Yeni Aldıığım Arabamla İlk Kazamı yaptım :(

belkiz77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
14
2
47
Merhabaa arkadaşlar
Bugün yeni aldığım arabamla ilk kazamı yaptım :KK43: kendimi çok mutsuz hissediyorum. Çok büyük bir kaza değil, can kaybı yok, yaralanmada yok. Ama tabiki arabada 7 milyarlık masraf var üstelik araba yeni :KK43: SANKİ bir daha araba kullanamicakmışım gibi hissediyorum içimi bir korku kapladı gibi :KK61:

Çekiciyle bile arabanız hurdaya taşınsa ona bakabiliyor oluşunuza şükredin her defasında.
Çok geçmiş olsun. Tekrarını yaşamayın inşaallah.
Cesaretiniz sakın kırılmasın.

Ay çok Üzücü Valla geçmiş olsun sıkmayın Canınız size bişey olmamış şükredin araba geri düzelir ...
kendimi öyle düşündümde ilk gün olması can Alıcı nokta olurdu benim için :KK48:

Çekiciyle bile arabanız hurdaya taşınsa ona bakabiliyor oluşunuza şükredin her defasında.
Çok geçmiş olsun. Tekrarını yaşamayın inşaallah.
Cesaretiniz sakın kırılmasın.
Çok teşekkür ederim evet haklısınız.. Tabıkı ona sukredıyorumm . Ama tek dşünceem cesaretimin kırılması..

Bununla gecmis olsun. Ilk oturuşunuzda biraz zorlanacaksiniz ama kullanmaya devam edin. Sakin pes etmeyin. Bir kez vazgeçerseniz bir daha kullanamazsınız.

Ilk kazamı yaptıktan sonra direksiyona oturduğumda ellerim titremişti. Sonra geçti

çok geçmişş olsunn... verilmiş sadakanızz varmışş.. inşallahhh tekrar kullanmaya başlarsınızzz.. bizde ufak bir kaza yaşamıştık.. ve sürücü ablamdı.. 3 yıl oldu.. hala araba sürerkenn ayağında bir titreme oluyorr.. üstesinden gelemiyorr... lütfen sizde boş yollarda antıraman yapınn.. sizde bir etki bırakmasına izin vermeyinn

Sakin vaz geçeyim deme . Basının gözünün sadakası olsun . Geçmiş olsun .

Bak bende arac kullanmya basladigimin ilk haftasi kaza yaptim..esim gececekti direksiyona kaza yaptiktan sonra bile araci kendim goturdumm..hicde korku olusmadi böyle. ..sende oyle yap..araban gelir gelmez bin.. binemezsen bidaha cok zorlanirsin

çok geçmişş olsunn... verilmiş sadakanızz varmışş.. inşallahhh tekrar kullanmaya başlarsınızzz.. bizde ufak bir kaza yaşamıştık.. ve sürücü ablamdı.. 3 yıl oldu.. hala araba sürerkenn ayağında bir titreme oluyorr.. üstesinden gelemiyorr... lütfen sizde boş yollarda antıraman yapınn.. sizde bir etki bırakmasına izin vermeyinn
işlh bu içimdeki korku kullanmama sebeb olmaz çok teşekkr ederim

işlh bu içimdeki korku kullanmama sebeb olmaz çok teşekkr ederim
2-3 gün içinde hemen tekrar araba kullanmaya başlamalısınız, zaman geçerse daha zor olur alışmanız. Kaskonuz varmış, hemen şirketi arayıp araba yapılana kadar bir araç isteyin.Ertesi gün kapınıza bir araba getiriyorlar.1hafta ücretsiz sizde kalıyor o araba. Her sigorta şirketinde var mı bilemiyorum , enazından sorun.

Canim bende gecen hafta yaptim bayanin biri yeni almis ehliyetini geldi carpti bana arabada cocugun vardi ..benimde ilk kazam hep derdim allahim ben kaza yaparsam duser bayilirim diye.. oyle kucuk bir kazada degildi hizla carpinca savurdu sifir cizdim resmen.. sakin bir sekilde direksiyonu birakmadim durdum kendimede sasirdim ..indim hemem kizimi aldim cok sukur dedim ikimizde de birsey yoktu ..benimde 7 bin tl lik hasar kaydim cikti .. takma kafana cana gelicegine mala gelsin ..emin ol bundan sonra daha iyi araba kullanirsin oyle dusunup canini sikma ..gecmis olsun

Benim annem de yapmıştı, ufak bir kapı göçüğüydü. Nazarlık olsun dedik, acemiliği geçene kadar tamir bile ettirmedik. Sizinki çok masraflı olmuş. Neyse ki canınıza zarar gelmemiş. Korkmayın, araba kullanmayı bırakmayın. Biraz daha dikkatli olursunuz bundan sonra ama malesef sadece tek tarafın dikkati de yeterli olmuyor. Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

Ben de öyle bir kaza yapmıştım kendime gelmem 2 haftami almıştı.büyük bir başarısızlık hissi sarmıştı beynimi.çok tanıdık alışık olduğum bir his olmasına rağmen çok basit bir hatadan böyle bir sey i yasamam beni epey sarsmıştı.anlamsız di ancak günlerce gozume uyku girmemişti.sonra bir 2 yıl kullanmadim araba.tekrar trafiğe çıkmam için kocam bir hoca tuttu.bir de panik atak için kullandığım ilaçlar çok rahatlatmisti.eskisi Gibi değildim.bir de otomatiğe geçtim.

Bende yeni öğrenirken trafiğe kapalı bir alanda u dönüşü yaparken yüksek kaldırıma çarpıştım erkek arkadaşımın arabasını oda nasıl seviyor bakıyor arabasına hemde bayağı bi servisten çıkamadı araç baya bi mahçup oldum bende o zaman şimdi oh olsun diyorum beni bırakıp başkasıyla evlendiği için:)

Parayla halledilebilecek hiç bir şeye üzülmem.
Allah beterinden korusun tekrarını göstermesin. Cesaretinizi kaybetmeyin..

En usta Şoförler bile kaza yapabiliyor.

X