- Konu Sahibi Arzuhalim336
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bootieyi pek beğenmedim canım
ama ilki günlük hayatta kullanılan klasik pantalon,etek altına güzel olur bence.
Teşekkür ederim41 giyiyorum da her yerden alamıyorum.çok az modelde 41 vardı içlerinden bunu beğenmiştim dolgu topuk da olunca.
ilki jean altında sırıtır mı ki.
jean altına da olur bence.denedin mi?
ilk fotograftaki ayakkabıyı çok beğendim. ayakkabının güzel bir havası var herşeyle kullanabilirsin günlük kullanımda tayt kotlarla ve mini elbiselerle süper olur. güle güle kullan
teşekkür ederim :) günlük kullanım için uygun mu tereddütteydim sağolbu yükseklikteki ve incelikte ilk topuklu ayakkabım da :)
bence uygun ayakkabının detayları çok şık. dikkati ayakkabı çekmeli bunun içinde takı kullanmaktan kaçınabilirsin ayrıca çok desenli kıyafetlerle kullanmamalısın bence :)
2.si kötü bence:S
anladım sağol ilgilendiğin için :) bu ayakkabıya bayılmıştım görünce sonunda bana uygun numarasını bulabildim.sade bir tarzla şık olunabilir o haldesizde almak isterseniz söyliyim deichmann dan aldım.başka renkleri de var.
teşekkürler 2 gün önce aldım değiştirsem mi diyorum şimdi.:44:
benim ayaklarım çok küçük olduğu için büyük ihtimalle o numara yoktur :/ olsa alırdım ama :)
bu arada ikinci ayakkabıyı değiştirsen daha iyi olur. en başta moral bozmamak adına birşey söylemedim ama hiç güzel değil![]()
hımmm ne güzel büyük olması daha kötü inan :) bulunduğun şehirdeki mağazalara hangi günler yeni ürünler geliyor öğrenebilirsin.ben tam geldiği gün gitmişim 35-36 çok gördüm.
ikincisi içime pek sinmemişti almaya mecbur kaldım numara sıkıntısı oluyor çünkü.zaten o yüzden fikir almak istedimdeğiştireyim en iyisi :)
iyi fikir tatlım sağol bi dahaki gidişimde öğrenirim. değistir değiştir en iyisi bu
tatlımm herkesin zevki farklı tabi ama ben platform ve dolgu topuk kullanmam pek kibar durmuyolar tabi bu benim fikrim amaa ilk ayakkabı gerçekten çok çok çok hoşuma gitttiii =)![]()
bende ikisinide beğendim:))yaşınız kaç acaba?