Yeni aldığımız eve alışamadım

cakiltasi061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
327
178
103
Merhabalar 1 buçuk yıllık evliyim. İlk evimiz kiraydi ve küçüktü bizde annemlere yakın yerlerden ev almak istedik o çevreye de çok aliskindim ev bakarken tek hayalim buydu. Annemlerin taraflarındaki evler bütçemizi aştı hep eskiydi belkide ora nasip olmadı bizde başka taraftan ev aldık şükürler olsun tabiki ev diğer evime göre çok güzel fakat yeri çok sessiz sakin ki bende böyle yeri hiç sevmiyorum alırken sadece eve odaklandim sanırım nasip oldu aldık şimdi oturuyorum hiç ısınamadım ve alışamadım hergün ağlıyorum eşim 2 sene otururuz satarız diyo çok kaygılıyım ve mutsuz oluyorum bana akıl verin

Son düzenleme:
bence alışmaya bakın, henüz yeni taşındığınız için ve kalabalık sesli yerlere alışkın olduğunuz için farklı gelmiştir bu da sizi mutsuz ediyordur ama illaki alışacaksınız biliyorsunuz zamanla. kimse hiçbir yere pat diye alışamıyor ki üzmeyin kendinizi ileride ilk başta zor geldi ama alıştım diyeceksiniz

Evet doğru söylüyorsunuz inşallah öyle olur

Evet doğru söylüyorsunuz inşallah öyle olur
kendinize zaman ayırın bu süreçte bir şeyler yapın film izleyin, kitap okuyun, bi uğraş edinin. hatta bi süre sonra sessizliğe alışıp bundan keyif almaya başlarsınız emin olun. biz de bahçeli bir evden apartmana taşındık ilk başta çok zor geldi, o kuş sesleri cıvıl cıvıl yerden buraya gelince annem sıkıntıdan patladı evimi özledim deyip duruyordu ama şu an eskisi gibi değil buraya ayak uydurduk

Ev alırken etraflıca düşünmemissiniz ya da acele etmişsiniz bilemiyorum. Bu sizin hatanız ama zamanla alısabilirsiniz. Evinizi güzellestirin. Bazen bir saksı, bir çiçek bile farklı görünmesini saglayabilir. Evdeki enerjiyi artırır. Sessiz, sakin olması avantajlı bir durum aslında hem de bu gbi durumlarda. Zaman istiyor bu konular. Devamlı olarak bu konuyu düşünmeyip kendinizi Baska seylere yönlendirin.

Her gün oturup ağlayacak kadar dramatize etmeyin bu kadar kafanıza silah dayayan olmadı ev kiralarken bile insan çevreye bakar nereye yakın nereye değil ortamı nasıl siz alırken bakmamışsınız bu sizin probleminiz bir dahakine daha dikkatli olursunuz eşiniz de arkanızda destek gerçekten kendinize dert mi arıyorsunuz bu kadar basit bir şey için ağıt yakıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…