- 31 Mart 2020
- 327
- 178
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
İnşallahBoş verin şimdi her yer kapalı, herkes evinde. Evden ücretsiz dil programları, filmler her şey var. Biraz dişinizi sıkın. Çevre dediğiniz yavaş yavaş gelişir.
Evet doğru söylüyorsunuz inşallah öyle olurbence alışmaya bakın, henüz yeni taşındığınız için ve kalabalık sesli yerlere alışkın olduğunuz için farklı gelmiştir bu da sizi mutsuz ediyordur ama illaki alışacaksınız biliyorsunuz zamanla. kimse hiçbir yere pat diye alışamıyor kiüzmeyin kendinizi ileride ilk başta zor geldi ama alıştım diyeceksiniz
Sessiz sakinliğe alışınca gürültülü yerde zorlanırsınız bu kez. Zaman verin kendinize
kendinize zaman ayırın bu süreçte bir şeyler yapın film izleyin, kitap okuyun, bi uğraş edinin. hatta bi süre sonra sessizliğe alışıp bundan keyif almaya başlarsınız emin olun. biz de bahçeli bir evden apartmana taşındık ilk başta çok zor geldi, o kuş sesleri cıvıl cıvıl yerden buraya gelince annem sıkıntıdan patladı evimi özledim deyip duruyordu ama şu an eskisi gibi değil buraya ayak uydurdukEvet doğru söylüyorsunuz inşallah öyle olur
Her gün oturup ağlayacak kadar dramatize etmeyin bu kadar kafanıza silah dayayan olmadı ev kiralarken bile insan çevreye bakar nereye yakın nereye değil ortamı nasıl siz alırken bakmamışsınız bu sizin probleminiz bir dahakine daha dikkatli olursunuz eşiniz de arkanızda destek gerçekten kendinize dert mi arıyorsunuz bu kadar basit bir şey için ağıt yakıyorsunuzMerhabalar 1 buçuk yıllık evliyim. İlk evimiz kiraydi ve küçüktü bizde annemlere yakın yerlerden ev almak istedik o çevreye de çok aliskindim ev bakarken tek hayalim buydu.Annemlerin taraflarındaki evler bütçemizi aştı hep eskiydi belkide ora nasip olmadı bizde başka taraftan ev aldık şükürler olsun tabiki ev diğer evime göre çok güzel fakat yeri çok sessiz sakin ki bende böyle yeri hiç sevmiyorum alırken sadece eve odaklandim nasip oldu aldık şimdi oturuyorum hiç ısınamadım ve alışamadım hergün ağlıyorum eşim 2 sene otururuz satarız diyo çok mutsuzum bana akıl verin
Satarız dedi ama borçla aldık nakit değil yaniEv alınır, satılır.
Eşiniz de satarız demiş zaten.
Alışmak için zaman tanıyın kendinize, olmuyorsa bakarsınız başka ev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?