yeni aldığım kıyafetlere bakıp bana yardım edermisiniz?

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
geçen perşembe aldığım yazlık kıyafetler bunlar

bu kıyafetler nasıl pantolonlarla ayakkabılarla ve çantayla kombinlenir. ortadaki kırmızıyla sondaki resim aynı biri önü biri arkası buarada

Son düzenleme:
Tatlım Beyaz ya da lacivert kot ve renkli babet ya da topuklu ayakkabılarla çok rahat kombin yapabilirsin.
Gayet şık ve tatlı şeylerr almışsın

Dar kot pantalonlar veya topuklularla çok güzel olur. bir de yüksel bel kısa eteklerle mavi bluz çok güzel durabilir:)

turuncu bluzun boyunu tam anlayamadım ama biraz uzunsa taytla da çok güzel olur.

ikiside uzun deil aslında kırmızı ama turuncu gbi çıktı flaşdan dolayı

teşekkür ederim ayakkabı ve pantolanları hallettim peki nasıl bir çanta kullanmalıyım

süper turuncu bile olsa moda zaten beyaz dar pantolonla kombin yap çantanıdaa sarı gibi canlı azöncekii resimdeki gibi çantalarla tamamla bu sezon zaten rengarenk olcak herşey yeşil renkte ojelerde süper oabilir

beğendiğine sevindim.turuncuydu di mi o.o zaman canlı turuncu olsun.hem evet farklı renk iyidir.bu çantar bana çok zarif geliyor.artı turucu kırmızıyla sarı karışımıdır.bu yüzden gs bir ara turuncu forma kullandı.böyle kıvıralım bakalım.ama gerçekten o model iççin turuncu daha şık bir seçenek ve yeni sezon çok popüler olacak 2 renkmiş mavi ve turuncu.

arkadaşlar ben tarzımı değiştirmek istiyorum kapalıyım fakat şık ve kapalı olmak istiyorum

Aldiklarin cok guzel ama onemli olan senin fizigin nasil bi vucut yapisina sahipsin ona gore tamamlayabiliriz

turuncu deil kırmızı kızlar izin günümde kombinleyip foto koymaya çalışcam. babet aldım şimdilik onunla yaz gelsin topuklu ayakkabı almayı düşünyrm.fiziğime gelince ne çok zayıf ne çok şişmanım.1.66 boy 55 kilom

bu kıyafetlerim 36 beden fiziğim konusunda yardımcı olmak açısından yazıyorum

mavi olanı yüksek bel havuç pantolanla mükemmel durur bence, diğeride taytlarla süper olur, ve mutlaka portföy çanta kullanmalısın her ikisindede güle güle kullan buarada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…