Yengemle hiç anlaşamıyoruz.Lütfen bana yardım edin!

Dün gece actigi konu:

Bugun kardesler yok olmus :bicak:
Benim de tutarsızlığım oldu
Ölüm girdi hayatıma
Kolay değil

Ama olmayanı var etmedim bir gecede
En fazla tarih karıştırırım, duygumu hatırlayıp, ne dediğimi unuturum.

Ben şimdi salak gibi hissediyorum.

Hem de çok salak.

Kafa dağıtmak için geldiğim yer, beni bulandırdı.

Kendime üzüldüm, ne kolay kanıyorum hala

Ama yok artık diye bağırmak istiyorum iki gündür bu üye ve açtığı konuları okuyup kahroluyorum düşünüyorum hatta dün bir de kardeşim var dedi ah küçük yaşta o da annesiz babasiz kaldı diye iki kat daha üzüldüm

Fake mi şimdi ? Gerci kimse annesiz babasız kalmasın fake olsun sevinirim
Aynen, fake ise çok sevineceğim.

Dunkunu ben de yemistim, bugunku garip geldi ama uzatmadim.
Fake olsun da biseyi 40 kere dersen olurmus...
Bu üyenin konsunda dünden beri annesini babasını veya başka yakınını kaybeden kişiler geldi yaşadıkları o acilari kederleri tüm samimiyetleriyle anlattılar moral ve destek verdiler

Eger gerçek değilse Allah görsün !

Benim de tutarsızlığım oldu
Ölüm girdi hayatıma
Kolay değil

Ama olmayanı var etmedim bir gecede
En fazla tarih karıştırırım, duygumu hatırlayıp, ne dediğimi unuturum.

Ben şimdi salak gibi hissediyorum.

Hem de çok salak.

Kafa dağıtmak için geldiğim yer, beni bulandırdı.

Kendime üzüldüm, ne kolay kanıyorum hala
Kolay kanmıyorsunuz, bu konuyu okuyan herkes inandı sonuçta. Konu sahibi bir açık verene kadar kim anlayabilirdi ki? Var böyleleri, sorun sizde değil onlarda.

burbuk burbuk un yorumu dikkatimi çekti,diğer konusuna bakınca farkettim.
aslında konu sahibi bana birini hatırlattı.onlarca konusunda annesinin öldüğünü anltıp kendini bize acındıran ablacıklar diyen bir üye vardı.sonunda her şeyin yalan olduğu,hasta ruhlu biri olduğu anlaşılmıştı.

Konu sahibesi,
bu açtığınız 4. üyelik, bir daha gelirseniz tüm üyeliklerinizi ifşa ederim, insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok!
Bu konuyla aslında kendinizi ele verdiniz.

Hanımlar üyelik adına sizlerden özür dilerim, ölüm çok hassas olduğumuz bir konu, bir çoğumuz yakınlarımızı kaybettik, ölüm gibi bir acıyla duygularınızla oynanmasını istemezdim.

Kolay kanmıyorsunuz, bu konuyu okuyan herkes inandı sonuçta. Konu sahibi bir açık verene kadar kim anlayabilirdi ki? Var böyleleri, sorun sizde değil onlarda.
Ama ben mahremimi döktüm
Anne baba ölen konu başlığına girmem özellikle
Tazeleniyorum çünkü

Başlık üstte, yenge falan olunca okudum

Dayanamadım yazdım.

Annem ölünce hiç bir akraba orda tek başına yaşayan kız vardı, nasıl diye merak edip sormadı

Yani aynı şeyi yaşamışım, yazdım bilsin yalnız değil.

Bu benim acımın da alaya gelmesi

Zatzumanın tek iyi gecesini harcadılar

aa fake miymiş, oturdum yorum yapıyorum, üzüldüm de hani, ama şimdi de sevindim fake olduğuna:KK53::KK53::KK53:

Konu sahibesi,
bu açtığınız 4. üyelik, bir daha gelirseniz tüm üyeliklerinizi ifşa ederim, insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok!

Hanımlar üyelik adına sizlerden özür dilerim, ölüm çok hassas olduğumuz bir konu, bir çoğumuz yakınlarımızı kaybettik, ölüm gibi bir acıyla duygularınızla oynanmasını istemezdim.
Keşke diğerlerini de ifşa etseniz ölümle dalga geçen birisi ifşa olmalı rezil olmalı

Konu sahibesi,
bu açtığın 4. üyelik, bir daha gelirseniz tüm üyeliklerinizi ifşa ederim, insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok!
İnsanlar yazar yazsın
Ajan olsunlar

Salak olan benim.
Acımı koydum yazarken ortaya. Alay etmiş gitmiş.

