Bence bazı yorumların agresif olmasının nedeni kendi kayınvalidelerinden çeken gelinlerinlerin konudaki gelinle aşırı empati yapması

bence yenge baya manyak. Ruh hastasının yanına asla gitmem ben ama çoğu da gelini rahat bırakın demiş yukarıdaki sebepten ötürü
Arkadaşlar Türkiye herkesin herkese çok karıştığı ve bundan büyük bir haz aldığı bir ülke. 13 aylık kızım doğduğundan beri babaanneyi geçtik sokakta her gören kadının "bu çocuk üşüyor üstünü ört" demesiyle mücadele ediyorum

Türkiyede herkesin burnu herkesin içinde ama bir de aşırı üşüme ve üşümenin tüm kötülüklerin anası olma durumu var
Hepsine de cevabım "siz işinize bakın" "benim kızım üşümez" gibi gayet net, sınırlarım belirli cümlelerdi. Kimseye sesli mesajla hakaret küfür etmedim

bu normal bir davranış değil. Hadi diyelim konu sahibinin annesi kendisini masum göstermek için kendi yaptıklarını küçülterek anlatıyor, o zaman bu kadar hakaret ettiğin, evden kovduğun çok kötü kayınvalide beni arayıp sormuyor diye kocayı huzursuz etmezsin

bu resmen ruh hastalığı. Hoş bunun da abisinin yalanı olduğunu düşünen var ama o yalan bu abartı diye diye de bu kadar agresif yorum yapmanın alemi yok bence.
Fıkrayla bitireyim
"ÇOK YAŞAMANIN BİR SIRRI
Halk otobüsünde çocuğun birisi bir kese kağıdı dolusu can eriğini, yüzünü ekşilte ekşilte yemekle meşgulmüş. Yanında oturan yaşlı;
“-Evlat, hepsini birden yeme, midene dokunur, hasta olursun!” der. Çocuk;
“-Amca, biliyon mu, benim dedem 115 yıl yaşadı.”
deyince, yaşlı adam merakla sorar:
“-Çom mu erik yerdi?” Çocuk gülerek;
“-Yok amca, kimsenin işine karışmazdı!” der."