- 5 Ekim 2020
- 14.592
- 39.884
- 548
- 36
Bak ne güzel yüz göz olmadan hallediyorsunuz. Büyükler karışıyor işte. İstediğimiz kadar uyaralım anlamıyorlar![]()
Kayınvalidem de yumuşak başlıdır ben de öyleyim. Taraflardan biri inatçı olursa sorun çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ne güzel yüz göz olmadan hallediyorsunuz. Büyükler karışıyor işte. İstediğimiz kadar uyaralım anlamıyorlar![]()
Katip ramazan ayına denk gelmeseydi tüm aileyi engelleyecektimBelki onu da abin attı ne biliyorsun? Onlarda huy bu sonuçta.![]()
Benimkiler değil mesela. Görümcem ve kayınvalidem gerilim hattı gibi dokunursan çarpılırsın. Dün hanımefendiye hamburger aldık bu ne yemem ben bunu diye bir de azar işittikKayınvalidem de yumuşak başlıdır ben de öyleyim. Taraflardan biri inatçı olursa sorun çıkar![]()
O nasıl bir kadın ya, bu nasıl bir değersizlik duygusu?Belli ki çocukluğu kötü geçmiş.Canım biz senle bunları sonra konuşuruz diye gülüp peşine yengeni ara sen diye mesaj geldi tabikide yengem yazdı. Abime söyledim bi sorunu olduğunda seninle değil bizimle konuşsun abi çözelim dedim yapamıyor bastırılmış söyleyemiyor patlıyor dedi. Sonra beni silince de abime bak işte bak sen söylemedin beni aramadılar yazmadılar bende sildim yine beceremedin diye manipule etmiş. Abim napıcağımı şaşırdım Allah rızası için kapatın konuyu normal devam edin sen akıllısın olgunsun abicim söz verdi birdaha olmayacak deyince unuttuk gitti Katip.
Ben çok sabırlıyımdır. Dün görümceme maç izlemeye gittik dışardaymış yemek söyledik hem bize hem onlara. O gelince geldi yemekler bırak teşekkürü “ ee kolam, patatesiö hani, ayy soğuk bu” diye söylendi. soğan yemiyormuş bu ne bana bunumu aldınız dedi. Eşi de çıkar ye soğanı öf sende köfte işte dedi. Yemem dedi öyle gitti suratsız oturdu. Evet saygısızlık mesala ama bakın eş ailesi saydıramam küfür edemem sövemem ki ? Yemezsen yeme terbiyesiz diyemem ki. Uslupsuzluk yapamam ki. O onun huyu ve ben de mesafeli davranıyorum ya da ben mi fazla iyiyim bilmiyorum.
Yanlış düşündünüz. Yengel bizi beklemiş ve gitmediğimiz için üzüldüğünü söyleyip beni aradı. Yaşananlardan ötürü mahçupmuş bana hediye almış. Anneme de aynı şekilde zor günlerden geçtiği için yaptıklarından ve söylediklerinden pişmanlık duymuş. Abim keşke gelseydiniz toparlanması ve unutlması için çok istiyordu yengen dedi. tabi ben hasta olduğum için gidemediğimi söyledim. Kurbanda biz gelicez halası bak kıyafetlerini giydirdim diye resim atıyor yengem. Sandığınız gibi canavar değiliz.
Benimkiler değil mesela. Görümcem ve kayınvalidem gerilim hattı gibi dokunursan çarpılırsın. Dün hanımefendiye hamburger aldık bu ne yemem ben bunu diye bir de azar işittikkayınvalidem hele misafirliğe giderken benim eve uğramadan gelmem gerektiğine kadar karışır. Eğlenceli değilsem dürter noldu sana diye sanki sırıtmak zorundayım
geçinip gidiyoruz bi ben laf söylüyorum bi onlar napıyım saydırmalı ses atsam çözülcek mi
![]()
Hayır yok ben yengemi anlıyorum zaten uslubunu doğru bulmuyorum:)Çocuk var mı bilmiyorum ama Allah kolaylık versin şimdiden. Gelini belki o zaman anlarsınız![]()
Bunu gerçekten içten gelerek söylediğini ve yaptığını mı düşünüyorsunuz? Tamamen kocasını susturmak amaçlı.Sorun yok ki zaten. Fakat yanıldınız. Yengem hatasını telafi etmek için hediyeler almış abime mahçup olduğunu bizi sevdiğini lohusalıktan olayları büyüttüğünü söylemiş. Gitseydik daha iyi olucaktı yani :)
Benim yasadigim kayinvalide terprunden sonra su yazik yengeni rahat birak ruh hasta misin nesiniz gorusmeyin kadinla yok benden ozur dilesin kadina lohusaligini yasatmamissin allahta sana yasatmasinAllem ettiniz kallem ettiniz, yengeyle abiyi kavga ettirdiniz değil mi? Şu karı koca sizin ve annenizin böyle kavga çıkarması yüzünden yıllarca bekleyip kucaklarına aldıkları bebeklerinin heycanını, mutluluğunu yaşayamadı. Yinede yenge gelmiş sizden özür dilemiş.
