• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Hahaha ilahi! :D:D:D:D
Mercani bize anlat o zaman ne oldugunu e mi???? :):):):):):):)

Kadesam ya benim hayallerim yikildi, daha birkac gün önce keske "begenmedim" butonu gibi bise olsa demistim. Simdi katilmiyorum butonu var ama ben pro degilim diye bana yok :(:(:(:(:(:(:(

Mune ile Kazen`e yalvaracagim. :16::16::16::16: :43::43::43::43::43:

pro ol canmcım ama dur olma bence bu sistem kaldırılacak :)

Ee gelmedii :26: Çok da heyecanlanmıştım ilk -repimi alacam diye :9:

Bu arada ben niye -rep gönderemiyorum
:26: Çok fena takmış durumdayım ben -repe :27:

gelmedi mi ama ben ne heveslenmiş ne emek harcamıştım oysa ki :15:

bizde olmuyor sende oluyormu kadis katilmiyorum butonu :26:

olmamaış tiviti baksana gitmmiş - rep :ssz:

pro ol canmcım ama dur olma bence bu sistem kaldırılacak :)

gelmedi mi ama ben ne heveslenmiş ne emek harcamıştım oysa ki :15:

olmamaış tiviti baksana gitmmiş - rep :ssz:

Neyseki ben kullandim dun eksiyi yorumuyla beraber :27:

Mesajımız alıntılanınca bize bildirilsin diye beklerken sistem kaç yıl evveline döndü :52:
Buna da alışırız elbet :60:

Ben size fazla oynamayin dedim butonu bozdunuz sonunda... gitti milyarlik buton :27:

Heh okudum! Yorum yapmak gerekiyormus demissin. E kadesa burda yorum yapiyo, mercanli da yapti. Neden olmadi sence? :9::9::9:

Ben de adaletsizlige ugradigini hisseden merakli Melahat. :52::52::52::52::52:

Hayır o değil :D Gözünden kaçmış muneye kazene yalvarcam dediğin mesaja yazmıştım

dedim ki bence vermezler boşuna yallvarma biz siyasetten mimliyiz bizden bile alabilirler demiştim ki almışlarda :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır o değil :D Gözünden kaçmış muneye kazene yalvarcam dediğin mesaja yazmıştım

dedim ki bence vermezler boşuna yallvarma biz siyasetten mimliyiz bizden bile alabilirler demiştim ki almışlarda :27:

Aa onu kacirmisim. :17::17::17::17:
Hahaha degil mi, o kismini unuttum ben. Ama ben artik siyasete bulasmiyorum diyerek kurtarabilirim belki. :15::15::15::15:

Prolardan da kalkti mi yani simdi bu -rep denilen sey. :27::27::27:

Sarı kuş seninde arkadaşların hep anarşik ortamını değiş bu bir uyarı olabilr :60:

prolara bedduamı ettınız naptınız bozulmuş işteeee :63::1:

Küsmeyin efendim rica ederim. :68::68::68::68::68:
Beddua etmedim gercekten, sadece bu adaletsizligi haykirdim durdum. :129::129::129::129::128::128::128:

Cünkü yani sitede begenmeme konusunda bir dengesizlik olacak, Tweety`nin de ticarete döktügü gibi bir süre sonra insanlar benim yerime suna buna -rep göndersene diyecekti, olmayacakti. :45::45::45::45::45:

Kazen eski günleri arar oldu demek , eskiden hep olay olurdu ...
Neler.... Neler ......

Back
X