• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle anlaşamıyoruz

Evet çünkü ilk defa böyle bir platforma girip fikir arıyorum. Hatta yukarıda bilmediğim için lisans diye yazdım demiştim halbuki daha öğrenciyim. Böyle şeyler yapacak insan değilim.
Yoo yapa da bilirsiniz
Böyle seyler yapan buraya gelen buraya kayıt olmak filan aşağılıklik mi ?
 
Evet hatta bu başlıkta da abim yalnız kalmama izin vermez demiş. Sadece ben ev var mı aileden kalan dedim ona yok dedi. Onun dışında aynı gibi. ama öteki başlıkta kızcağızın biraz üstüne gitmişler :KK43:



Evet sadece burda aileden kalma ev yok dedi o hariç çok benziyor
Zaten ben böyle şeyler yapacak insan değilim

Mesela bakın yanldikla lisansı isaretlemisim diye komik bir açıklama yapıp bağlantı kurmaya calismis, böylelikle anladım ki tabi ki o .


O olmasına eleştirim yok sadece merak ettim
 
Zaten ben böyle şeyler yapacak insan değilim

Mesela bakın yanldikla lisansı isaretlemisim diye komik bir açıklama yapıp bağlantı kurmaya calismis, böylelikle anladım ki tabi ki o .


O olmasına eleştirim yok sadece merak ettim
Hanımefendi evde zaten kötü birisi var birde sizin kötü fikirlerinizle uğraşamam ben o değilim o olsam o postun altına yorum atarım zaten.
 
Bugün abimle olan mesajlaşmalarını okudum. Artık eminim ki bu kadın kesinlikle iyi birisi degil. Amacı abimle aramızı bozmak ve abimin de ağzının içine bakıp aşkım aşkım demesi.
 
Bugün abimle olan mesajlaşmalarını okudum. Artık eminim ki bu kadın kesinlikle iyi birisi degil. Amacı abimle aramızı bozmak ve abimin de ağzının içine bakıp aşkım aşkım demesi.
Nasıl okuyorsun mesajlaşmaları ya? Insanların özel telini alıp okursan kavga etmeniz çok normal. Sınır ve saygı kalmamış evde. Umarım bir an önce okulumuz biter ve iş bulursunuz.
 
Ayni evde surekli dip dibe biriyle yasamak cok zor karsi taraf icin kendi kardesi bile olsa, sizin icin de yenge degil de abla bile olsa.
Elbette maas varsa yardimci olunur, siz de bunu bir nimet gibi gormemelisiniz bence, yani maas dedigimiz de ne kadardir yani.

Öte yandan bir evde birlikte yasiyorsak ev isi, cocuk vs varsa yine ayni sekilde ipin ucundan tutmanizi bekleyebilir.
Ablaniz da olsa bunu sizden bekleyebilirdi.
Burada onemli olan denge saglanabilmesi.

Cocuklara bagirmaya gelince hem dediginiz gibi odaya cekilmis hem de sacma sapan bir sebepten bagirmissaniz buna da kizabilir, bence cok normal.
Bu olay ozelinde bunu kardesim de yapsa ben kizardim.
Belki sizinle alakali degil direkt huyu boyledir ama karsilikli birbirinizin gozune batiyorsunuz bu net.

Sizin aranizda iletisim problemi var.
Siz beni hizmetci gibi goruyor diyorsunuz ama bence yenge de kendini oyle goruyor, herkes iyi niyetini kaybetmis birbirine karsi bu evde, herkes birbirinden iş beklerken de sinir küpü olup cikiyorsunuz karsilikli.

En iyisi herkesin kendi duzenini kurmasi.
 
Bugün abimle olan mesajlaşmalarını okudum. Artık eminim ki bu kadın kesinlikle iyi birisi degil. Amacı abimle aramızı bozmak ve abimin de ağzının içine bakıp aşkım aşkım demesi.
ne konuşmuş ? yolasım gelıyor şöyle kotu kalplı ınsanları. guzelım sen al abını karşına ben kararımı verdım burda ezılıyorum mutsuzum daha fazla kalmaycağım de. gir ilanlarda ara bak mutlaka eylul ayı vardır oda arkadaşı arayan kızlar vs kesın yaşadığın şehırde okullar da açıldı gelenler olmuştur . araştır önce . boyle yaşanmaz mecbur değilsin
 
Merhaba biraz uzun olabilir kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacım var.
21 yasında bir genç kızım. Abimin eşi yengemle anlaşamıyoruz. Ailemi uzun zaman önce kaybettim. Abilerle beraber yaşıyorum. Yengem çocuk dogurdu ama ikisi de canavar gibi sürekli bana terbiyesizce hareketler yapıyorlar en son dayanamayıp çocuğa kızdım yanımda arkadaşım varken beni azarladı. Çok zoruma gitti. Sizce tepkimi nasıl vermem gerek?
Merhaba öncelikle size sabırlar diliyorum.
Yengenizi karsınıza alarak yapıcı bir dille rahatsız olduğunuz hususları dile getirebilirsiniz.
 
Eski hayatım…Umarım işinizi gücünüzü bulup kurtulursunuz ordan…Şimdilik sanırım eliniz mahkum kurtulana kadar ne derse desin aldırmayın dayanın.
 
Konu eski ama yazmadan geçemeyeceğim. Annen baban hayatta değilse KYK yurdu her türlü çıkar ve ücretsiz olur tabi eğer ultra bir zenginlik yoksa. Kendimden biliyorum . Bende aynı durumdaydım 4 yıl KYK yurdunda ücretsiz kaldım. Burs ta öyle çıkar kredi değil burs. Konu sahibi umarım daha iyisindir. Yazmak istersen özelden de yazabilirsin. Aynı yoldan geçtim benim ki daha kötüydü ama geçti.
 
Ben de liseye giderken anne Baba mi kaybetmiştim. Üniversiteye başlayınca danışman hocama durumu anlatmıştım ve bana üniversite içinde part time iş ayarlamıştı. Ve hep çok destek olmuştu canım hocam. Siz de konusun eminim destek olurlar. Bir şekilde o evden kurtulun. Çok zor yaşadıklarımız çünkü aynılarını ben de yaşadım. Haftasonu akraba yanına gitsem afra tafra laf sokma. Sana senden başka dost yok bil. Herşey gönlünce olsun kalpten diliyorum 🙏🏾
 
Back
X