Eski konunuzda sürekli eksik bilgiler yazıp, daha önceleri kardeş gibi gördüğünüz yengeyi bir anda inanılmaz kötülemiştiniz. Size bile sırf bayramda istediği yere gitmediğiniz zaman ne kadar söylemen, o kadar ses kaydı atan annenizin yengeye tek kelime etmediğini savunup durdunuz.
Yengeyle abiyi kavga ettirmeye ne gerek vardı? İnsanlar burada sana abinle kalma konusunu açma, onlarda kalma dedi, "bu seferde kendi kocamın ailesi bir şeyler der yapar" gibi şeyler yazdın. Zaten bebekleri küçük, kendi düzenleri var, ne bu ısrar illa bayramda annemle gidecez kalacaz gidecez.
Yazık ya gerçekten. İnsanların evinde huzur bırakmadınız. Birde konuyu sürekli tek taraflı anlatıp duruyorsunuz.
Kız siz neden yaşadığınız travmaların acısını benden çıkarıyorsunuz? Günah he.Benim yasadigim kayinvalide terprunden sonra su yazik yengeni rahat birak ruh hasta misin nesiniz gorusmeyin kadinla yok benden ozur dilesin kadina lohusaligini yasatmamissin allahta sana yasatmasin
Cunku gorumce teroru buda kadin lohusa haliyle senjnle mi ugrasicak bir evladin olsun anladrsin ben senin yengenw cok uzuluyorumKız siz neden yaşadığınız travmaların acısını benden çıkarıyorsunuz? Günah he.
Onu dedi bunu dedi bunu yapti sildi of mesafe koy siz istiyorsunuz ki sizin istedigini gibi davransin oyle olma o is isine gelmezse
Gelmezsin gitmezsin hem gelicem gidicem hem benim istedigim gibi davransin kadin aslinda size diyor ki sizi evimde istemiyorum illa bunu yuzunuze bagirsin mi haykirsin mi davranislari kavgasi bu neden bu kadar inat illa gidicez illa gidicez gitme cok iyi kardessen gidip gelmezsin biter gider
Konuyu tam okudun mu bu yorumu yaptın?Cunku gorumce teroru buda kadin lohusa haliyle senjnle mi ugrasicak bir evladin olsun anladrsin ben senin yengenw cok uzuluyorum
Kız dur ben senin görümcen değilim.Onu dedi bunu dedi bunu yapti sildi of mesafe koy siz istiyorsunuz ki sizin istedigini gibi davransin oyle olma o is isine gelmezse
Gelmezsin gitmezsin hem gelicem gidicem hem benim istedigim gibi davransin kadin aslinda size diyor ki sizi evimde istemiyorum illa bunu yuzunuze bagirsin mi haykirsin mi davranislari kavgasi bu neden bu kadar inat illa gidicez illa gidicez gitme cok iyi kardessen gidip gelmezsin biter gider
Beni görümcesiyle karıştırdı herhalde hızını alamadı.Konuyu tam okudun mu bu yorumu yaptın?
Ah silmesem ekran kaydı atıcam. Ee madem öyle diyip cevap yazmadık aramadık sormadık. Abimide haftada 1 yani. Beni yok sayıyorlar diye yemiş abimi. Sonra abim evde huzur kaçıyor yaz et ara dedi diye aradık yazdık bu seferde kardeşi yeğenimi paylaşınca kardeşine mesaj atmamışım yeğenimi paylaşmış nasıl yazmazmışım. Sildi beni kardeşleriYahu bence sakin olun konu öyle bir konu değil. Yemge ruh hastası. Yenge ısrarla çağırıyor. Konu sahibi zaten arayıp sormuyor bunun üzerine kocasının başının etini yemiş arayıp sormuyorlar diye.
Kız haksızdım demiş, bir daha olmayacak demiş (gelin) bayramda da çocuğuyla fotosunu atmış "ne zaman geliyorsunuz" diye. Yani kimse kimsenin yüzüne falan bağırmıyor gelmeyin diyekonu sahibş de zaten gitmedi.
Onceki konulari bileKonuyu tam okudun mu bu yorumu yaptın?