- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.845
- 123
Canım biz senle bunları sonra konuşuruz diye gülüp peşine yengeni ara sen diye mesaj geldi tabikide yengem yazdı. Abime söyledim bi sorunu olduğunda seninle değil bizimle konuşsun abi çözelim dedim yapamıyor bastırılmış söyleyemiyor patlıyor dedi. Sonra beni silince de abime bak işte bak sen söylemedin beni aramadılar yazmadılar bende sildim yine beceremedin diye manipule etmiş. Abim napıcağımı şaşırdım Allah rızası için kapatın konuyu normal devam edin sen akıllısın olgunsun abicim söz verdi birdaha olmayacak deyince unuttuk gitti Katip.
Ben çok sabırlıyımdır. Dün görümceme maç izlemeye gittik dışardaymış yemek söyledik hem bize hem onlara. O gelince geldi yemekler bırak teşekkürü “ ee kolam, patatesiö hani, ayy soğuk bu” diye söylendi. soğan yemiyormuş bu ne bana bunumu aldınız dedi. Eşi de çıkar ye soğanı öf sende köfte işte dedi. Yemem dedi öyle gitti suratsız oturdu. Evet saygısızlık mesala ama bakın eş ailesi saydıramam küfür edemem sövemem ki ? Yemezsen yeme terbiyesiz diyemem ki. Uslupsuzluk yapamam ki. O onun huyu ve ben de mesafeli davranıyorum ya da ben mi fazla iyiyim bilmiyorum.
Canım yengen hiçbir şekilde seninle ve ailenle asla muhattap olmuyor, iletişim kurmuyor farkında mısın? O mesajı atanın yengen olduğuna dair kendini kandırıyorsun. Kadın isterse görüşür konuşur. Size sürekli abin laf taşıyor, kendince eşini iyi göstermeye çalışıyor. Hediye alan kişi arar isterse. Ama aramıyor istemiyor. Mesafeli olmak istiyor, görüşmek istemiyor. Keşke bunu fark etsen.