- 28 Ocak 2009
- 34.584
- 58.386
- 1.123
- Konu Sahibi minik_gunes
-
​Geçmiş olsun canım.
o zaman kola kahve içmemeye çalışıcam.
ben hiç koşamıyorum zaten 2 mt bile. çok çok fazla çarpıntı oluyo hızlı adımla bile yürüyemiyorum.Sadece akşamları yururken daha rahat oldugumun farkındaydım ama sebebini bilmiyorum.
Sizede Allah şifa ve sabır versin herkeste var illaki bişeyler işte kimse sorunsuz yaşayamıyor bellki kabullencem çaresine bakcam
Canım sende bir doktora git istersen,illa kalp olacak diye birşey yok tiroitte olabilir benimde tiroit rahatsızlığım vardı,merdiven çıkarken nefesim daralıyordu kalbim çarpıyordu tiroit hastalığından kaynaklandığı ortaya çıktı.Çok geçmiş olsun. Bende 2 adım merdiven çıksam nefes nefese kalırım kalbim yerinden çıkacak gibi atar ama bunun bir sorun olduğu aklıma gelmemişti açıkçası :26:
Canım sende bir doktora git istersen,illa kalp olacak diye birşey yok tiroitte olabilir benimde tiroit rahatsızlığım vardı,merdiven çıkarken nefesim daralıyordu kalbim çarpıyordu tiroit hastalığından kaynaklandığı ortaya çıktı.
İğne fobim var o yüzden son 4 yıldır doktora gitmiyorum korkuyorum baya :18:
Ama bir yanda tiroit diğer yanda kalp olunca gitmek farz oldu gibi :26:
Canım sende bir doktora git istersen,illa kalp olacak diye birşey yok tiroitte olabilir benimde tiroit rahatsızlığım vardı,merdiven çıkarken nefesim daralıyordu kalbim çarpıyordu tiroit hastalığından kaynaklandığı ortaya çıktı.
dr banada taktırmıstı gecen yaz holter, bişi cıkmadı ama kalp kapagımda kacak varmıs bu seneki kontrolumdede kalp kapagım kireclenmiş oldugunu ögrendim, aslında cok sıkıntım yoktu sadece seninki gibi merdiven cıkarken nefes nefese kalıyordum birde bıcak batması gibi oluyordu arada bu sene hepsi gecti sadece gögsümde agırlık baskı hissi var bende cok üzülüyorum yasım 25 ve 2 bebegim var
Uzun zamandir yururken merdivenlerden cıkarken cok fazla yoruluyordum kalbim cok hızlı atıyordu. Bugun hastaneye gittim. Doktor eko istedi. İlk defa duyuyodum, yaptirdim ve sonuc olarak kalbimin sol kapagında egrilik varmis buna Mitral Kalp Prolapsusu deniyormus. Ve kalbimi incelerkende hızlı attigini soyledi doktor. Yarin ritm cihazı takilcakmis 24 saat sonra cikarilcakmis. Cok uzuldum hala atamadim ustumden :-( hic keyfim yok :'(
çok çok geçmiş olsun canım... moralini bozma, insanlar en kötü hastalıklarda bile morallerini yüksek tutarak yeniyorlar hastalıklarını her insanda illa bir takım rahatsızlıklar olabiliyor önemli olan moral ve stresten mümkün olduuğunca uzak durmak.
şimdi daha iyisin demi cnm
Teşekkür ederim canım tiroitin diğer belirtileri ani kilo alma yada aniden zayıflama,aşırı sinirlilik ,aşırıcı derecede saç dökülmesi,adet düzensizliği ellerde titreme gibi belirtileri olur sen yinede baktır doktor şüphelendiyse.geçmiş olsun canım. banada bugün doktor guatrın varmı dedı yok dedım var gibi duruyo dedi ona bakmadı ama bıde o varsa yandım
evet sizler sayesinde yalnızlığımda uzuntumde gitti :78:
iğneden korkma canım acıtmıyor bile sinek ısırığı gibi alacakları bir tüp kan o yüZden iğneden korkmana gerek yok acısını bile duymaZsın.İğne fobim var o yüzden son 4 yıldır doktora gitmiyorum korkuyorum baya :18:
Ama bir yanda tiroit diğer yanda kalp olunca gitmek farz oldu gibi :26:
Teşekkür ederim canım tiroitin diğer belirtileri ani kilo alma yada aniden zayıflama,aşırı sinirlilik ,aşırıcı derecede saç dökülmesi,adet düzensizliği ellerde titreme gibi belirtileri olur sen yinede baktır doktor şüphelendiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?