Yeni aldığımız eve alışamadım

Kader layık görmez hanımefendi burdan ne deseniz nafile.bakin evlendiniz iki yetişkin kendi kararlarınızı alip uygulayacak yaştansıniz demek bu kaynana laf etti baskı yaptı diye onun evine degil 10 km yakınına dahi tasinilmaz ha madem taşındınız o zaman kaderin suçu degil bu kendi kararınız
Şimdi bu yazdığımada yaşa da gör diyebilirsiniz ancak ben çok netim boyle konularda hayatım benim ve onu ne eşim ne ailesi karar vermesi için tüketmem öncelik her zaman kendi mutluluğum olur sizinde öyle olmali

Ben de alışamamıştım
Şimdi çok beğeniyorum evimi
Kiradan gelip bu evi aldık
Günlerce eski evimi özledim ağladım :)

Kararlılığınızı hayran kaldım.
Ben bu konularda mesela sizin gibi değilim
Esin dostun baskısı ozlellikle benim ailem evet yanlış duymadınız benim annem ve babama yakın oturduğum ev onların inan baskısı kv senden daha çoktu yildim çenesinden beni nankorlukle suclarlardi azdı derlerdi bu fırsatı tepti diyip kafamın etini yerler diye geldim yeminle kv gunahini almayım öbür dünya var
Daha çok benim annem ablam yaptı baski

Estağfurullah aslinda hepimizin yapması gereken bu anneniz ablanız en büyük kötülüğü yapmış size neden insanların hayatına bu kadar karisilir ki evlâydın kardeşsin diye bu cok manasiz
Size diyebilecegim şu karar verin sağlığıniz mutlulugunuz mu önemli yoksa etrafın lafı mi birakin herkes konuşsun üç beş gün konuşur susarlar ama siz bu sinir stresle hasta olursunuz o evden taşınmaya bakin ve herkese kulak tıkayın derim

Bende sessiz sakin yerleri seviyorum sehir değiştirdik yine sakin bi yeri seçtim, benim için sakin elit muhit olmalı temiz bi yer olmalı yani fazla sese insana tahammülüm yok. Neyse kv. evi taşırken bizle gelmişti, o da benim tam tersim... cama yapışmış aaa insan gördüm dedi çekil git ya diyesim geldi o an kendine.

İnanın hayatımda ne yasadiysam zaten onalrin cenesinden yildimda yaptım.
Kv iyiligimiz için oturun dedi eşimde o kırılmasın diye eş dost için oturmak istedi kırda oğlu bak ev boş derler diye bende o üzülmesin diye oturdum ama içimde fırtınalar kopuyor.hayatimda tek isteğim guz l bir evim olsun temiz ve titiz biriyim çünkü.ama bilmiyorum diyorum ya beni hayat buraya sürükledi

En azından evinizin içi güzelmiş tadını çıkarın. Zamanla alışırsınız. alışamazsanız da zaten 2 sene sonra taşınma durumunuz var Allah istediğiniz yerden gönlünüze göre versin. Biraz sabır..

vallahi biz de kayınvalidemin evinde oturuyoruz. biz nişanlanana kadar kiracı vardı o çıktı biz de evi baştan yeniledik. hiç de nefret etmiyorum. kadın düşünüp evini verdi, bencillik yapıp naparsanız yapın da diyebilirdi. bu devirde kira ile uğraşmamak kadar güzel bir şey var mı ? sadece maddi olarak da değil sürekli ev sahibi çık diyecek mi diye düşünmek bile kötü. evin huzurunu sağlayan insanlardır. ne içindeki eşyası, ne yeri ne kalitesi ne de lüksü !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…