- 10 Ekim 2014
- 33.053
- 148.910
- 798
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Niye? Çok saçma, çağırmayın bukadar ya.Sürekli bizde. Haftada iki üç sefer gelir bazen akşam yemekleri de bizle yeniyor
Eğer sürekli gittiğin biriysen artık misafir değil evden sayılırsın
Yediğini içtiğini kaldırırsın en azından
Bende tembel üşengeç insanı sevmiyorum ya
Yediğin içtiğin yaptığın yeri eşinin annedi mi temizlesin ya
Gidip komşuya 2 saat oturup gelmiyorsun
Orası bi nevi evin evdensin o evden evlisin
Ayıp ya
Sürekli size geliyorsa yapmak zorunda
Evet sürekli bizde. Hafta da iki üç sefer kahvaltı ediyoruz. Akşam yemekleri de bazen bizde yenir. Hatta bazen kahvaltıya şunu yap geliyoruz der. Sipariş verir. Görümce olunca etiket vurmak herkese kolay geliyor. Bende evlenicem bi gün. Ama kırk yılda bir gelmiyorsun sürekli bizdeBirlikte kahvalti yapmayin o zaman herkes evinde yesin.
Tamam canım bu köeliğe girmiyorsa evlenince 7 24 gidip "yardimcı" olursun evi temizlemeye sonra da gelip ağlarsın burda kv evini temizletiyor durmadanAblacım ne kölesi ne diyorsun çıldırıyorum şuradaki kadınların çarpıtmasındanmya Allah kocanıza sabır versin
Sen de yapmazsın olur biter benim konuma gelipte ağlamaTam
Tamam canım bu köeliğe girmiyorsa evlenince 7 24 gidip "yardimcı" olursun evi temizlemeye sonra da gelip ağlarsın burda kv evini temizletiyor durmadan
Bu insanlar sizin gibiler yuzunden stres oluyorlar. Evlerine, yuvalarina zarar veriyorsunuz. Siz de kadinsinjz. Bi yerde kendinizle oynuyorsunuz bilin istedim. Az yeyin temizlik icin yardimci tutun. Tutamiyorsaniz kendi evinizi kendiniz temizleyin.Yengem 26 yaşında bende aynı. Yaşıtız. Gayet iyi anlaşıyoruz. Önceden yardım ediyordu aslında ama nedense son bir kaç aydır hatta bu son zamanda ne sofra kurmaya ne kaldırmaya asla etmiyor. Aramızda hiç ne kavga oldu ne bir laf sokma hiçbişi olmadı ki gıcıklığına yapıyor desem. Kahvaltı ediyoruz kesinlikle yardım etmiyor hatta bu sabah masayı silmiş sadece onun pisliği bile masanın üstünde duruyordu. Annemde dizi ağrıya ağrıya balkonu süpürüyordu. Baktım elinde telefon Instagram da geziyor.Bende mutfağı topladım bitti bırak ben yaparım dedim. Sonuçta annem bir sürü sağlık sorunu var. Ha artık bende onun evinde hiçbişeye yardım etmiyorum tabiki bunun rövanşı olucak.
Puhahahahahahah. Aynen kanka bu zamana kadar yuva yıkma mesleğini üstlendim. Sipariş verip kahvaltıya gelmeyi biliyorsunuz bi tabak tutmaktan acizler siziBu insanlar sizin gibiler yuzunden stres oluyorlar. Evlerine, yuvalarina zarar veriyorsunuz. Siz de kadinsinjz. Bi yerde kendinizle oynuyorsunuz bilin istedim. Az yeyin temizlik icin yardimci tutun. Tutamiyorsaniz kendi evinizi kendiniz temizleyin.
