• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

ya ben gonderemıyorum olumsuzluklardan dolayı bı yorum yazılmalıdır dıyo:26:

Ciddiyim ya acaip bir merak içindeyim :9: Değişiğim biraz :9:

tamam o zaman mercani günah benden gitti veriyorum - repimi ik defa - rep vericem çok heyecanlıyım :52:

aha da yolladım valla bu yazıda size katılmıyorum dedim :)))) bi baksana ansıl bişeymiş :)

Son düzenleme:
1 rep 5 tl isteyen ? (isi ticarete dökeyim bari :27:)

tamam o zaman mercani günah benden gitti veriyorum - repimi ik defa - rep vericem çok heyecanlıyım :52:

Hahaha ilahi! :D:D:D:D
Mercani bize anlat o zaman ne oldugunu e mi???? :):):):):):):)

Kadesam ya benim hayallerim yikildi, daha birkac gün önce keske "begenmedim" butonu gibi bise olsa demistim. Simdi katilmiyorum butonu var ama ben pro degilim diye bana yok :(:(:(:(:(:(:(

Mune ile Kazen`e yalvaracagim. :16::16::16::16: :43::43::43::43::43:

aha da yolladım valla bu yazıda size katılmıyorum dedim :)))) bi baksana ansıl bişeymiş :)

Ee gelmedii :26: Çok da heyecanlanmıştım ilk -repimi alacam diye :9:

Bu arada ben niye -rep gönderemiyorum
:26: Çok fena takmış durumdayım ben -repe :27:

Kadesam ya benim hayallerim yikildi, daha birkac gün önce keske "begenmedim" butonu gibi bise olsa demistim. Simdi katilmiyorum butonu var ama ben pro degilim diye bana yok :(:(:(:(:(:(:(

Sana hiç vermezler yalvarma :55:
Biz siyasetten mimliyiz bizden bile alabilirler o butonu :27:

bizde olmuyor sende oluyormu kadis katilmiyorum butonu :26:

Aaaa bu buton sadece pro üyelere mi var :53: Şuan hayallerim yıkılmış durumda :43:

Back
X