Yengemle hiç anlaşamıyoruz.Lütfen bana yardım edin!

Ben en çok kayınvalidenin nişanı ertelemene bozulmasına takıldım.kafayımı yemiş o kadın bu ne anlayışsızlık ayıp ya

Neden yengenin söylediklerini yaptıklarını çok takıyorsun ki. Neden onu hayatının uydusu olarak görüyorsun?

Hayatına bak. Nişanlınla ileride kuracağın hayata bak. Geçmişte yaşamak seni hep mutsuz eder.

Mutsuz edenleri çıkar hayatından.

Ve kendi evinde yaşa.

Hatta evlenince orda otur. Nişanlının maddi durumu elvermezse.

Boyle dusunme , ben bu konu sahibinin farkli uyeliklerini de tahmin ediyorum hatta baska bir uyenin konusunu okurken bu kizlarin hepsi ayni diye dusunmustim
Bence dalga gecmiyor ama 24 yasinda falan degil cok daha kucuk bir kiz ve gercekten ailesini kaybetti , akli karisik cok uzgun ve kendinde olmadigini dusunuyorum
Amaci bizleri kandirmak degil sadece icini dokmeye calisiyor yaptigi hatanin farkonda degil
Belki cok safca ve iyi niyetlisin diyeceksin ama tum kalbim bunun boyle oldugunu soyluyor nedense..
O yuzden sen yine de kaybetme guvenini , ailesini kaybetmis kucuk bir kizin Cehaletine ver

Bende senin gibi düşünüyorum çok çocuksu bir yanı var bu kızın onun haricinde kendini belli etmek istemiyor sanki hani birinin o olmasıni anlayacaklar gbi yanlış ifadeler kullanıyor çelişkili konuşuyor kimse anne babasını öldürecek kadar şizofren değildir ya

Bende senin gibi düşünüyorum çok çocuksu bir yanı var bu kızın onun haricinde kendini belli etmek istemiyor sanki hani birinin o olmasıni anlayacaklar gbi yanlış ifadeler kullanıyor çelişkili konuşuyor kimse anne babasını öldürecek kadar şizofren değildir ya
Tek boyle dusunen olmadigima sevindim

Tek boyle dusunen olmadigima sevindim

Çünkü bu dönemlerde insan hassas olabiliyor hele bir de cocuksa sonuçta yengesinin çocuklarını bu kdr kıskanması doğal ben 24 yaşındayım biri torununu severken iç geçirin annem de olsaydı diye ama bunu kelimelere bu şekilde dökmek çocukluk bence bir şans i daha hakediyor gibime geliyor benim Mune Mune

Arkadaşlar şuan çok üzgünüm.Şuan ki üzüntülerimi kelimelere dökmemin imkanı yok.

24 yaşındayım ve bir ay önce annemle babamı kaybettim trafik kazasında.Şuan da zor bir dönemdeyim tedavi görüyorum ve gerçekten bu hassas dönemde bana destek olmaları gereken akrabalarım köstek oluyorlar.En basit örneği de yengem.

Amcamı gerçekten çok seviyorum o bir şey istediğinde kıramam hemen yaparım o da bana karşı çok iyidir.Kafamı dağıtmam için elinden geleni yapar.Ama yengemle hiç anlaşamıyoruz.Öncelikle çok konuşkan bir yapısı var.Sürekli konuşur,ben de pek sevmem konuşmayı ama onun çok konuşuyor olması benim için hiç sorun değil.Tek sorun o sürekli yanımda kendi ailesiyle ilgili şeylerden bahsediyor,bunu iyi niyetle mi yapıyor bilemiyorum yani belki de kafam dağılsın diye beni eğlendirmeye çabalıyor olabilir ama o kadar seçenek varken inatla kendi ailesini anlatıyor bana.Ben de üzülüyorum ama gülümsüyorum zorla.

Bir de yengem kuzenlerime yani çocuklarına çok bağlı.Evet tabiki sevecek koruyacak ama gerçekten çocuklarının haklı haksız her hareketlerinden onları koruyor.Ben bıktım artık.Aynı apartmandayız ben babannem ve dedemlerle kalıyorum yengemgil direk karşımda oturuyorlar.Sürekli görüyorum bazen onlara geçiyoruz oturmaya özellikle o zamanlarda nefes alamayacak gibi oluyorum.Çok anlayışsızlar hepsi.Ve özellikle yengem öyle.Mesela yengem ölseydi annem yaşasaydı annem eminim ki kuzenlerime böyle davranmazdı.Gözlerinin önünde kendi ailesinden bahsetmezdi.

Çoook bunalıyorum,çook.Annem ve babamsız ömür geçmez ki..Hep hissediyorum eksikliklerini.Bir buraya anlatabiliyorum,bir de erkek arkadaşıma.Beni başka anlayan dinleyen yok ki.Nişan olucaktık onu da erteledik tabi ki doğru olan buydu.Sanırım annesi bu duruma bozulmuş.Bir de onlarla uğraşıyorum.Dünyanın en büyük acılarından birini yaşıyorum ve kimsenin beni alttan aldığı yok.Tersine özellikle yengem bir hata yapsa da yüzüne vursam diye bekliyor.Alttan alttan sevgilimle ilgili laf sokuyor,dışarı çıkıyoruz ona laf ediyor bu saatte olur mu diye.

Yahu biz evlenmeyi planlıyoruz,nişan düğün hepsinin tarihi belli?Neyin lafı sözü bu.Bıktım artık ondan,bu yaşıma geldim hala laf sokuyor bana.Cevap versem gidecek amcama bire bin katarak anlatacak ve amcamla aramıza soğukluk sokacak.

Yardım edin bana lütfen:KK57::KK43:

Öncelikle başınız sağolsun... Çok fazla muhattap olup canınızı sıkmayın. Zor bi süreçten geçiyorsunuz kimse kusurunuza bakmaz zaten. Rahat olun bide bunları düşünmeyin....

Bu konu neden hala acik? Insanlar gercek zannedip uzulerek yorum yapmaya devam ediyor Mune Mune bence konuyu kapatmalisiniz, insanlarin acilariyla dalga geciliyor :(

Basiniz sag olsun. Yeri dolmaz ekbet acisida tazevolur.
Yengene karsi cok dolusun. Yani farkinda misin bilmem ama onun varligi seni rahatsiz ediyor. Isye cocuklarina bagli ua da annem olmese yengem olse farkli olutdu
Bu cumlelerin altinda cok zor seyler var.
Yengenle minum görüş derim.
Bir de anne baba acina saygi duymayan kv dikkat et derim.

Back
X