Yeni ama beni üzen bi sonuc :-(

Kafeinli içecekler carpıntıyı arttırıyor....
Holter sonucuna göre carpıntın coksa ve ritm ile ilgili problemin varsa antiaritmik seni rahatlatacak ilac baslayabilir dr.
Cok tesekkür ederim,herkese acil şifalar....

Çok geçmiş olsun. Bende 2 adım merdiven çıksam nefes nefese kalırım kalbim yerinden çıkacak gibi atar ama bunun bir sorun olduğu aklıma gelmemişti açıkçası :26:
Canım sende bir doktora git istersen,illa kalp olacak diye birşey yok tiroitte olabilir benimde tiroit rahatsızlığım vardı,merdiven çıkarken nefesim daralıyordu kalbim çarpıyordu tiroit hastalığından kaynaklandığı ortaya çıktı.

İğne fobim var o yüzden son 4 yıldır doktora gitmiyorum korkuyorum baya :18:

Ama bir yanda tiroit diğer yanda kalp olunca gitmek farz oldu gibi
:26:

canım bencede git korkulcak bişey yok iğne yapmıyolar. Şimdi öğrenki hem temiz çıkarsa kafan rahat olur hemde varsa bişeyler hem haberin olur hemde daha dikkatli olursun Allah vermesinde. Bi kontrol ettir sağlığın için

geçmiş olsun canım. banada bugün doktor guatrın varmı dedı yok dedım var gibi duruyo dedi ona bakmadı ama bıde o varsa yandım

dr banada taktırmıstı gecen yaz holter, bişi cıkmadı ama kalp kapagımda kacak varmıs bu seneki kontrolumdede kalp kapagım kireclenmiş oldugunu ögrendim, aslında cok sıkıntım yoktu sadece seninki gibi merdiven cıkarken nefes nefese kalıyordum birde bıcak batması gibi oluyordu arada bu sene hepsi gecti sadece gögsümde agırlık baskı hissi var bende cok üzülüyorum yasım 25 ve 2 bebegim var

Allah bağıslasınn Bendede bıcak batması gibi birden ağrı giriyo ara sıra. Göğsümde ağırlıkta var basınçta var üzülme canım. turp gibisindir bigün herşey yerle bir olur hayatta çok şey geliyor başımıza bunada şükür diyelim hem bebeklerinde varmış onlar neşe kaynağı olur sana. ben yalnız olduğum için taktım bu kadar. üzülme kontrollerini yaptır takma çok

çok çok geçmiş olsun canım... moralini bozma, insanlar en kötü hastalıklarda bile morallerini yüksek tutarak yeniyorlar hastalıklarını her insanda illa bir takım rahatsızlıklar olabiliyor önemli olan moral ve stresten mümkün olduuğunca uzak durmak.

canım çok saol moralimi etkilicek o kadar şey varki durulmuş bi kafaya erişemiyorum zaten çok ağır üzüntülerde yaşıyorum ara sıra o yuzden moral olarak pek parlak göremiyorum kendimi. Uzaklaşmak için foruma giriyorum işte. sizinle tanıştığım için mutluyum ama

geçmiş olsun canım. banada bugün doktor guatrın varmı dedı yok dedım var gibi duruyo dedi ona bakmadı ama bıde o varsa yandım
Teşekkür ederim canım tiroitin diğer belirtileri ani kilo alma yada aniden zayıflama,aşırı sinirlilik ,aşırıcı derecede saç dökülmesi,adet düzensizliği ellerde titreme gibi belirtileri olur sen yinede baktır doktor şüphelendiyse.

Artık kalp ile ilgili çok zor ve karmaşık problemler, hastada bununla beraber başka ciddi hastalıklar olsa bile aşılıyor.
O nedenle canınızı sıkmayın, bunda bile şükredecek bir şeyler var.
Çok geçmiş olsun.

iğneden korkma canım acıtmıyor bile sinek ısırığı gibi alacakları bir tüp kan o yüZden iğneden korkmana gerek yok acısını bile duymaZsın.

saç dökülmesi ,ani kilo alma, adet düzensizliği hariç hepsi bende var saydıklarınızın :/ pazartesi bunuda sorayım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…