- Konu Sahibi cakiltasi061
Kusura bakmayın da, millet kirasını ödeyemiyor ve aç! Isınamadım demeniz ayrı, her gün ağlamanız ayrı. Lütfen kusura bakmayın ama şımarıklık sizin yaptığınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar 1 buçuk yıllık evliyim. İlk evimiz kiraydi ve küçüktü bizde annemlere yakın yerlerden ev almak istedik o çevreye de çok aliskindim ev bakarken tek hayalim buydu. Annemlerin taraflarındaki evler bütçemizi aştı hep eskiydi belkide ora nasip olmadı bizde başka taraftan ev aldık şükürler olsun tabiki ev diğer evime göre çok güzel fakat yeri çok sessiz sakin ki bende böyle yeri hiç sevmiyorum alırken sadece eve odaklandim sanırım nasip oldu aldık şimdi oturuyorum hiç ısınamadım ve alışamadım hergün ağlıyorum eşim 2 sene otururuz satarız diyo çok kaygılıyım ve mutsuz oluyorum bana akıl verin
Neden tasınmıyorsunuz?Kiradan geldim kv evine herkez şükret diyip duruyor tamam çok şükür ama inannin herkez alisamaz ben bu evden nefret ederek oturuyorum elime bir balyoz verseler şöyle hirsimi vurup heryerini yıkıp alsam i kadar nefret ediyorum hiçbir zaman sevmedim ama .b n şunu anlamıyorum kiradan kurtulayimda şu odanın yarısı olsun nedir bu yaaa bunu herkesin psikolojisi kaldırmaz ki.olmuyor arkadaşlar olmuyor.her lafimda Jin kusuyorum ev i ince semt içinde hiçbir şekilde kndini buraya ait hissetmiyorum ama kader burayı layık gördü oturmak zorundayim
Kv evi bosken bizim kirada oturmamiz laf olurdu hepsi baskı yaptı bizde kırmak istemedik sırf laf söz olmasın diye oturdumNeden tasınmıyorsunuz?
Evet haklısınız bende şükrediyorum inanın Allah olmayanlarada versin inşallah ama bu elimde olmayan bişey içine oturduktan sonra üstüme üstümeAllah askına millet dua ediyor kiradan kurtulmak, için şu bir odanın yarısı olsun, benim olsun diyor ne mutlu size ev sahibi olmuşsunuz oturup şükür ediceğinize hergün ağlamak çok saçma.
yaşayan biliyo ben sizi çok iyi anlıyorum inanın şükür ayrı bende şükrediyorum tabiki çoğu insana saçma geliyo ama herkesin bı yapısı varKiradan geldim kv evine herkez şükret diyip duruyor tamam çok şükür ama inannin herkez alisamaz ben bu evden nefret ederek oturuyorum elime bir balyoz verseler şöyle hirsimi vurup heryerini yıkıp alsam i kadar nefret ediyorum hiçbir zaman sevmedim ama .b n şunu anlamıyorum kiradan kurtulayimda şu odanın yarısı olsun nedir bu yaaa bunu herkesin psikolojisi kaldırmaz ki.olmuyor arkadaşlar olmuyor.her lafimda Jin kusuyorum ev i ince semt içinde hiçbir şekilde kndini buraya ait hissetmiyorum ama kader burayı layık gördü oturmak zorundayim
Yeni aldık ve borçla aldıkNeden tasınmıyorsunuz?