İyi niyetim annemden sonra kırıntı kalmıştı,
Artık yok

Ama ben mahremimi döktüm
Anne baba ölen konu başlığına girmem özellikle
Tazeleniyorum çünkü

Başlık üstte, yenge falan olunca okudum

Dayanamadım yazdım.

Annem ölünce hiç bir akraba orda tek başına yaşayan kız vardı, nasıl diye merak edip sormadı

Yani aynı şeyi yaşamışım, yazdım bilsin yalnız değil.

Bu benim acımın da alaya gelmesi

Zatzumanın tek iyi gecesini harcadılar

Öyle düşünmeyin bence. Bu konuyu şu anda okuyan birçok kişi var, ileride de okuyacaklar. Aynı şeyleri yaşamış kişiler sizin yazdıklarınızla avunacak, yalnız olmadıklarını hissedecekler belki. Üzmeyin kendinizi bu yüzden.

Yok artik yahu sahte birseyler anlatacaksanda ne bileyim hayallerini yaz guzel seyler bahset sanki olmuş gibi neyse derim , insan yalandan anne babasini öldürür mü!! Yuh..baska da birsey diyemiyorum

Sevgilimin annesi çıplak konusu bile daha insaflıydı.:işsiz:
Anne-babayı öldürüp üstüne milleti ti'ye alan biri çok boş bir insan olsa gerek.

Basin sagolsun. Cok aci. Hem anne hem de baba. Belki boyle zamanlarda yani herkesten kacmak istedigin zamanlarda evinizde vakit gecirip nefes alabilirsin. Yengen ya da digerleri ayni aciyi yasamadiklari icin seni anlamazlar onlar gunluk rutin hayaylarina devam ederler. maslesef. Sanirim yalniz kalmalisin biraz.

Babayı bilmem de insan annesini kaybedince 50 yaş büyüyor hemde 50 yaş kuculuyor ben onu anladım ikisini aynı anda yaşıyorsun su bardak niye burda değilden laf arıyorsun biseyler olsun istiyorsun sanki 70 yasindaymissin gbi zaman geçmiyor boguluyorsun annen gözünün önünden gitmiyor son kez daha diyorsun son kez daha opeydim son kez daha sarilaydim affet beni bağırdım seni üzdüm affet diye ayaklarına kapansaydim diyorsun ama olmuyor mezarlığa gidip toprağıyla dertleşmek ten başka şey yok bol bol okumaktan başka çare yok. Yalnızsın kimse yok olsalar da yoklar sevgilin var şimdi yada nisanlin her neyse ilk başlarda onunla iyi olduğunu zannediyorsun zaman geçiyor yetmiyor tatlım annen aramıyor kızım napıyorsun diye sormuyor ya olmuyor hergun başka birini arayıp saatlerce konuşmak istiyorsun ama konuşmak istedgin kişi annen senin başını çeken saçını okşayan annen yok bir kez daha koyuyor artık esin yetmiyor geçtiğini yolda hatırlayıp ağlar oluyorsun. Eşine sımsıkı sarıldığında gececekmis olsa da geçmiyor artık onda da bir süre sonra anlatmiyorsun bir köşe de annene agliyorsun. He birde evlendikten sonrası var hamile kalırsın hastanede KV kalmak ister sen istemeyecek ben istemedim sağolsun eşim anlayışla karşıladı orası ayrı KV gönül koydu kimse sana anlayış felan göstermeye ek eğer esin saçma bir insan değil ise etrafında önceleri millet ailesinden konuşurken batacak ama sana kasten olan bir durum değil malesef ki senin anlamak istediğin o senin ailen yok çünkü...
Etrafında torunlarıyla ilgilenen ananeler göreceksin iç gecireceksin benim annem göremedi sevemedim diye ama insanlara gülüp maşallah diye orda kahkaha atacaksın yeri gelecek zamanla alisacaksin bunlara ağlattın gece gece ne dolmusum be.

Ahhh annem ahhh

İnsanlar yazar yazsın
Ajan olsunlar

Salak olan benim.
Acımı koydum yazarken ortaya. Alay etmiş gitmiş.

