilmiyorsun sacma sapan lackalastirip aile iliskilerinizi oturup ağlamayın yarin gelin oldugunda anlarsin tatlım egriyi doğruyuBoş boş konuşmandan anlaşılıyor düşünecek başka için yok demekki başkalarının derdini dert edinmişsin
Ben yengemle asla tartışmadım. Asla ne laf soktum hiçbişiy olmadı. Yoksa anlam verebilirdim. Ben burda bunu sordum diye kimse ağzına gelenide sayamaz sayarsa alır cevabınıAma bak senin uslubun cok kotu. Belki yengene de bu sekilde yaklasiyosan kadin gicik olmus olabilir. Biraz sakin ol canim. Insanlarin oyle kocalariyla, aileleriyle ilgili bu sekilde yorumlar yapilmaz. Sonra o da sana baska bisey der bak kotu hissedersin. Ornek verdirtme bana simdi. Kalbini kirmak istemiyorum.
O zaman misafir değil gayette yediğini toplayabilir. Yapmıyorsa söyleyin yapsın yine yapmıyorsa eve çağırmayın.Yok abla bizde oturmuyor altlı üstlü oturuyoruz.
Zorbalama filan yok, sakin ol. Insanlar fikirlerini belirtiyolar. Zorbalandigini dusunuyosan da boyle insanlara catarak uste cikamazsin. Biraz cool ol, agirbasli cevap ver karsindakini oyle utandir. Bu sekilde hep kaybeden sen olursun bak abla tavsiyesi.Kusura bakmasın kimse de bana burda soru sordum diye kimseyi zorbalayamaz.
Üslup denen şey onlar içinde geçerli. Aşağılar gibi cevaplar yerine tavrımın yanlış olduğunu söylemekte bi olgunluk göstergesi. Herkes ağzını açınca insan profesörü. Bi ben kötüyüm herkes Evliya mı anlamadımZorbalama filan yok, sakin ol. Insanlar fikirlerini belirtiyolar. Zorbalandigini dusunuyosan da boyle insanlara catarak uste cikamazsin. Biraz cool ol, agirbasli cevap ver karsindakini oyle utandir. Bu sekilde hep kaybeden sen olursun bak abla tavsiyesi.
Anneniz mi çağırıyor ya da abiniz mi git beraber ye diyor? Eğer böyle değilse ve evinde yapmaya üşendiği için devamlı sizdeyse sofra hazırlamayın. Ben aç değilim sen istersen kendine göre yap diyin ya da ben erken yaptım kahvaltı diyin. Madem altlı üstlüsünüz siz gidin emrivaki yapın. Görümcelere kızıyoruz tamam da yengeler de haddini bilsin. Ne yani her gün milletin evine gidip yiyip içmek, yediğin tabağı bile kaldırmamak ayıp değil mi? Haftanın 2-3 günü kahvaltıya akşam yemeğine gelen biri misafir değil bana göre. Tavır koymakta haklısınız, misafire can kurban ama bu kadın sizi keriz bellemiş.Yooo gayet sipariş veriyor patates kızartta geliyorum şunu yap geliyorum demeyi biliyor. Ben yardım etmiyor demekte haksız mıyım ? Restorana gelir gibi. Hazır sofraya oturmayı biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?