Evet haklısınız. Bakın benim kadar tembel gelin yoktur ama gittiğim Kv evinde misafir gibi oturmam. Sofrayı kurmaya yardım eder, sofrayı kaldırır bulaşık makinesini doldururum. ocağı ve tezgahı silerim. (Bunlar kendi evimde de yaptığım şeyler) Temizlik yapmam çünkü kendi evimde de temizlik yapmam. Görümcemin evinde de aynıyımdır. Görümcem geldiyse KV evine ben de oradaysam yine yaparım ama genelde görümcem de benden önce bunlara el atar, ben de yan geçip oturmam (ayıp gelir) yine yardım ederim ama siz evde çok hamarat davranıyorsanız o da görümcem yapar / yapıyor zaten deyip gevşek gevşek oturuyor olabilir.Sonunda beni anlayan birisi. Ayrı yaşıyoruz. Altlı üstlü oturuyoruz ama hep beraber edilen bir kahvaltı. Hep beraber oturulan bir sofra sonuçta. Kimsenin eline yapışmıyor bi tabak tutmakla.
AlmayınEvet sürekli bizde. Hafta da iki üç sefer kahvaltı ediyoruz. Akşam yemekleri de bazen bizde yenir. Hatta bazen kahvaltıya şunu yap geliyoruz der. Sipariş verir. Görümce olunca etiket vurmak herkese kolay geliyor. Bende evlenicem bi gün. Ama kırk yılda bir gelmiyorsun sürekli bizde
Zorunuza gidiyorsa neden buraya fikir soruyorsunuz. Herkes sizinle ayni zihniyette olmak zorunda mi?Puhahahahahahah. Aynen kanka bu zamana kadar yuva yıkma mesleğini üstlendim. Sipariş verip kahvaltıya gelmeyi biliyorsunuz bi tabak tutmaktan acizler sizi
Yooo gayet sipariş veriyor patates kızartta geliyorum şunu yap geliyorum demeyi biliyor. Ben yardım etmiyor demekte haksız mıyım ? Restorana gelir gibi. Hazır sofraya oturmayı biliyor.Eminim çok da gelmek istemiyordur birde ondan dinlemek lazım siz evlenince aynısını yaşarsanız anlarsınız onu ancak.Kocasinin hatrina geliyordur .Bence bu kadar sık görüşmek hiç iyi değil.Herseyin fazlası zarar.İnsan illaki birbirine batar .Bu sizin görümce onun yenge olması ile alakalı değil.Bence insanlar arada özleyince görüşmeli .O da garipmis dertsiz başına dert arıyor kayınvalide evinden daha çok gideceği arkadaşı falan yokmu?
Ben herkesi aynı fikirde olmaya zorlamıyorum. Senin beni zorbalamana izin vermiyorum. Fikir belirtmekle zorbalamak aynı şey değil.Zorunuza gidiyorsa neden buraya fikir soruyorsunuz. Herkes sizinle ayni zihniyette olmak zorunda mi?
Çok teşekkür ederim abla sağol ya. Millet fikrini söylemekle zorbalamayı aynı şey sanıyor. Ne demek istediğimi anlayan bi sensin. Kimseye camları sildirmiyoruz. Kimseye evin işini yıkmıyorum. Sadece hep beraber oturuyoruz her seferinde pisliğini bana bırakması zoruma gidiyor. Ben topluyorum diye gebermiyorum ama o bi tabağı makineye koymakla bi masayı sıyırmakla da gebermezEvet haklısınız. Bakın benim kadar tembel gelin yoktur ama gittiğim Kv evinde misafir gibi oturmam. Sofrayı kurmaya yardım eder, sofrayı kaldırır bulaşık makinesini doldururum. ocağı ve tezgahı silerim. (Bunlar kendi evimde de yaptığım şeyler) Temizlik yapmam çünkü kendi evimde de temizlik yapmam. Görümcemin evinde de aynıyımdır. Görümcem geldiyse KV evine ben de oradaysam yine yaparım ama genelde görümcem de benden önce bunlara el atar, ben de yan geçip oturmam (ayıp gelir) yine yardım ederim ama siz evde çok hamarat davranıyorsanız o da görümcem yapar / yapıyor zaten deyip gevşek gevşek oturuyor olabilir.
Kocam gayet soylediklerimin arkasinda dinen bile böyle olunca isinize gelmeyen sizsinizAblacım ne kölesi ne diyorsun çıldırıyorum şuradaki kadınların çarpıtmasındanmya Allah kocanıza sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?