İyi niyetim annemden sonra kırıntı kalmıştı,
Artık yok
Boyle dusunme , ben bu konu sahibinin farkli uyeliklerini de tahmin ediyorum hatta baska bir uyenin konusunu okurken bu kizlarin hepsi ayni diye dusunmustim
Bence dalga gecmiyor ama 24 yasinda falan degil cok daha kucuk bir kiz ve gercekten ailesini kaybetti , akli karisik cok uzgun ve kendinde olmadigini dusunuyorum
Amaci bizleri kandirmak degil sadece icini dokmeye calisiyor yaptigi hatanin farkonda degil
Belki cok safca ve iyi niyetlisin diyeceksin ama tum kalbim bunun boyle oldugunu soyluyor nedense..
O yuzden sen yine de kaybetme guvenini , ailesini kaybetmis kucuk bir kizin Cehaletine ver

Arkadaşlar şuan çok üzgünüm.Şuan ki üzüntülerimi kelimelere dökmemin imkanı yok.

24 yaşındayım ve bir ay önce annemle babamı kaybettim trafik kazasında.Şuan da zor bir dönemdeyim tedavi görüyorum ve gerçekten bu hassas dönemde bana destek olmaları gereken akrabalarım köstek oluyorlar.En basit örneği de yengem.

Amcamı gerçekten çok seviyorum o bir şey istediğinde kıramam hemen yaparım o da bana karşı çok iyidir.Kafamı dağıtmam için elinden geleni yapar.Ama yengemle hiç anlaşamıyoruz.Öncelikle çok konuşkan bir yapısı var.Sürekli konuşur,ben de pek sevmem konuşmayı ama onun çok konuşuyor olması benim için hiç sorun değil.Tek sorun o sürekli yanımda kendi ailesiyle ilgili şeylerden bahsediyor,bunu iyi niyetle mi yapıyor bilemiyorum yani belki de kafam dağılsın diye beni eğlendirmeye çabalıyor olabilir ama o kadar seçenek varken inatla kendi ailesini anlatıyor bana.Ben de üzülüyorum ama gülümsüyorum zorla.

Bir de yengem kuzenlerime yani çocuklarına çok bağlı.Evet tabiki sevecek koruyacak ama gerçekten çocuklarının haklı haksız her hareketlerinden onları koruyor.Ben bıktım artık.Aynı apartmandayız ben babannem ve dedemlerle kalıyorum yengemgil direk karşımda oturuyorlar.Sürekli görüyorum bazen onlara geçiyoruz oturmaya özellikle o zamanlarda nefes alamayacak gibi oluyorum.Çok anlayışsızlar hepsi.Ve özellikle yengem öyle.Mesela yengem ölseydi annem yaşasaydı annem eminim ki kuzenlerime böyle davranmazdı.Gözlerinin önünde kendi ailesinden bahsetmezdi.

Çoook bunalıyorum,çook.Annem ve babamsız ömür geçmez ki..Hep hissediyorum eksikliklerini.Bir buraya anlatabiliyorum,bir de erkek arkadaşıma.Beni başka anlayan dinleyen yok ki.Nişan olucaktık onu da erteledik tabi ki doğru olan buydu.Sanırım annesi bu duruma bozulmuş.Bir de onlarla uğraşıyorum.Dünyanın en büyük acılarından birini yaşıyorum ve kimsenin beni alttan aldığı yok.Tersine özellikle yengem bir hata yapsa da yüzüne vursam diye bekliyor.Alttan alttan sevgilimle ilgili laf sokuyor,dışarı çıkıyoruz ona laf ediyor bu saatte olur mu diye.

Yahu biz evlenmeyi planlıyoruz,nişan düğün hepsinin tarihi belli?Neyin lafı sözü bu.Bıktım artık ondan,bu yaşıma geldim hala laf sokuyor bana.Cevap versem gidecek amcama bire bin katarak anlatacak ve amcamla aramıza soğukluk sokacak.

Yardım edin bana lütfen:KK57::KK43:

Öncelikle başınız sağolsun, çok acı bir durum gerçekten.
Konuya gelecek olursak bence derdiniz bugün var yarın yok olacak olan yenge değil bundan sonra hep hayatınızda olacak kayınvalide adayı olmalı! Ertelemesen bozulması lazımdı bence.

Back
X